Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
84
Favori
213.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süredir oynamıyordum açıp oynayayım dedi grafikler feci kasıyor. son güncellemelerden dolayı vram yetmiyor galiba. neticede aynı ayarlar. ayarları düşürünce normale döndü ama önceden ultrada sıkıntı çıkarmadan oynatıyordu. oyun çıktığında çok iyiydi her update ile biraz daha rezil oluyor.

• http://https://youtu.be/n1ehOKefemQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 15 Temmuz 2023; 9:27:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uçağı cold and dark pozisyonu ile nasıl başlatıcaz, park pozisyonunda başlatıyorum motor çalışmıyor ama içerisi ışıl ışıl

• Hangi uçak?

• GUERRA kullanıcısına yanıt

pmdg 737 hocam

• Tam bilmiyorum ama ben şöyle yapıyorum; mfd den panel state kısmına girip ikinci sayfadaki cold and dark with gpu seçiyorum exec diyorum.
    Benim ayar olduğum şey de körükte de olsam merdiven dayalı geliyor

• GUERRA kullanıcısına yanıt

Ben o dediğiniz yeri de bulamadım :)

• Selamlar

Xbox için Boeing 737 900 yayınlandı mı?

Bilginiz var mı?

• Arkadaşlar merhaba. Kokpit tabletini elde etmek için illa A32NX içeriğine mi sahip olmak gerekiyor?

• arkadaşlar ipad tabletim var, buna kurabileceğim yardımcı program var mı acaba flight simulator için ?

Logitech Flight Yoke system + quadrant var sadece. Klavye ile pek oynamak istemiyorum.

Ayrıca ilk defa başlayanlar için bir eğitim var mı ? :) yeni başlıyorum.

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 19 Ağustos 2023; 1:36:28 >
  • yagizsayili Y kullanıcısına yanıt

Evet ücretsiz bir eklenti bu. Default uçakta tablet yok

• Oyunu çıktığı günden beri halen severek oynuyorum deli gibi, ama şu landingde düzgün inişi beceremiyom halen, ve internette gördüğüm videolarda full nizami inebilen çok çok az.. techizatlarmı yetersiz kalıyor, ilgili oyunun dinamiklerimi sıkıntılı bilemiyorum.. Özellikle ön tekeri indirdikten sonra nizami gitmek feci zor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süredir çok hevesliydim bir kaç inidirip denemiştim ancak malum klavyeden olmuyordu. Sonunda mfs ile birlikte logitech g extreme 3d joystick aldım. Herşeye sıfırdan başladım malum yeni öğrenmeye çalışıyorum. Aslında fena başlamadım ancak joystick in hassasiyeti biraz fazla sanki. Hepsiburada da rastgele bir yorum gördüm. Yorum şu şekilkde;

''Ben bu joystick için bir program indirdim, adı Logitech Profiller, arayüzü çok eski ama gayet iş görüyor. Kendisini Logitech'in sitesinden indirebilirsiniz. İlk önce simülasyona girip hiç ayar yapmadan denemenizi öneriyorum. Büyük ihtimal ilk başta az hareketle çok hareket edecek, iniş ve kalkışta çıldıracaksınız. Ben öyle olduğunda ilk başta sensitivity ayarını oyun içinden 0'a çektim, bu çok bir şey değiştirmedi ama program ayarlarımı sonradan bu hale getirdim:

Sensitivity = %10

Deadzone = %0 (Kesinlikle %0 yapın)

Range = %20

Bunları yaptıktan sonra tek bir şey kalıyor.

Oyun içinden joystick'i çevirince yaw kontrolü yerine none'yi seçmeniz, onun yerine hiç bir şey seçmeyin. Tabi ki de yaw çok önemli ancak onun içinde bir çözüm var. Klavyenizde Yaw kontrolünü (Rudder) z ve x'e atamanız. Bunları yaptıktan sonra çok memnun kalacaksınız.

logitech profiller de ben bu kısmı bulamadım. Farklı bir önerisi yada çözümü olan varmıdır?

• Bir sorum daha olucak. Bu SimBrief'den uçuş planı hazırlamak vs bu eklentiyle birlikte mi çalışıyor? A32NX eklentisi yoksa SimBrief tarzı flight plan uygulamalarını oyuna bağlayamıyor muyuz?

• http://https://www.youtube.com/live/HrC_PCdoFvg?si=Fk8AxVKi-AmaNUur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 20 Ağustos 2023; 18:51:1 >
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt

İnişten sonra uçağı pistte sabit tutabilmek için dümen pedalı kullanmanız lazım. Klavyeden tuşlarla hem zor hem de ince ayarı yok, dümen pedalları da oldukça pahalı. Bazı joystickler'de kolun kendisi sağa ve sola dönebilecek şekilde ama bu da inişte ihtiyaç duyulan hassasiyeti pek sağlayamıyor.

Bu nedenle dümen pedalı yerine ucuz yollu bir direksiyon seti öneririm. Setin gaz ve fren pedalları analog olduğu için bastığınız kadar sağa ya da sola dönüş sağlıyor, gerçek setten tek farkı aynı zamanda iniş sonrası fren olarak kullanamıyorsunuz.

• Father Torque kullanıcısına yanıt

pedal setide var ama onun ince ayarlarını yapamadım ilk değdiğim zaman uçak fazla sola gidiyo sonra düzeliyo enteresan

• Oyunu indirmeye başladıktan birkaç dakika sonra internet bağlantısı yok diye bi yazı çıkıyor indirme duruyor ama internetim bağlı böyle bi sorunla karşılaşan oldumu

• Oyunun standart ATC'si kötü durumda. Bu konuyla ilgili farklı bir ATC eklenti önerisi olan var mı? (Ücretsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagizsayili -- 22 Ağustos 2023; 20:32:46 >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.