Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator 2024'ün sistem gereksinimleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Flight Simulator 2024'ün sistem gereksinimleri açıklandı
    PC uçuş simülatörü hayranlarının merakla beklediği Microsoft Flight Simulator 2024’ün sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Microsoft’un paylaştığı tablonun beklenen gereksinimlerle örtüşmediği dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Silent Hill 2 Remake, en az 1 yıl boyunca PlayStation'a özel olacak

Microsoft Flight Simulator 2024 sistem gereksinimleri nedir, kaç GB alan isteyecek?

Microsoft Flight Simulator 2024 PC gereksinimleri, minimum, önerilen ve ideal kategorileri altında yayınlandı. Microsoft, en iyi görsel ve performans deneyimi için 64GB RAM, GeForce RTX 4080 ekran kartı ve 100Mbps internet bağlantısı öneriyor. Flight Simulator 2024’ü yüklemek için en az 50 GB depolama alanının olması gerekiyor.

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10

• İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i7-6800K

• Ekran kartı: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 970

• VRAM: 4 GB

• Bellek: 16 GB RAM

• Depolama: 50 GB

• İnternet: 10 Mbps

Önerilen sistem gereksinimleri

• İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X / Intel Core i7-10700K

• Ekran kartı: AMD Radeon RX 5700 XT / NVIDIA GeForce GTX 2080

• VRAM: 8 GB

• Bellek: 32 GB RAM

• İnternet: 50 Mbps

İdeal sistem gereksinimleri

• İşlemci: AMD Ryzen 9 7900X / Intel Core i7-14700K

• Ekran kartı: AMD Radeon RX 7900 XT / NVIDIA GeForce GTX 4080

• VRAM: 12 GB

• Bellek: 64 GB RAM

• İnternet: 100 Mbps

Microsoft Flight Simulator 2024 ne zaman çıkacak?

Microsoft Flight Simulator 2024, 19 Kasım’da PC ve Xbox Series X/S’e çıkış yapacak. Microsoft, PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin oyunu ilk günden oynayacaklarını açıkladı.

Kaynak:https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-2024-faq/

• İdeal: Rtx 4080
    64 gb ram
    kimde var onlar? Hahah olan varsa İdeal olanı başarsın 😂
    Önerileni ucu ucuna karşılayabiliriz heralde.
    Ama ne simülatör olacak çarpıcı görseller inanılmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şey tamam da 100 mpbs internet imkansız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    128gb ile beklemedeyim

64gb ram ucuz bişey değil, 32gb ye 2bin tl mi ne vermiştim. hatta en ucuz şey ram.

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Ram yine ucuz da Rtx 4080 e ne diyorsun? Hahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 20 Eylül 2024; 22:41:5 >
  • enemywalker kullanıcısına yanıt
    Maşallah allah arttırsın bana 32 gb yetiyor genel olarak eksisini görmedim.

• Oyunlardaki istekler artık aşırıya kaçmaya başladı. Ben Mimarım, mimari programlardaki gereksinimler bile max 32 gb gerektiriyor ve Rtx 3060ti veya Rtx 3070 çoğu programda yeterli.

• yuh

böyle sistemler kimde var allah aşkına veya varsa kaç kişide....

biz burda 16 yetiyor diyoruz, adamlar 64 gb istiyor lol

• Yahu adamlar ideali budur demiş minimum sistem gereksinimi 64 GB değil sonuçta. Kaç yıldır oyuna bir ton harita bastılar normaldir istemesi. Microsoft Flight Sim oyunları eskiden beri çağın ötesinde işlemci ve ram gereksinimi duymuştur hep zaten.

Senelerdir bende var, ama herkeste olmasına gerek de yok zaten. Yani çoğu oyun türü sevenler için 16gb zaten yeterli. Hadi ben ayrıca zaten iş de yapıyorum diye 64 var, oğlumun laptobu bile iş de yaparım diye 64 lü aldım, yoksa forza horizon ya da minecraft oynayan çocuğun hele laptobunda 64 olması gerekmez tabi.

Ama ben küçükken de ram i bol tutmaya çalışır, her daim zaten 4 slotlu anakart alıp sonra doldururdum çünkü 4x oyunları severdim. Onlarda da ultra large harita seçtiğin zaman, belli bir tur geçtikten sonra aşırı ram isterdi.

Yani 16gb ile ideal şekilde Gta5 oynayabilirsin belki ama Civilization 4 ü xxl dünya haritasında 20 civ ile beraber milat'a kadar zor gelirsin. Galactic civilization da yine misal, xxl haritada full civ ile bir süre sonra tur aralarında 10 dk beklemen gerekir.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Ram’i bol tutmak iyidir katılıyorum. Benim işim gereği genelde laptopla çalışıyorum. dolayısıyla dual slot var zaten. Bu yüzden 2x32 veya 2x16 yapılıyor. Ancak ben Mimari programlarda 32 gb ram’in zorlandığını hiç görmedim. Lumion gibi görselleştirme Render programlarını sıkça kullanıyorum. Ancak tabii meslekten mesleğe değişir bu durum kimi meslekte sunum yaparsın belki 8 gb bile yeter. Kimisinde ise 128 gb kullanırsın ancak işini görür vesaire…

• bu sistemler Adana da e-spor kafemde mevcut, 540hz monitör ile birlikte beklerim oynamaya, sadece ram 32gb ddr5 cl30, gerisi oldukça iyi sayılır.koltuklarda hp omen citadel.

• Bende sistemin en max'ı var gelsin sorun değil??????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.