Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X rota sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkdaşlar fsx oyununda yeniyim başlangıç olarak beechcraft king air 350 uçağıyla uçuyorum sorunuma gelince
    pist'de yaklaşdığım zaman ya pistin soluna yada sağına düşüyorum tam pist ortalanmıyor hdg falan kullanmıyorum direk gprs ekranındaki pempe rotayı takip ediyorum fsx find rota kısmını yanlışmı çiziyor rotayı manuel olarakmı çizeceğiz rota belirlerken IFR ve low airway düşük irtifa seçeneğini seçiyor ve bana rota oluşturuyor course değerinede bakıyorum ama sonuç yine aynı nasıl bir yol izlemeleyim pisti ortalamak için

• fsx rota çizimini gerçekçi bulmadığım için kullanmıyorum açıkçası ben jet uçuruyorum uçuş planını da electronic flight assistant ile yapıyorum siz de kullanabilirsiniz
    yaklaşmaya gelince yaklaşma için chart a ihtiyacınız var fsx rota çiziminde chart'ı önenmsemiyor.Ve final approach da eğer ils yoksa pistin tam ortasına hiza alamazsınız chart'ta MİNİMUM DESCENT ALTİTUDE diye bişey var irtifanız oraya ulaşonca inip inmeyeceğinize karar verirsiniz eğer pist görüşünüz varsa iner yyoksa pas geçerseniz ayrıca o irtifadan sonra oto pilotu kesip uçağı sizin yönlendirmeniz gerekir yoksa hiçbir zaman pisti ortalayamazsınız. ils yaklaşma dışında!!
  • Bu arada bende fsx de yeniyim
    Ben genellikle ils kullanmiyorum
    Isin zevki kalmiyo oyle illaha 737 yi kendim indircem
    Hocam ben genellikle kulenin yonlendirmelerini dinleyerek ve tabiki hdg kullanarak yapiyorum zaten kule sizi piste yonlendiriyor pist tam karsinizda kalinc oto pilot devre disi daha sonra gorus acinizla ve kucuk ayarlarla hem alcalmaya hemde hafif sag sol yaparak alcaliyorsunuz.Ha dersenuz ben yeniyim piste yaklasma aninda heyecan yaparım pisti pas geçerim o zaman tek onerebilecegim sey aletli inis sistemi eger bilmiyorsaniz anlatabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.