Şimdi Ara

microsoft flight simulator x steam edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunu bugün steam üzerinden aldım, açık konuşayım hiç birşey anlamadım.
    videoları izliyorum millet gayet güzel uçakları uçuruyor, ama ben oyuna girdiğimde kokpitte uçak giderken başlıyorum ve hiç birşey yapamıyorum, klavyedeki butun tuşları denedim hiç tepki alamıyorum sadece ok tuşları yukarı aşağı yapıyor o kadar.

bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim, bu oyunu anlamak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Selamlar,

oyunu bugün steam üzerinden aldım, açık konuşayım hiç birşey anlamadım.
    videoları izliyorum millet gayet güzel uçakları uçuruyor, ama ben oyuna girdiğimde kokpitte uçak giderken başlıyorum ve hiç birşey yapamıyorum, klavyedeki butun tuşları denedim hiç tepki alamıyorum sadece ok tuşları yukarı aşağı yapıyor o kadar.

bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim, bu oyunu anlamak istiyorum.

Bu tür oyunları klavyeyle bile oynamak çok zordur. uçak oyunları türünün ölmesinin de sebebi bu zaten. konsollara çıkamıyor çünkü konsolda az tuş var. bu tür oyunlarda detaylı çok tuş olur. ve joytick kesinlikle alman gerek. klavye ile oynamak işkence.

edit: joystick derken gamepad demiyorum harbiden bu uçak oyunları için özel joystick alman gerek. ve her joystick uyumlu olmayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basollo.Bianchi -- 17 Mart 2015; 22:12:58 >

• Nacizane tavsiyem. Bir war thunder ya da hawx gibi bir oyun olmadı için sadece uçağı seçip oynamaktansa önce işe daha baştan başlamak varsa tutorial izlemek ve oyunda da adım adım gitmek gerekiyor. Çünkü simulasyonlar arasında en çok emek isteyen yazılımlardan biri. Ayrıca joystick şart bana kalırsa. Gaz kolu olan bir tane alırsanız en.basiti gazı açar uçarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle FSX'in simülasyon olduğunu unutmayın. Ve eğer uçaklarla ciddi olarak ilgilenmiyorsanız büyük ihtimalle sıkılacaksınız
  • SuSpect_tr kullanıcısına yanıt
    önce eğitimleri tamamla usta yoksa hic zevk almazsin konuda geçtim anlamazsinda oyunu ekrana bakar kalırsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı, önce eğitimler..

Joystick olarak tavsiyeler neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Anlaşıldı, önce eğitimler..

Joystick olarak tavsiyeler neler?

Marka tam veremem ama şunlara dikkat et. Joystickde gaz için throttle kolu olsun. Sonra az bastım çok bastım dengesi olsun yani sağa sola yatırdın mı tam yatmasın kademeli yatsın bu çok önemli bir detay oyunu oynamak için. Sonra joystick i tuttun mu kendi ekseni etrafında da dönebilsin. Daha fazla detay için şu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Burda çok güzel anlatmışlar.https://www.youtube.com/watch?v=aUmqsa3wT3I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basollo.Bianchi -- 19 Mart 2015; 11:37:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SuSpect_tr kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için logitech attack 3 olabilir.
  • Logitech extreme 3d pro öneririm kendim kullanıyorum.
  • FSX Steam edition bende olsaydı beraber oynardık.
  • gittigidiyordan aldım 25tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.