Şimdi Ara

Microsoft Lifecam Vx-3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha yeni aldıgım bu web cam de söyle bir sorunla karşılaşıyorum: "This software is not supported for the language version of this operating system. Setup will install the English version of this software. Click "OK" to continue or click "Cancel" to exit setup."

Buraya kadar her şey normal ancak OK tıklayınca direk cıkıyor. Hiç bişey yapamıyorum. İnternette her yeri aradım ancak bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

• İşletim sisteminin dil versiyonu yazılımı desteklemiyormuş. Bilgisayarın dilini İngilizce yapıp tekrar dene.
  • iyi ama nereden?
  • Denetim masası> Bölge ve dil seçenekleri> Diller > Ayrıntılar dan EN yazan simgeyi seçiceksin. Bu anlattığım klavye dilini değiştiriyor ne kadar işe yarar bilemiyorum. Bilgisayarın dilini tamamen değiştirmek için İngilizce bir windows yüklemen lazım, türkçe üstünden bunu yapmak mümkün değil.
  • malesef bir yardımı olmuyor... baska bir cözüm lazım...
  • Hiç kuramazsan yeni donanım bulundu penceresinden en alttaki hayır bu sefer değil i seçtikten sonra yazılımı otomatik olarak yükle(önerilen) yazıyor ona tıkla o da olmazsa onun altındaki sürücü vs. belirten yer var ona tıkla öyle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Gaming Software Bozuk
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.