Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Dokunmatik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yaz anneme Lumia 535 aldık. Son birkaç aydır dokunmatiğinde sorunlar çıkıyor. Durup dururken ekranı açılıyor, mesaj yazarken kendi kendine yazıyor bazen de hiç algılamıyor. Kronik bi durum mudur yoksa telefonun dokunmatiğinde mi sorun var?

• msslancer kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102404334&p=1#102404334 Kardeş bunun için tee geçen sene kışın açtığım bir konu vardı. Bu telefonun kronik sorununu anlatmaya çalıştım çok boğaz patlattim ama hala sorun olmayanlara güvenerek herkes gitti aldı. Aldıktan 5gun sonra fark edip Teknosadan gittim 600 liraya almıştım o zaman öyleydi iki kere servise gitti falan sonra ben tüketici hakem heyetine basvurdum şuan sürecin sonundayim 11 ay oldu paramın iadesine karar verildi.Param bir haftaya kadar yatacak inşallah ve ben bu lanet telefondan da lanet windowstan da kurtulacağım.Zaten inşallah Param iade edilirse basımdan geçenleri de tam olarak anlatacağım, bu telefonu ilk alanlardanim diyebilirim.Arkadaşlar bilirler zaten.İyi forumlar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz A101'den almıştık. Direk garantiye göndersek düzelme olur mu? Ya da garanti bu sorunu kabul eder mi?
    Benim de Teknosadan garantim vardı güya, o garanti servis hakkin işte.Bence a101 mağazasına iade etmeye çalış kasiyere git bi konuş o bilgilendirecektir zaten.Ama bil ki servis falan derlerse o servisten hicbir şey çıkmıyor. Bizzat yaşadım.

• Şansımı bi deniyim o zaman ben. Çok sağol kardeşim
    Eğer tüketici mahkemesi falan bisye olursa soru sorabilirsin.Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.