Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazanda A kişisini 4 kere kendiyle ilişkilendirmiş.Bunu otomatik tek işlemle önleme şansımız yokmu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Bazanda A kişisini 4 kere kendiyle ilişkilendirmiş.Bunu otomatik tek işlemle önleme şansımız yokmu acaba.

Aynı sorun babamın 535de de var. Şu kişi arıyor başkası çıkıyor, diyor geçen rehberi baktım alakasız kişiler birbiriyle ilişkileri, epeyce karışmış, bunu sonlandırmak bir yolunu bulursan bizde haber et. Gerçi bu sorundan sonra ona android alacağına dair söz verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim abi abla vs. ile kaydedilen isimleri ilişkilendiriyor olabilir. Çözüm ise isim soyism gerekiyorsa numara vererek kişileri kaydetmek. İşe yararsa haber verin, biz de öyle yapalım

Edit: Yeni baktım, tahminim doğru ama otomatik yapmıyor bunu. Kullanıcı kazara önerilen kişileri ilişkilendiriyor olabilir.

Annem ve kayınannem de bir ara kişileri ana ekrana taşıyorlardı, istemeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 19 Temmuz 2017; 9:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Benim tahminim abi abla vs. ile kaydedilen isimleri ilişkilendiriyor olabilir. Çözüm ise isim soyism gerekiyorsa numara vererek kişileri kaydetmek. İşe yararsa haber verin, biz de öyle yapalım

Edit: Yeni baktım, tahminim doğru ama otomatik yapmıyor bunu. Kullanıcı kazara önerilen kişileri ilişkilendiriyor olabilir.

Annem ve kayınannem de bir ara kişileri ana ekrana taşıyorlardı, istemeden.

Yok dostum çok kelalaka şeyler ya, Kayınvalide ile tesisatçı abdurahman ı ilişkilendirmiş :) Bazı kişileri de kendisiyle 5 kere ilişkilendirmiş.ama numaraları aynı olduğu için haliyle tek numara gözüküyor.Ama farklı kişileri ilişkilendirdiğinde arayacağın kişiyi tıkladığında altında 3-4 tane ayrı numara daha kayıtlı gözüküyor.:(

• Bu bence outlook ile ilgili olsa gerek.Zorla hesap açtırıyor ya namussuzlar.Sanırım outluk kendi kafasına göre bir ilişkilendirme yapıyor.Onu bulup o ayarı kapatmak lazım.Çünkü o kadar çok kişiyi birbiri ile ilişkilendirmişki,benim yanlışlıkla yapacağım birşey değil.yıllardır aramadığım adama tıklayıpda,şunla bunla ilişkilendir yanlışını nasıl yapabilirim ki.
  • Merhaba,telefonun dokunmatiği kırıldı.n11'den alıp değiştiricem ama iki tipi var.1973 ve1607 diye .Dokunmatik çalışmadığı için bakamıyorum.imei den yada başka şekilde anlayabilirmiyiz?

• elephone E kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ile de bir işe yaradıkları yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: been1

Merhaba,telefonun dokunmatiği kırıldı.n11'den alıp değiştiricem ama iki tipi var.1973 ve1607 diye .Dokunmatik çalışmadığı için bakamıyorum.imei den yada başka şekilde anlayabilirmiyiz?

Bildigim kadarıyla dokunmatiğin anakarta bağlandığı soketin olduğu yerdeki sayıya göre oluyor. Yani açıp bakmak lazım. Tecrübeli değilseniz telefoncu açıp size kodu söylesin ona göre alın.

Bir de çin malı muadillerde sensör düzgün çalışmıyor. Telefonla görüşürken yanağınızı telefona dayayınca ekran kapanmıyor.
  • Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.