Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Arkadaşlar telefon tuş kilidindeyken bazen kendiliğinden kilit açma tuşuna basılmış gibi ışığı açılıyor,var mıdır bir çözümü?

Kronik ekran ve sensör bozukluğu var bu telefonda aynı durumu ben de yaşamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

İşe yaramıyor o. Bizzat denemiştim.

Aynı durum bende de vardı bu şekilde yaptım artık açılmıyor.

Sizdeki durum devam ediyorsa servis yolu göründü heralde, inşallah ciddi bir şey yokdurdur.
  • 400 tl ye lumia 535 alınır mı? Hâlâ dokunmatik sorunu devam ediyor mu? tavsiyeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

400 tl ye lumia 535 alınır mı? Hâlâ dokunmatik sorunu devam ediyor mu? tavsiyeniz

Almayın.

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Alma. Onun yerine 540 ya da 550 al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 tl ye geleccek 540 bulabilirsem 450 tl, kullanacak kişi teknolojiye bayağı uzak. :) yaşça büyük birisine alacağım için
  • quote:

360 tl ye geleccek 540 bulabilirsem 450 tl, kullanacak kişi teknolojiye bayağı uzak. :) yaşça büyük birisine alacağım için

Bende hediye aldığım Lumia 535 için iade aldım eğer 360 liraya 540 alınabiliyorsa bundan alayım. A101'de yine %10 indirimleri mi başladı?
  • yok hocam yanlış anladınız herhalde 535 i 360 tl ye buldum, 540 450 tl nin altında yok piyasada bi a101 de vardı o kampanyada gitti herhalde
  • Arkadaslar bendede var 535 bence almaya degecek bir telefon degil kesinlikle cok kotu bir telefon ekrani zaten çöp. Annenize babaniza sadece whatsapp alo diyecek diye bile almayin. Gidin ikinci el lumia 1320 filan alin windows istiyorsaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTMAX

İllet bir sorun. Windows phone 8.1 yada Windows 10 oyunlarında o sorun yok. Ama bütün Windows phone 8 oyunlarında var.

Edit: az önce son redstone yapısına geçtim. Nerdeyse 1bucuk yıllık problemi halletmisler. Bütün oyunlar sorunsuz.

Hicam redstone nasil yukleniyo. Windows insiderle surekli yazilim guncelleniyor son surumde guncelle dediğimde bisey cikmiyor daha en son bir kac gun evvel guncelleme aldi ve ayni sorunlar devam ediyor.teli en fazla on dakika elimde tutabiliyorum sonra duvara firlatasim geliyor. O dediginiz redstone nasil yukleniyo yazarsaniz onuda bir deneyeyim

• quote:

yok hocam yanlış anladınız herhalde 535 i 360 tl ye buldum, 540 450 tl nin altında yok piyasada bi a101 de vardı o kampanyada gitti herhalde

Evet bir yanlış anlaşılma oldu. A101 onu 449 TL'den sattı diye biliyorum. Çift hatlı Lumia için güzel fiyattı bitti.

• Konu başlığı Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Ama telefonu kötüleyenler le dolmuş taşmış...

Benn belki 5 defa yazdım telefonumu A101 den aldım 2015 üretim yarihli, ekranla ve diğer donanımlarla ilgili hiç sorun yaşamadım diye.

Bu paraya 3-5 ay idare ederim diye almıştım ama hala telefonumu severek kullanıyorum.

En ufak bir takılma, donma yok...

Tek sıkıntı mağazası hala ilerleyemedi...

Yanlış 👎 yönlendirmeyelim alacak olanları. Ben gidin hemen alın demiyorum, inceleyin bakın kafanıza yatarsa alın tabiki annenizde, babanızda sevinsin...

En azından stabil bir telefon almış olursunuz.

Bu paraya android bir telefon 📱 ne kadar dayanır, benim bu konuda tecrubelerim var.

Paranız sınırlıysa bu telefonu değerlendirin.

Olumsuz yorum mutlaka olacak, kronik sıkıntılı olan telefon her modelde var. Unutmayın 2 sene garantili telefon ve firma bu türarızalarda değişim yapıyor.

Tamamında sıkınntk olsa değiştirir mi ? Çeker telefonu piyasadan.

Bir X firması araç, 🚗 ürettiği modelde kronik arıza tespit edince, tüm modelerimi çağırıyor.

Alan kullananlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 24 Haziran 2016; 8:03:10 >

• Ben bu telefondan 3 tane aldım, şu anda sıkıntısız kullanıyoruz. Yalnız win10'a yükseltmedim, onu belirteyim. 360 Tl'ye alınabilecek iyi bir telefondur kendileri. Bu paraya az akıllı :) telefon alıyoruz, donmadan kasmadan kullanıyoruz.
  • Microsoft 535 2. el 4 5 aylık az kullanılmıs 200TL fiyat nasıl
    yanlız biraz ısınıormus norma lmidir?
  • tekcare T kullanıcısına yanıt
    Snapdragon işlemcili telefonlar genel olarak biraz ısınıyor. Snapdragolu telefona göre normal bir ısınması var. Normal diyebilirim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Haziran 2016; 14:31:42 >
  • Eyvallah fiyat nasıl sizce
    Fiyat normal. Daha aşağısını bulamazsın.

Yanında şarj aletini de veriyorsa ve temiz ise fiyat iyi. Telefon 3d oyun ve 3g de ısınıyor, başka zaman ısınmıyorsa alınır. Zaten garantisi de var.

• Gunumuzun 520'si :) valla ben hala 525 kullanıyorum :))))

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.