Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DSGNRY

bu windows 10 güncellemesini İNDİREBİLEN var mı? OTA'dan sabahtan beri deniyorum sürekli yarım kalıyor

İnternetiniz Superonline mi? Superonline ise yüklemez.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim de neden ki? çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

cevap için teşekkür ederim de neden ki? çözümü nedir?

Nedenini bilmiyorum ama çözümü başka bir internet ya da VPN ile indirmek.
  • Dokunmatik sorunun çözümü var mı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101'de dün baktım bu cihazlardan hala 3-4 tane var hiç açılmamış sıfır kutu. Fiyatı 400 lira ancak bugün %10 indirim olacakmış ve indirim telefonlarda da geçerliymiş. Yani fiyatı 360 liraya geliyor. Tuşlu telefon fiyatına dokunmatik telefon. Bu dokunmatik sorunu ne alemde acaba? Aile büyüklerine hala Whatsapp kullanabilmeleri için almayı düşünüyorum.
  • Bende A101 den aldım 420 ksürdü heralde, ozamandan beri kullanıyorum 2015 imalat tarihi ve hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Bende A101 den aldım 420 ksürdü heralde, ozamandan beri kullanıyorum 2015 imalat tarihi ve hiç sorun yaşamadım.

Teşekkürler. Bugün 360 liradan 1 tane aldım ve hediye ettim herhangi bir sorun yok. Yarın elinde kalmış olan bir A101 daha bulmaya çalışacağım. Marketi biraz yetersiz geldi ama whatsapp sorunsuz. Cihaz hızlı çalışıyordu.

%10 indirim yarında devam ediyor. Whatsapp kullanmak isteyen yaşı geçkin eş dost akraba için en uygun telefon.

Web browser olarak ne kullanıyorsunuz acaba? İçindeki geleni beğenmedim ve mevcut Android'de kullandıklarımı Windows markette bulamadım.
  • Android kadar zengin marketi yok, ama benim için çok fazla uygulamaya da gerek yok, ihtiyaç meselesi tabiki önceki androidlerden sıkılmıştım yavaşlamalardan dolayı duvara atasım bile geldi, iki tanesinin ekranını kırdım :)

Bu telefon zehir gibi çalışıyor en ufak bir kasma yavaşlama yok.

kendi yüklü web tarayıcısını kullanıyorum.
  • quote:

Android kadar zengin marketi yok, ama benim için çok fazla uygulamaya da gerek yok, ihtiyaç meselesi tabiki önceki androidlerden sıkılmıştım yavaşlamalardan dolayı duvara atasım bile geldi, iki tanesinin ekranını kırdım :)

Bu telefon zehir gibi çalışıyor en ufak bir kasma yavaşlama yok.

kendi yüklü web tarayıcısını kullanıyorum.

Gerçekten hızlı. Ayrıntılı bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ben Android'den memnunum, yeterli seviyede Ram ve işlemci var. Android'de iyi bir telefon için 1000 lira ve üstüne çıkmak gerekiyor yoksa insanı kanser eder. Bu telefon 360 liraya geldi ve aile büyüklerinin Whatsapp kullanılabilmesi için oldukça yeterli.

Yalnız içinde Windows 10 yoktu. Windows 10 güncellemesi var mı ve varsa siz yüklediniz mi? Yüklediyseniz faydasını gördünüz mü?

• Ben win 10 yüklemedim, win phone 8.1 sürümünü kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor şimdilik.

• quote:

Ben win 10 yüklemedim, win phone 8.1 sürümünü kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor şimdilik.

Teşekkürler.

Bende bugün birçok A101 gezdim ama hediye için 2. cihazı bulamadım. Fiyat %10 indirimle 360'a düşünce ne varsa bitirmişler, hatta gezdiğim birçok A101'de neredeyse tüm telefonlar satılmıştır. (Fly markası hariç)

A101 bu işten iyi nakit topladı.

Wifili 43" hi-level 4K Ultra HD smart TV'de indirimle 1260 liraya geliyordu. O televizyonlarda bitti, elde ne stok varsa bitirdiler.
  • Arkadaşlar lumıa 535 dokunmatiği donanımsal olduğunu düşünüyorum windows 10.0.10586.318 sürümü yükledim yine sorun devam ediyor. klavye saptırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Ben win 10 yüklemedim, win phone 8.1 sürümünü kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor şimdilik.

Teşekkürler.

Bende bugün birçok A101 gezdim ama hediye için 2. cihazı bulamadım. Fiyat %10 indirimle 360'a düşünce ne varsa bitirmişler, hatta gezdiğim birçok A101'de neredeyse tüm telefonlar satılmıştır. (Fly markası hariç)

A101 bu işten iyi nakit topladı.

Wifili 43" hi-level 4K Ultra HD smart TV'de indirimle 1260 liraya geliyordu. O televizyonlarda bitti, elde ne stok varsa bitirdiler.

Ben de zamanında çok baktım ama 430 fiyattan bile a101 de bulamamıştım. Bulunsa çok iyi fiyat.

quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Arkadaşlar lumıa 535 dokunmatiği donanımsal olduğunu düşünüyorum windows 10.0.10586.318 sürümü yükledim yine sorun devam ediyor. klavye saptırıyor

Kimi serilerde bu sorundan sık bahsediliyor. Garantiye verin derim.

Not: Sarj olurken alet sarj aleti seçiyor. Asus zenfone 6 sarj aleti sarj ederken sıkıntı yaşamadım dokunmatikte.

• Servise gönderin. Bana değişim kararı çıkmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar babamin Lumia 535 nin arka kapagi kirildi, almak icin onerebileceginiz bir yer var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Merhaba arkadaslar babamin Lumia 535 nin arka kapagi kirildi, almak icin onerebileceginiz bir yer var mi?

Güvenilirdir.
    https://www.muser.com.tr/microsoft-nokia-orijinal-kapak/lumia535-microsoft-KAPAK

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, bu magaza n11 uzerindende satis yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Eyvallah, bu magaza n11 uzerindende satis yapiyor.

Sizin için hangisi daha uygun olursa
  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok hocam

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.