Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gm Andorid one mı alayım yani? Bir de sanırım 4.5G destekli değil L535?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Gm 4g'den l535'e geçtim. Şunu söyleyebilirim ki 4g daha iyi bir telefon. Aradaki fiyat farkına değer yani. Arkadaşın dediği gibi dokunmatik biraz şans işi.

• Arapkahvesi A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle gm android one alın

• merhaba arkadaşlar, telefonu yeni aldım, w8.1 yuklu. sorum şu: telefona here drive haritasını indirdiğimde telefonun hafızasınsa saklıyor, bu haritaları sd karta nasıl gecirebilirim. baya kurcaladım ama bulamadım. umarım bir çözümü vardır.
  • GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    Yok diye biliyorum. Kimi uygumalar illaki telefon belleğine yükleniyor. Program yapımcısının isteğine göre oluyor bu. Tabii telefon belleğindeki uygulamalar daha hızlı çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKMDGN

merhaba arkadaşlar, telefonu yeni aldım, w8.1 yuklu. sorum şu: telefona here drive haritasını indirdiğimde telefonun hafızasınsa saklıyor, bu haritaları sd karta nasıl gecirebilirim. baya kurcaladım ama bulamadım. umarım bir çözümü vardır.

Windows 10'da mümkün.

• here drive kullanıyorum, magazada 1 haziranda here maps kullanılamayacak diyor. bu tarihten sonra uygulama hiç kullanılamayacakmı, yoksa guncelleme almayacakmı.
  • GKMDGN G kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın kendisi güncelleme almayacak. WP 8.1 de kalanlar kullanmaya devam edebilecekler.
    Fakat Windows'un harita altyapısı Here temelli olduğu için harita güncellemeleri gelmeye devam edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Nisan 2016; 13:09:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman w.8.1 de kalmak daha mantıklı benim için. zira here uygulaması benim için çok önemli.
  • Telefonun orjinal sarj aletinin gücü düşük olduğu için kullanmıyorum. Envai sarj aleti denemesi sonucu zenfone 6 sarj aleti ile sarj olurken dokunmatik normal ama diğerlerinde sapıtıyor. Başına böyle bir durum gelen var mı?
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var, şarjdayken telefonu kullanamıyorum. Şarj aletinin usb çıkışının dış demiri ile prizin topraklama çengelini bir tel parçası ile birbirine bağlayınca sorun çözülüyor. Bu yöntem sadece kablosu ayrılabilir olanlarda uygulanabiliyor.
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Daha önce yapmış olduğum bir denemede Samsung eta0u10ewe(siyah olanın kodu eta0u10ebe)
    şarj aleti ile dokunmatik sorunu hissetmemiştim. Bu da denenebilir.
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 5 Nisan 2016; 9:56:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Garip değil mi? Ben de sadece dediğim gibi zenfone 6 sarj aletinde sıkıntı yaşamadım. Blitzwolf sarj aleti aldım, sırf bu yüzden kaldırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Garip değil mi? Ben de sadece dediğim gibi zenfone 6 sarj aletinde sıkıntı yaşamadım. Blitzwolf sarj aleti aldım, sırf bu yüzden kaldırdım.

Kaliteli diye energizer marka şarj aleti aldım şarjdayken dokunmatik sapıttı. Asus zenfone şarjı ve samsung galaxy e7 şarjını denedim sorun çıkmadı ama amperleri yüksek zamanla batarya ve telefona zarar verebilir diye düşünüyorum. 700 mah'lik ttec marka şarj aleti sipariş verdim onu deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonlapsevertigo -- 11 Nisan 2016; 19:53:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Denemediğim şey araç şarjında nasıl tepki verdiği. En kısa zamanda araç şarjı ve 12 volt aku ile deneme yapacağım.

• Hızlı sarj tabiki de telefonun ve pilin ömrünü azaltır, ama sandığınız kadar çabuk değil. Kim telefonunun hızlı sarj olmasını istemez ki?

Buradaki esas gariplik telefon sarj olurken niye dokunmatiği sapıtıyor.

AdmGdk hocamdan hareketle dokunmatikler kapasitif olduğundan bir şekilde sarjdan kötü etkileniyor diye düşünüyorum. Ama telefonun anakartına zarar verecek kadar değil.

Akü ile denemenizde başarılar. Yine dokunmatik sapıtırsa prizdeki topraklamayı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 6 Nisan 2016; 10:29:01 >
    Gereğinden hızlı şarj pil ömrünü kısaltır. Bu pilin c değeri ile alakalı bir durum.

Kapasitif dokunmatikler voltaja hassastır. Bunun için cihazların içinde filtre devreleri olur. Zannımca 535'in bir sorunu burada başlıyor. Voltajı iyi filtre edemiyor.

Aklıma gelen bir başka yöntem, bilgisayar kablolarında kullanılan ferrit nüvelerden şarj aletinin kablosuna geçirip denemek. Akşam bunu deneyeceğim.

• ferrit bir nebze işe yaradı.

• Ttec 2SCC750 modeli şarj aleti bugün elime ulaştı, şarj olurken dokunmatikte sıkıntı yok, orijinal şarjından yaklaşık 30 dakika hızlı dolduruyor.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hala win10 a geçmedim, nasıl, kullanıyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.