Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz araştırdım microsoft bir güncelleme yayınlamış, dokunmatik sorununu çözmüş öyle deniliyor....
  • Araştırdım fakat bu modelde dokunmatik hassasiyeti yok maalesef. 525 modelinde vardı mesela önceki telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 güncellemesi geldi. Yüklemek için şu uygulamayı kurunuz ve adımları takip ediniz:https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4
  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Kuru havada sorun yokken nemli havada ekran çıldırıyor.

Telefonun bildirim falan yokken durup dururken yani ekranının açıldığına birkaç kere şahit oldum. Aniden ekranın ışığı yanıyor. Havadan bile kapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı alamazsınız bu sadece bilgi içindir diyor.

• Win 10 güncellemesini dün yükledim. Şimdilik bir sorun yaşamadım. Ve çok güzel özelliklerle geldi.
    -klavyede imleç hareket ettirme için açılır tuş var.
    -Office Excel data girişi için bir çok seçenek gelmiş. Bilgisayardakine benzer bir hale gelmiş, kullanışlı olmuş.
    -ekranın üstünden kayarak açılan barda 4 menü kısayolu vardı, 16 (4x4 satır sutun) adet kısayol gelmiş (fener,ekran yön kilidi v.b.gibi)
    -genel olarak tüm ara yüz olumlu şekilde değişmiş.

İlk aklıma gelenler bunlar. Kısaca yüklemenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkngdk -- 19 Mart 2016; 19:50:04 >
  • srkngdk S kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı Al yazan yere tıklıyorum, hiç bir hareket yok. Siz nasıl yüklediniz?

• Kamera kotu. 8.1'e geri donmeyi dusunuyorum şimdilik. Daha fazla fotoğraf çekindi herhalde sıkıştırma oranını artırmışlar. Berbat çekiyor kamera.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ekran sorunu çözmüşler mi?

• srkngdk S kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarınız ne halde? Hepsi win10 da çalışıyor mu? Ben de geçeceğim ama uygulamalar sıkıntı çıkarır diye geçmiyorum. Bir de geri dönmek için geçmeden telefonun yazılımını yedekleyebilir miyiz?
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Kamera kalitesi ve şarj durumu felaket. Şu anda 8.1'e geri dönüyorum. Windows 10 için daha erken. Bir süre daha beklemek en iyisi şimdilik.

İleride dönmek lazım olursa diye için 8.1 imajını yedekte saklayacağım.
    Eskiden her lumia telefonda olan özellikler düşük modellerden kırpılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Mart 2016; 13:52:27 >
  • İşte onu nasıl yapıyorsunuz? Link filan var mı? 8.1 romumu yedekleyip daha sonra win10 a geçeyim diyorum.
  • Arkadaşlar 2015 Eylül ayında bimden bu telefonu almıştım. Kutunun üzerinde genpa etiketi vardı. Geçenlerde Genpa Adana servisine yolladım, biz bakmıyoruz diye dönüş yaptılar Bu telefona hangi servis bakıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Arkadaşlar 2015 Eylül ayında bimden bu telefonu almıştım. Kutunun üzerinde genpa etiketi vardı. Geçenlerde Genpa Adana servisine yolladım, biz bakmıyoruz diye dönüş yaptılar Bu telefona hangi servis bakıyor acaba?

Teleservice

Teşekkür ederim hocam her bölge bakıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Teşekkür ederim hocam her bölge bakıyor mu?

Evet herhangi birine gönderebilirsiniz.

Sağ olasın

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Windows Device Recovery Tool ile geri dönülebiliyor. İşte şu anda 8.1'e geri dönülebiliyor. İnternetten 1.65 Gb lık bir imaj indiriyor. Ama ileride 8.1 imajları da kaldırılacaktır. O yüzden imaj dosyasını saklamak önemli.

Not: Windows 7'li bilgisayara kurarken önce Net framework 4.5 i kurup öyle yükleyin. Yoksa Program kurulumu Netframework 4.5 yükleniyor aşamasında takılıp kalıyor.
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569
    Netframework 4.5https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=30653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Mart 2016; 15:41:24 >

• Teşekkürler, o imajı saklamakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focke Wulf

İçimden bir ses çakal microsoft nokia logolu telefonlara yazılım desteğini kesecek diyor hemen hemen tüm nokia logolu modellere karşılık yeni model tanıttılar.

Hocam ileri görüşlüğünüzden dolayı sizi tebrik ederim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.