Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkinde sıkıntı yok şimdilik. Aslında konuya anket eklense, daha iyi olur. O zaman daha sağlıklı bir sonuç elde edilebilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim konumu da almissin bak 10 ay geçti mahkemeyle ugrasiyorum Keşke almasaymissin ayrıca sorunu şarj aleti yapıyor gibisinden saçma sapan teorilerde bulunmayin telefon her zamanında sıkıntılı, ha nasıl olur sarj ederken ekstra sapitiyor olabilir.ayrica şarj ederken de bir kere bile yabancı şarj aleti kullanmadim.Cihaz sıkıntılı.Teknosadan gelen savunma da şöyle bizlik bir konu değil tedarikçi firmayla yanı Microsoft la gorussun demiş ne satiyorsun olum o zaman? Allahın izniyle su karar lehime ciksin da kurtulayim su illetten geceyim androide geri.Bu wp de batsin burda 10 aydır AC köpek gibi güncelleme bekliyoruz o olmadı w10 bekliyoruz o olmadı uygulama bekliyoruz keriz mıyız lan biz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

Merhaba.

Cihazda dokunmatik sıkıntısı yaşadınız mı?

Benim yakınımda olan A101'e de gelmiş 10 tane, sürekli muhabbetim olan genç bir arkadaş var ona 3 tane ayırttım. Hediye olarak alıp vermeyi düşünüyorum, bu cihazın 2014, 2015 v.s. serileri olduğu söyleniyor sizdeki hangi seri acaba?

Forumda şöyle dokunmatik sorunu ile ilgili konular buldum ve çok şikayet edenler var.

http://forum.donanimhaber.com/m_108830809/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_102404334/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_112630273/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_111811201/tm.htm

Hangi A-101 den aldınız acaba ve fiyat nedir ? Ben bizim burdaki A-101 de göremedim.

• O afişi kaldırmaları lazım. Yoksa afişi gören biri gidip sorsa ürün kalmadı deseler. Bu şikayet edilirse cezası var. Ürün kalmadıysa afişi hemen indirmeleri gerekir. Yeni tüketici yasasına göre böyle.

• Ben de hiç dokunmatik sıkıntısı yaşamadım...2015 versiyon benimki

• Bizim burda a101 de 375 tl fiyat nasıl almaya değermi

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Bizim burda a101 de 375 tl fiyat nasıl almaya değermi

Hiç düşünme hocam çok memnun kalacaksın...

Gayet hızlı güzel sadece mağazası biraz zayıf ama gün geçtikçe ilerletiyorlar.

Bana şuanda mağazasıda yetiyor dokunmatiğide hızıda yetiyor.
  • https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/multi-touch-test/9nblggh07pvm
    Dokunmatik testi için uygulama.

• Discovery den geçmeye değer mi?
    Markette whatsapp facebook instagram navigasyon kulladığım uygulamalar bunlarda sıkıntı yaşatır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Discovery den geçmeye değer mi?
    Markette whatsapp facebook instagram navigasyon kulladığım uygulamalar bunlarda sıkıntı yaşatır mı?

whatsapp facebook instagram navigasyon için sıkıntı olmaz.

Navigasyon konusunda çok daha iyi ve hızlı diyebilirim.
  • Bir yerde okudum müzik dinlerken,müzik arkaplana alınıp başka işlem yapılabiliyor mu?

Birde windows 10 alicak mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx_750ti

Bir yerde okudum müzik dinlerken,müzik arkaplana alınıp başka işlem yapılabiliyor mu?

Birde windows 10 alicak mi?

İkisinin cevabı da evet.
  • Telefonun kamera camı(zannımca cam değil sert plastik gibi bir şey) çiziliyor. Oraya ekran jelatininden bir parça kesip yapıştırmak iyi olur.

ekleme, piyasada parlak ekran filmi bulamadığım için fırın torbası ile çözüm geliştirdim şimdilik. torbadan posta pulu kadar bir parça kesip camın uzerine koyuyoruz. Kapağı kapatınca gergin hale geliyor. Goruntuyu bozmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 5 Ocak 2016; 18:28:26 >
  • Arkadaş ucuz diye aldık dokunmatik problemi var hemde yeni uretim bu nasıl olur çok can sıkıcı cebimde başkalarını arıyor kilit ekranını kapatsam kendi kendine şifre deniyo tuşlara benim kontrolüm dışında basıyor tabi sürekli değil ama yinede can sıkıcı tek ümidim win 10un tam surumu çünkü şuan betadayım ondanmıdır?

• Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    Kılıfla kullanırsan bir şey olmaz. Telefon cepte bacağa çarptıkça çift tıklama moduna girip kilidi açıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Kılıfla kullanırsan bir şey olmaz. Telefon cepte bacağa çarptıkça çift tıklama moduna girip kilidi açıyor.

Hocam kılıf yokk burda netten alasımda yk daha doğrusu kılıfla kullanmayı istemiyorum.Bugun yine sapıttı çift tıklamada kapalı oysa ,anca şifre paklıyor mecbur idare etcez.

• selamlar, bizim valideye (50+ yaşında teknolojiden anlamayan nokia 1100 dan geçiş yapacak) telefon alacağım da bu telefon nasıldır kullanış olarak veya sizin önerebileceğiniz başka bir telefon var mı 500 TL altında ? Torunun resmini çekeceği için kamera kullanımı kolay ve görüntü kalitesi biraz iyi olsun istiyorum. Bu amaçlar için bu telefon nasıldır, veya sizin önerebileceğiniz başka bir cihaz var mı?
  • guduk68 kullanıcısına yanıt
    Aynı dusunceyle bende buraya girdim hocam. Ben lumia kullandığım için bu fiyat bandında android telefonlarda malum kapsıyor bu yuzden lumia almak istiyorum anneme. Sadece arama ve kamera kullanacak. Ama bu modelde kamera çok iyi değil. Bir de kronik sorunları varmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androtuna -- 22 Ocak 2016; 7:00:35 >
  • androtuna kullanıcısına yanıt
    Kamera çok iyi değil derken, zaten ucuz olması için bir yerlerden kısmaları gerekiyor. Adamların 500 liralık telefona zeiss lens, pureview koymalarını beklemiyorsun herhalde. Kamera iyi oldu dersen mecburen bütçeyi yukarı çekecen. Bu fiyata böyle kamera olur...
    Lumia 520ye bak. 300 liranın altına seri sonu ürün bulunuyor. Kamerası fiyatına göre gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Ocak 2016; 9:01:23 >
  • Hocam 600 liraya androidde 13 MP Sony lens telefonlar bile bulunabiliyor ki su an onlardan birini kullanıyorum. Bunda da en azından 8 MP olsaydı daha alınabilir oldu. Firmalar babanizin değil beklentinizi dusuk tutmayin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.