Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben vaz geçtim ikinci el bi Nokia lumia 1320 modeli almayı düşünüyorum daha cazip geldi,hem aynı fiyatlara geliyor. Bakalım temiz düşürebilirsem alacam.

• Bu telefonu A101den aldım. G2imin ekranı kırılmıştı. Tamir ettirene kadar kullanıp valide hanıma hediye etmek için aldım. En memnun kaldığım yanı şarjı oldu. Telefonun şarjının 2 günü devirdiğini gördüm. Ama google play store'daki zengin içerikten mahrum kalmak can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insider son yapı ile çok kötü.
    Hesap eklenilmiyor ve kilit ekranı rezalet durumda.
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

• Merhabalar gecmis zamanlarda bu telefonu almaya niyetlenmistim fakat dokunmatik ekran gibi kronik sorunlari dile getiriliyordu. Suan son durum nedir sikayetiniz var mi telefondan su an kampanyasi var ona gore almayi dusunuyorum.
    Gorusulerini bekliyorum

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Hocam imkan varsa 640 veya 640XL alın derim hiç uğraşmaya değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fiyat bandına çıkarsam seçenekler çoğalıyor. Fiyatı cazip olduğu için hediye olarak almak istiyordum.
    2015 modellerde arıza yok deniyor yukarıda "oprakuptör" nickli arkadaş 2015 yılında üretilmiş olandan almış sorunlu çıkmış.
    Heralde bu modelin yarısı sorunlu üretim tarihi yeni olsa bile kronik problemlerde iyeleştirmeye gidilememiş anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 15 Kasım 2015; 13:34:05 >
  • Worm Holes kullanıcısına yanıt
    735,640,640XL gibi seçeneklere yönelin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Hocam o fiyat bandına çıkarsam seçenekler çoğalıyor. Fiyatı cazip olduğu için hediye olarak almak istiyordum.
    2015 modellerde arıza yok deniyor yukarıda "oprakuptör" nickli arkadaş 2015 yılında üretilmiş olandan almış sorunlu çıkmış.
    Heralde bu modelin yarısı sorunlu üretim tarihi yeni olsa bile kronik problemlerde iyeleştirmeye gidilememiş anladığım kadarıyla

Tavsiye etmem hocam. Bende hediye olarak aldım ama aldığıma pişman oldum, tanıdık olmasa belki iade edilemeyecekti.

Kronik sorunlu bir cihaz olduğu için ucuza satıyorlar, fiyatı da öyle çok ucuz değil, n11.com da uzun süre 450 liradan sattılar, çek ile filan daha da ucuza geliyordu. A101'de 429'dan satıyor.

Cihaz ilk aşama da sorun vermese bile ileri ki zamanlarda dokunmatik sorunu verecektir. Başka Lumia bakmak gerek.

• 535 den uzak durun ,400 liraya 2. el temiz L920 ler satılıyor. 10 kat daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optokuplör

quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Hocam o fiyat bandına çıkarsam seçenekler çoğalıyor. Fiyatı cazip olduğu için hediye olarak almak istiyordum.

Tavsiye etmem hocam. Bende hediye olarak aldım ama aldığıma pişman oldum, tanıdık olmasa belki iade edilemeyecekti.

Kronik sorunlu bir cihaz olduğu için ucuza satıyorlar, fiyatı da öyle çok ucuz değil, n11.com da uzun süre 450 liradan sattılar, çek ile filan daha da ucuza geliyordu. A101'de 429'dan satıyor.

Cihaz ilk aşama da sorun vermese bile ileri ki zamanlarda dokunmatik sorunu verecektir. Başka Lumia bakmak gerek.

hocam üretim tarihi ne zamandı biliyor musunuz?

• başka lumia larda tatmin edici değil ki. bakıyorsun her özellik süper ön kamera 1 mp. lan 1 mp ne ak. hiç koyma daha iyi. yada herşey süper bakıyorsun ekran 540 x 960 Pixel abi yani oldu mu şimdi diyorsun 5 inç ekrana 900 pixel olur mu hiç. en iyisi adam gibi birşey üretene kadar android takılmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

başka lumia larda tatmin edici değil ki. bakıyorsun her özellik süper ön kamera 1 mp. lan 1 mp ne ak. hiç koyma daha iyi. yada herşey süper bakıyorsun ekran 540 x 960 Pixel abi yani oldu mu şimdi diyorsun 5 inç ekrana 900 pixel olur mu hiç. en iyisi adam gibi birşey üretene kadar android takılmak.

hocam şu en son dediğiniz android takılmak kısmı harici dediklerinize katılıyorum adam ön kamerayı 1mp bile koymuyor 0.9 mp. piyasadan nereden bulup alıyor kırık lens mi kullanıyor nedir aklım almıyor 0.9 mp ne ya

• 400 gaymeye bu kadar oluyor

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    eğri oturup doğru konuşmak lazım. herkes de ne olduğunu biliyor zaten ;) telefonum şimdi tamirde.gmd ye geçtim resmen dünyam değişti. ekran çözünürlüğü,uygulama bolluğu falan bizim bünyeye ters şeyler.
  • x571 X kullanıcısına yanıt
    Discovery in de kasa kalitesi kötü. Bir yeri arttırırken bir yeri kısmış. Kılıfsız kullanmaya korkarsın. Varsın 720p olacağına 540p olsun, sağlam olsun.

• öyle zaten. millet boşuna çöpcovery demiyor. motorola cd 930,nokia 5110,alcatel one touch,sagem kullanmış birisi olarak.bu telefonlardan çok memnun değilim zaten. 820 nin yanında bir tane de lumia 620 var düşüyor batarya ve kapak ayrılıyor gidiyor aama birşey olmuyor.

nokiada sevmediğim 3 şey var.

1- ekran çözünürlükleri çok düşük
    2-ön kamera çöp
    3- sisteme program yazılmıyor.yazılan da iyi değil. mesela microsoft un one not u android de daha güzel. skyp yine öyle.android de iyi wp de kötü. ben skypı çok sık kullanırım.whatsapp falan kullanmıyorum.
  • Ben aldım ama klavye bazen rastgele yazıyor ya
  • Bednde dün itibarı ile A-101 den alıp HTC ve Android den şimdilik ayrılarak aranıza katıldım.

Telefon fiyatına göre çok stabil ve kullanışlı geldi bana ...

Hızı gayet güzel,

Dokunmatik ekran ve geçişler harika...

Markette bana yetecek şeyler mevcut...

Sadece Hafıza kartında fazla müzik ve ses dodyası olmasından mı nedir anlamadım, müzik geçişlerinde geride kalıyor çokta önemli değil şimdilik...

Birde kılıf buldunmu harika olacak...

BU TELEFONLARA ARTIK EKRAN FİLİMİ ÇEKİP SATMALARI LAZIM...

HER TELEFON ALDIĞIMIZDA BUNLARLA UĞRAŞIYORUZ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.