Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırırken bir şey buldum. Ülkemizde bulamadığım, yurtdışında piyasaya çıkmış lumia 540 var. Pilin fiziksel ölçüleri 535 in pili ile aynı. Ama kapasitesi daha yüksek 2200mah. 535 e bu pilden takarsak daha uzun kullanma deneyimi yaşatacaktır.
    Ama mesele pili bulmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Ekim 2015; 15:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda göz atma şeyi var mı hani lumialarda siyah ekranda saat vs çıkıyor kurcaladım nette falan araştırdım bulamadm
  • haşlanmışyumurta kullanıcısına yanıt
    500 serisi telefonlarda göz atma ekrani yok. Genelde 600 serisi ve ustu modellerde var.

• ferit32 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir cızırtı yok.Sesin çok çıktığı söylenemez tabi ama cızırtı yok.

• haşlanmışyumurta kullanıcısına yanıt
    Glance özelliği Amoled ekranda verimli kullanılabilen bir özellik. Amoled ekranda her piksel ışığını kendi üretir. TFT ve IPS gibi sıvı kristal temelli ekranda ekranı komple aydınlatmak gerekir. Amoledde sadece yazıların olduğu pikseller için enerji harcanır. Fakat IPs ve TFT ekranda ekran komple aydınlatıldığı için, güç tüketimi yüksek olur pil çabuk biter.
  • anladım sağolun
  • Suan Teknosa da 557tl
    bu modelin belli partileri hatta cogu yerli yabanci sitelerde ekran dokunmatikten sikayet edilmis.
    Sizin basiniza geldimi basinca algilamama veya saga bastiginizta farkli yer algilama

sadece whatsapp ve Skype icin bunu almak istiyorum yedek batarya veya powerbank ile takviye ederim daha evvel 530 kullandim 1gb ram 4saat mobil internette bitiyordu bunda nasil?

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102404334&p=1#102404334 bu dokunmatik sıkıntısı ile ilgili olan yazım vehttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105728992&p=1 bu konu ise diğer deneyimlerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    son parti üretimlerde sorun olmadığı söyleniyor ? son alar arkadaşlardan da problemli çıktığı yönünde bir yorum göremedim ?

kendinizi riske atmak istemiyorsanız; bulabilirseniz lumia 735 ya da şu an aktif satışı yapılan lumia 640 modeline de yönelebilirsiniz, bütçeyi biraz arttırmak koşuluyla tabi..

eğer aceleniz yok ise aralık-ocak gibi satışı yapılacak olan 550 modelini bekleyebilirsiniz. ancak lumia 550 nin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bildiğim kadarıyla bir bilgi paylaşılmış değil. bu nedenle araştırmadan da beklemeye başlamamak lazım tabi. benim de ülkemize gelmesini beklediğim bir cihaz.

elimde, iş ortamında bazı uygulamalar nedeniyle kullandığım bir android cihaz var şu an ancak fırsatını bulduğumda hemen 2. el bir lumia 535 ile değiştirmeyi düşünmekteyim. neticede tasarım ve donanım olarak yeterli bir cihaz ve 2. elleri de aşağı yukarı uygun fiyatlarda bulunabiliyor.

syg.

• 12 kasımda telefon A101 de, sizce bu fiyata bu telefon değer mi?

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
  • bex0ve kullanıcısına yanıt
    Fiyata göre iyi. 2014 üretimi de olabilir, dikkat etmek lazım.

• Uretim yili nerde yazar 2014 ilk sorunlu serimi ekranda

Bilmiyorum, bazı serilerde kutunun üzerinde bir yerde yazıyordu. 2014 lüler problemleri ile baş ağrıtır, özellikle ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Kasım 2015; 13:16:55 >
  • bex0ve kullanıcısına yanıt
    Genede bulaşma kardeşim lütfen.1 yıldır davam devam ediyor bak.250 lira da olsa bulasmayin.Baska her lumiadan alın-illa istiyorsaniz- ama bundan almayın bu riske girmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım güzel.
  • 2 gun once n11 den 500 tlye aldim. Sorunsuz cihaz . Almadan once kutuyu incele uretim tarihi falan bulabilirsen ona gore alirsin

• Neyse ben yoluma su 4000mah batarya ile meşhur Lenovo P 70 ile ddevam ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar
    Windows 10 Mobile için Forum Donanım Haber uygulaması çıktı
    İndirir ve puanlama yaparsanız mutlu olurum
    https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/forum-donan%C4%B1m-haber/9nblggh68c0m
  • Arkadaşlar kardeşim için düşünüyoruz alınırmı ? A101 e 430 Tl ye geliyor ekranında çok sorun var demişler ne dersiniz ???
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.