Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar MS 535 modeline bulaşmayın dedik hala inatla bu modeli almaya çalışıyorsunuz. Kendi düşen ağlamaz derler. 50 çeşit farklı lumia modeli varken neden inatla bunun peşindesiniz bende anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Hocam multitouch test programını indirdim beş parmağa kadar algılama süper ekran üzerinde iki üç parmakla gezdiriyorum çok iyi tepki veriyor aldım alalı herhangi bir güncelleme de yapmadım

Hocam sizin telefonun kutusunda üretim tarihi ne yazıyor? Ayrıca 5 parmak algılıyor değil mi? Benim ki maksimum 4 parmak algılıyor o da tam olarak değil.

Hocam güncelleme yapmak istediğimde en son sürüm yüklü diye uyarıyor en ufak bir hata da yok telefonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Ben de teknosadan alacam. İng bank kredi vermezse 4 takside altın alıp satarak çözüm geliştircem.

Teknosada da ayni fiyat mi hocam?
  • Kampanyasız 599 lira. Turuncu indirim falan olursa 550 ya falan düşebilir diye tahmin ediyorum.
    Seçimden sonra ne olacağı belli değil. Önceki yıllardaki gibi birkaç ay dişimi sıkayım fiyatı düşer diyemiyorsun. Dolar euro habire yükseliyor. Seçimden sonra bu paralara bile alabileceğimiz şüpheli. O yüzden, fırsatı bulduğumda hemen alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Eylül 2015; 9:30:22 >
  • http://www.ereyon.com.tr/urun/microsoft-lumia-535.aspx
    Burda 499TL. Link vermek yasak ise silinebilir.

• Bu telefonu geçen haftasonu bimden arkadaşıma aldık 499 TL'ye. İlk izlenimler gayet güzel. Benim hoşuma gitti açıkçası telefon. Günlük kullanıcı iseniz bu telefon gayet işinizi görecektir.

• Gold'da 509 lira. Mağaza fiyatını bilmiyorum, webde böyle.

• Bimden 499 liraya aldım. İlk izlenimim, dokunmatik hassasiyeti, 520 ye göre azıcık zayıf. Deklanşör yok, 520 de vardı. Şimdilik sorun yok görünüyor.
    Ayarlarda dokunmatik ayarını göremedim.

• Dokun diye bir sekme olması lazım ayarlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Ayarı buldum. Yine de teşekkürler.

• Acil kullanıcılardan öneri bekliyorum.

Cihaz bizim semtteki Bim'de 499 TL'den satılıyordu, satamamışlar 4 tane ellerinde olduğu gibi duruyor bu sebeple fiyatı 399'a çekmişler.

Bana ofis hattını kullanabileceğim 2. bir telefon lazım. Telefon görüşmesi, SMS ve Whatsapp için kullanılacak, başka bir işlem yapılmayacak.

Bim'deki çocuklar tanıdık ayırttım bir tane, 399'dan alayım mi cihazı?

Kutunun üstüne baktım ama üretim tarihi göremedim, orijinal açılmamış kutusunda olduğu için açma şansımda yok. Kutunun herhangi bir yerinden serisini öğrenme şansım var mı?

Acil Whatsapp çalıştıran 2. bir telefon lazım olduğu için ve fiyatta bunda çok uygun olduğu için bunu düşündüm.

Foruma da bu soruyu sorabilmek için üye oldum, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: moritus

Acil kullanıcılardan öneri bekliyorum.

Cihaz bizim semtteki Bim'de 499 TL'den satılıyordu, satamamışlar 4 tane ellerinde olduğu gibi duruyor bu sebeple fiyatı 399'a çekmişler.

Bana ofis hattını kullanabileceğim 2. bir telefon lazım. Telefon görüşmesi, SMS ve Whatsapp için kullanılacak, başka bir işlem yapılmayacak.

Bim'deki çocuklar tanıdık ayırttım bir tane, 399'dan alayım mi cihazı?

Kutunun üstüne baktım ama üretim tarihi göremedim, orijinal açılmamış kutusunda olduğu için açma şansımda yok. Kutunun herhangi bir yerinden serisini öğrenme şansım var mı?

Acil Whatsapp çalıştıran 2. bir telefon lazım olduğu için ve fiyatta bunda çok uygun olduğu için bunu düşündüm.

Foruma da bu soruyu sorabilmek için üye oldum, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Yukarıdaki yorumlara göre kutunun üstünde tarih yazıyor. O fiyata burdan alacaklar bile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 11 Ekim 2015; 19:20:12 >

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam burasi tam yeri degil ama size sorum olacakti. Bu konuyu 535 alacagim icin acmistim ancak sorunlardan oturu almadim. Sizin koleksiyonunuz var konuyu direk bu nedenle size devretme imkanim var mi varsa nasil yapabilirim?

• İsteyen olmaz ise bende devralabilirim.

• moritus M kullanıcısına yanıt
    400 lira gayet iyi bir rakam , fiyat çok çok uygun. Ama bu telefonda dokunmatik sorunları var , karar size kalmış. Çoğu kişide bu hata ortaya çıktı. Haa illede tüm MS 535 lerde bu problem olmaya bilir belkide ilerki revizyonlarda düzeltmişlerde olabilir. Ama bu risk herzaman var.

Ben olsam microsoft 535 den uzak dururdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 11 Ekim 2015; 21:46:41 >
  • Teşekkürler kardeşim banada senin gibi yedek cihaz lazımdı sayende ucuza hallettim. İhtiyacı olan kaçırmasın bimlerin çoğunun elinde kalmış geri iade etmemek için 399 liradan veriyorlar lazım olan varsa alsın. Cihazın dokunmatiği 900-1000 lira üzerindeki android telefonlar kadar iyi değil fakat lumia serisi içinde fena değil. Nokia markalı lumia modelleride kullandım hemen hemen hepsi aynı.

Bu telefonunun bana göre eksisi bu güneşte biraz zor okunur yarın kısmet olursa deneyeceğim amma floresan altındada çok parlıyor. Sanırım iç ekranla dış cam arasında bir boşluk bırakılmış ve parlama sebebi bu. Hemen güncelleme geldi güncelledim ve çok fazla yer kalmadı sd kart mutlaka şart hele harita filan indirecekseniz sd kart olmadan telefon işinize yaramaz.

Dokunmatik 5 parmak değil ama 4 parmak algılıyor sorun yaratmıyor konuda söylenenler kadar korkunç bir telefon değil. Sosyal medya, whatsapp, surf için epey iş görür, tabi web için dahili tarayıcı canınızı sıkar ucbrowser kurun android cihazlardaki kadar iyi surf yaparsınız. Chrome yok, firefox yok bunlar lazımsa wp işinizi görmez. Bu içinde gelen here acayip iyi ben böyle kaliteli uygulama görmedim.

İşletim sistemsiz nokia asha telefonlar bile bu paralara satılıyor tuşlu telefonlarda öyle. Bimden 399 liraya yakalayabilen alsın yoksa sitelerden 550-600 liraya alınmaz o para etmez.

• istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Bendekinde dokunmatik sorunu yok. Sadece şarjdayken sapıtabiliyor, o da yanında gelen şarj aletinin sorunu. Pc de şarj ederken sapıtma yok.

• arkadaşlar elimde 4 yıldır kullandığım htc wildfire var . Fakat güncelleme felan yapamadığımda artık telefon iyice yavaşladı .

whats. ve internette gezinmek dışında yaptığım bir şey yok . Sizce almaya değer mi ?

teşekkürler
  • bende bimeksten kampanyadan aldım. telefon haziran çıkışlı ve hiçbir sorun çıkmadı. zannederim ilk seri de bu tür sıkıntılar var.
  • Arkadaşlar daha bugün aldım cihazı 1520 alamak vardı aklımda ama ondan buna düştük iyimi etim kötümü bilmiyorum ama discovery elite den geçtim kullanıyorum 3 saate yakındır ama hoparlörü çok dandik yada benimki öle 30 a yükseltince cızırtılı çıkıyor buda canımı sıkıyor herkes demi bu sorun var bir tek bende mi almış değilim yardımcı olursanız sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.