Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemelerle dokunmatik sorunu düzeldi mi kullanan var mı?
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Malesef düzelmedi,hatta benimkinde daha kötüleştiğini iddaa edebilirim
  • Ardakadaşlar ben wp ye gecmeyi dusunuyorum wp oyun ve uygulamalarını bilgisayarımda da kullanabilmem çok hoşuma gitti fakat 735 veya 535 ikisindede rom 8 gb bu sorun mu Android de oldugu gibi uygulamalar sd karta kurulabiliyor mu cok kısa bilgilendirirseniz müteşekkir olurum
  • Güçlütürkk G kullanıcısına yanıt
    kardeşim, arkadaşlarının androidinde yeni bir uygulama görüyorsun çok hoşuna gidiyor fakat senin mağazanda yok.İnstagram güncelleme almayı durdurmuş, snap yok falan filan.
    Gerçekten eminsen geç windows phone ve kesinlikle 535 alma.Uygulamalar sd karta kurulabiliyor evet bu özellik 8.1 ile geldi fakat benim 535in herşeyi cins olduğundan sd karta kurmuyor mağazada sorun çıkarıyor.Microsoftu bilmem de lumianın nokia markalı olanlarından al.
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. O zaman az daha beklemekte yarar var.
  • Şu telefonda sıkıntı yaşamayan tek ben miyim? Dokunmatik 5 parmak algılıyor çok şükür hiç bir sapıtma yok. Arkadaşlarım bende telefonu inceliyor , beğeniyor ama ben alma diyorum. Bi ara çift tık ve multi touch testlerini atmayı planlıyorum foruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • At kardeşim ya görelim biz de.Acaba diyorum üretildiği ülkelerden mi kaynaklı ya senin kutuda üretim PRC mi diyor hani nokia ve microsoft finlandiya malıydı bende prc yazıyor çözemedim
  • Arkadaşlar şu sıralar yeni telefon arayışındayım, bu cihaz hakkında ne diyorsunuz 600 TL civarı fiyatı şuan. bu fiyat aralığında alınabilecek bi cihaz gibi geldi bana ama memnun kalmayanlarda var gibi. Giriş orta sınıf arası bu fiyatlarda android cihazlarda var ama android işte bu sınıfda pek randımanlı kullanamıyosun bir süre sonra donma vs. başlıyo androidde, o yüzdende Windows kurcaladı kafamı ama ne tavsiye edersiniz
  • Arkadaşlar bu telefondan bugün çok uygun fiyata 24 ay kvk garantili olarak babama aldım internetten. Dokunmatik sorunu beni çok korkutuyor. Sizce çıkar mi bir sorun?

• Malesef cihazı aldım ve dokunmatik problemli çıktı. Teleservice yolladim bugün. Cevap bekliyorum.

Alacak arkadaşların dikkatine,

Ben internetten aldığım için deneme şansım olmadı. Mağazada mutlaka deneyip öyle alın.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    6 ay önceki yorumu yeni gördüm aynen düşüncelerimi yansıtmışsın hala inanmayanlar varsa aynı şeylerin başlarına gelmesi dileğiyle..

• Böyle sorunlu cihazı bile bile nasıl üretip sonrada utanmadan satıyorlar anlamadım. Hiç dokunmatiği sorunlu dokunmatik telefon olurmu ? Ayrıca ekran kaliteside kötü , yorumumu gören varsa başka modellere baksınlar. Wp kullanıcısı olarak yazıyorum tarafsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dokunmatik sorunu düzeldi mi düzelmedi mi? Uygun fiyata ilk Windows tecrübesi için eşime hediye edeceğim. Kullanabilirse daha üst modellerle devam edeceğiz. Kullanan arkadaşlar bir fikir verirse çok sevinirim. Bir de herhangi başka kronik sorunu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Arkadaşlar dokunmatik sorunu düzeldi mi düzelmedi mi? Uygun fiyata ilk Windows tecrübesi için eşime hediye edeceğim. Kullanabilirse daha üst modellerle devam edeceğiz. Kullanan arkadaşlar bir fikir verirse çok sevinirim. Bir de herhangi başka kronik sorunu var mı?

Satis cok yapilmadigi icin yeni seri yok hala alanlar sikayetci. Ucuz ariyorsaniz lumia 435 e bakmanizi oneririm veya 532. A101 ile gelmisti biri trye.

• Beyler bu telefonu yeni aldım, dokunmatik sorunundan kastınız nedir? Ben bir şey fark etmedim daha. Ama ekranda eliniz iyi kaymıyor yani sürtünmesi biraz fazla, lumia530 da bile ekranda eliniz yağ gibi kayıyor bunda kaymıyor ilginç.
  • Arkadaşlar General Mobile Discovery kullanan birisi olarak, şarj girişinin bozulması beni baydı. 3-4 kez yaptırdım.
    Lumia 535 alsam Discovery ile arasında fark var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Arkadaşlar General Mobile Discovery kullanan birisi olarak, şarj girişinin bozulması beni baydı. 3-4 kez yaptırdım.
    Lumia 535 alsam Discovery ile arasında fark var mı.

Biri android biri windows
    Biri şarj soketinden bayar biri dokunmatikten
    Yani arasında bayma yönünden çok bi fark olmaz.
    Şaka bi yana bimde 500tl satılacak.
    Dokunmatiğin son durumu ne acaba?

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Discovery, malzeme yönünden kaliteli hissi vermiyor. ele alınca farkediliyor bu. Kamerası dandik, koskoca güneşli havada bile noise yapmayı başarıyor. Bir de şarj soketi var tabii.
    Ekranının 1280*720 IPS olması Discovery'in avantajı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Eylül 2015; 12:12:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 tl ye mağazadan teşhir alınır mı. Bir tane buldum. 2 yıl garantilidir bence. Tek olumsuz tarafı teşhir. Henüz incelemedim cevabınıza göre yarın gidip denemek istiyorum. Eğer dokunmatik sorunu varsa alayımmı yine bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nfyc

300 tl ye mağazadan teşhir alınır mı. Bir tane buldum. 2 yıl garantilidir bence. Tek olumsuz tarafı teşhir. Henüz incelemedim cevabınıza göre yarın gidip denemek istiyorum. Eğer dokunmatik sorunu varsa alayımmı yine bu fiyata.

Hocam sakın almayın baya ciddi bir sorun yani öyle geçiştirilecek gibi değil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.