Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loupeBLUE

Teknosa dan ilk çıktığı gün baba ma hediye olarak Microsof lumia 535 aldım. götürdüm hediyemi verdim sevindi babam felan :) Ön kamera hiç çalışmıyor arka kamera canı isterse bazen kameraya tıkladığımda reset atmalar felan. Aldığım yere götürüyorum teknosa ya adam bunda ön kamera yok diyor çalışmaması normalmiş. yok güncelleme çıkar vs. eve gidiyorum bir kaç gün den sonra Babam diyor bunu götür. Yeniden götürüyorum adamlar mağazanın içinde benden kaçıyorlar kırk dereden su getirmemi istiyorlar sıfır aldığım cihaz için teknik servise verecekmişim 1 ay süresi varmış serviste ya bu kadar olurmu arkadaşlar ne yapmam lazım. iade değişim olmuyormuş. Cihazım bozuksa tamir görüp bana vereceklermiş.

Pc den ''lumia recovery software tool'' ile sistemi tekrar yüklemeyi dene.

• 599₺ aslında fazla değil. O fiyat aralığındakilere bakınca normal ama bu telefonun yurtdışı fiyatına bakınca(135€) biraz fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italya da 125€ idi. 2 yıl garanti orada da olduğunu düşünürsek geriye bizdeki 115 lira kayıt ve vergi farkı kalıyor. 125 € = 340 TL desek.
    Aradaki 260 TL çok fazla değil mi?
    Yurdışından getirtmek daha mantıklı
  • Lumia 535 sahibi oldum arkadaşlar kesinlikle çok hoşuma gitti.Zaten ya 925 alıcaktım ya 535 bende güncel olsun bataryası çıksın hafıza kartı takılsın diye 535 aldım gayet güzel.Reset atma falan yasamadım yani.Cayır cayır çalışıyor telefon.Bi yardımcı olun da kullanıcı kulübünü kuralım.
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    Valla hocam onumuzdeki ay ben de almayi dusunuyorum ama daha pek alan yok forumdan. Napayim grubun adina kullanicilar kulubu diye mi ekleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Lumia 535 sahibi oldum arkadaşlar kesinlikle çok hoşuma gitti.Zaten ya 925 alıcaktım ya 535 bende güncel olsun bataryası çıksın hafıza kartı takılsın diye 535 aldım gayet güzel.Reset atma falan yasamadım yani.Cayır cayır çalışıyor telefon.Bi yardımcı olun da kullanıcı kulübünü kuralım.

Yeni alınan telefon tabikide cayır cayır çalışır genel bi değerlendirme yapmak için en az 6 ay geçmeli aradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Lumia 535 sahibi oldum arkadaşlar kesinlikle çok hoşuma gitti.Zaten ya 925 alıcaktım ya 535 bende güncel olsun bataryası çıksın hafıza kartı takılsın diye 535 aldım gayet güzel.Reset atma falan yasamadım yani.Cayır cayır çalışıyor telefon.Bi yardımcı olun da kullanıcı kulübünü kuralım.

Yeni alınan telefon tabikide cayır cayır çalışır genel bi değerlendirme yapmak için en az 6 ay geçmeli aradan

Benim telefon 6ayı geçtiği halde cayır cayırdı, forumda 2 seneyi aşkın kullanan arkadaşlar da var, onlarınki de "cayır cayır"
    Amacın ne, bu kadar trolluk olmaz her konuda, ne bu kuyruk acısı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• valla harç falan ödüyomuşsun ben pek bilmiyorum bu işleri
  • 1,5 yıl kadar Htc 8X kullandım,Microsoft 535'i almak üzere incelemeye gittim.Telefon görünüş olarak gerçekten hoş bir yapıya sahip,Ancak dokunmatiğinde kanımca biraz geç algılama var (ıps ekran nedeniyle yada htc 8x'den sonra bana öyle gelmiş olabilir)biraz tepkime geç geliyor gibi geldi.Windowsun arayüzün hızlılığına alışmış olduğum için biraz yadırgadım.Alacak arkadaşlara tavsiyem yakından görmeden almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathofangel

1,5 yıl kadar Htc 8X kullandım,Microsoft 535'i almak üzere incelemeye gittim.Telefon görünüş olarak gerçekten hoş bir yapıya sahip,Ancak dokunmatiğinde kanımca biraz geç algılama var (ıps ekran nedeniyle yada htc 8x'den sonra bana öyle gelmiş olabilir)biraz tepkime geç geliyor gibi geldi.Windowsun arayüzün hızlılığına alışmış olduğum için biraz yadırgadım.Alacak arkadaşlara tavsiyem yakından görmeden almayın

Dokunmatik için güncelleme aldı diye hatırlıyorum ve microsoft bunun farkında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberim yoktu.Tercihimi zenfone 5 'den yana kullandım bu yüzden ama windows 10 ile tekrar geri dönüş yapabilirim bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosinan

quote:

Orijinalden alıntı: loupeBLUE

Teknosa dan ilk çıktığı gün baba ma hediye olarak Microsof lumia 535 aldım. götürdüm hediyemi verdim sevindi babam felan :) Ön kamera hiç çalışmıyor arka kamera canı isterse bazen kameraya tıkladığımda reset atmalar felan. Aldığım yere götürüyorum teknosa ya adam bunda ön kamera yok diyor çalışmaması normalmiş. yok güncelleme çıkar vs. eve gidiyorum bir kaç gün den sonra Babam diyor bunu götür. Yeniden götürüyorum adamlar mağazanın içinde benden kaçıyorlar kırk dereden su getirmemi istiyorlar sıfır aldığım cihaz için teknik servise verecekmişim 1 ay süresi varmış serviste ya bu kadar olurmu arkadaşlar ne yapmam lazım. iade değişim olmuyormuş. Cihazım bozuksa tamir görüp bana vereceklermiş.

Pc den ''lumia recovery software tool'' ile sistemi tekrar yüklemeyi dene.

Telefonu TEleservise yetkili servisine götürdüm alındığı ilk 6 ıncı gününde. bu gün 7 gün geçti serevise verdikten sonra. serviste bir üst servise vermişler sonra bu gün mesaj geldi yedek parça bekleniyor demekteler.

Kayıt alındı () TELESERVICE 27.01.2015 12:16
    Cihaz tamire alındı () TELESERVICE 29.01.2015 17:20
    Üst seviyeye transfer edilmiştir () TELESERVICE 29.01.2015 17:20
    Cihaz tamire alındı () TELESERVICE 03.02.2015 10:17
    Yedek parça bekliyor () TELESERVICE 03.02.2015 10:17

Hata Bilgileri

Kamera kusurlu

Tamir görmüş mal almak istemiyorum. Tüketici haklarına başvurmalımıyım. yoksa teknik servis işlerini beklemem mi gerekir bilen varmı arkadaşlar.

• loupeBLUE L kullanıcısına yanıt
    Bir ürün 3 defa servise girerse değişim hakkı taleb edebilirsin.
  • Nette suan 500den bulunabiliyor ama cikan haberler sanirim satislari olumsuz yonde cok etkiledi

• ekran boyutu fiyatı ve androidden windowsa geçme istediğim nedeniyle kaç gündür araştırıyorum. marmara forum teknosa da ve cevahir teknosada iki farklı yerde elime alıp inceledim. tasarımı ekran boyutu kalınlığı iyi bence hatta çok beğendim ama herkesin dediği şu dokunmatik hassasiyeti meselesi canımı sıktı. uygulamaların açılış hızı vs bildiğimiz windows phone gibi gayet akıcı ama mesela fotoğrafa zoom yapıp çıkarken biraz zorlandı algılamadı .yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorun mu bilemiyorum am mikrosoft bu konuda bir güncelleme yayınlamış belki düzelmiştir. ekran canlılığı parlaklığı vs giriş seviyesi bir telefon için gayet yeterli geldi bana

açıkçası çok büyük umutlarla beklediğim bir telefondu biraz hayal kırıklığına uğradım. kullanıcılar da yorumlarını güncelleme vs son gelişmeleri yazarsa daha doğru bilgilenmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

ekran boyutu fiyatı ve androidden windowsa geçme istediğim nedeniyle kaç gündür araştırıyorum. marmara forum teknosa da ve cevahir teknosada iki farklı yerde elime alıp inceledim. tasarımı ekran boyutu kalınlığı iyi bence hatta çok beğendim ama herkesin dediği şu dokunmatik hassasiyeti meselesi canımı sıktı. uygulamaların açılış hızı vs bildiğimiz windows phone gibi gayet akıcı ama mesela fotoğrafa zoom yapıp çıkarken biraz zorlandı algılamadı .yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorun mu bilemiyorum am mikrosoft bu konuda bir güncelleme yayınlamış belki düzelmiştir. ekran canlılığı parlaklığı vs giriş seviyesi bir telefon için gayet yeterli geldi bana

açıkçası çok büyük umutlarla beklediğim bir telefondu biraz hayal kırıklığına uğradım. kullanıcılar da yorumlarını güncelleme vs son gelişmeleri yazarsa daha doğru bilgilenmiş oluruz.

Telefon guncellenmis surum muydu hocam hic baktiniz mi? Normalde dokunmatik yazilimsal oldugu icin cozuldu ancak elinize alip kullandiginiz teshir oldugu icin guncellenmemis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

quote:

ekran boyutu fiyatı ve androidden windowsa geçme istediğim nedeniyle kaç gündür araştırıyorum. marmara forum teknosa da ve cevahir teknosada iki farklı yerde elime alıp inceledim. tasarımı ekran boyutu kalınlığı iyi bence hatta çok beğendim ama herkesin dediği şu dokunmatik hassasiyeti meselesi canımı sıktı. uygulamaların açılış hızı vs bildiğimiz windows phone gibi gayet akıcı ama mesela fotoğrafa zoom yapıp çıkarken biraz zorlandı algılamadı .yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorun mu bilemiyorum am mikrosoft bu konuda bir güncelleme yayınlamış belki düzelmiştir. ekran canlılığı parlaklığı vs giriş seviyesi bir telefon için gayet yeterli geldi bana

Telefon guncellenmis surum muydu hocam hic baktiniz mi? Normalde dokunmatik yazilimsal oldugu icin cozuldu ancak elinize alip kullandiginiz teshir oldugu icin guncellenmemis olabilir.

güncel sürüm değildi bu yüzden ben de gelen güncellemeyle düzelmiş olabileceğini düşündüm. ama yabancı birkaç sitede güncelleme sonrası iyileşmenin olduğundan fakat tam anlamıyla düzelmediğinden bahsetmişler . bizim burada da alanlar yorum yaparsa daha net anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 9 Şubat 2015; 0:43:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

quote:

güncel sürüm değildi bu yüzden ben de gelen güncellemeyle düzelmiş olabileceğini düşündüm. ama yabancı birkaç sitede güncelleme sonrası iyileşmenin olduğundan fakat tam anlamıyla düzelmediğinden bahsetmişler . bizim burada da alanlar yorum yaparsa daha net anlarız

Haklisiniz hocam beklemekte fayda var

• Güncelleme ile düzeldi dendi hala düzelmedi mi arkadaşlar bilgilendirme yapabilir misiniz
  • cihaz iki kere guncelleme aldı cogu artık dokunmatik sorunu yasamıyor kalanlarında da MS üzerinde çalılıyor bu konuda twitter mesajı vardı bence bu fiyata bu özellikler ile 5 inç ekran kaçırılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.