Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102404334

yazılımsal bir hata.her telefonda yok.olanlarda da düzeltilir.
    her 2 sayfada 1 aynı sıkıntıdan bahsedenlerden bıkkınlık geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Acaba Ben Bu telefondan almak istiyorum fakat çok dokunmatik sorunu var deniyo güncellemeden sonra bile bu hatalar giderilmedi diyolar hatta videoları bile var acaba bana yardımcı olur musunuz ? almalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ur4nyum

Ya Acaba Ben Bu telefondan almak istiyorum fakat çok dokunmatik sorunu var deniyo güncellemeden sonra bile bu hatalar giderilmedi diyolar hatta videoları bile var acaba bana yardımcı olur musunuz ? almalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim ?

ben de seninle aynı durumdayım. bir süredir de bu konuyla ilgileniyorum. Anladığım kadarıyla şu durumlar mevcut:

1.) Telefonu alıp herhangi bir sorunla karşılaşmayanlar
    2.) Telefonu aldığında dokunmatik sorunu olup yazılımla düzelenler
    3.) Telefonu aldığında dokunmatik sorunu olup yazılımla düzelmeyen hala sorunlu olanlar
    4.) Telefonu aldığında herhangi bir sorunu olmayıp daha sonra donanımsal vs sorunla karşılaşanlar (evet bu durumla karşılaşanlar da var gsmarena da yorumlara bakabilirsin)

mesela technopatta da bu telefonun incelemesi yapılmıştı. incelemeyi yapan kişiler yazılım güncellemesi yapmasına rağmen düzelmediğinden bahsetmişler.incelemenin altında çeşitli olumlu olumsuz yorumlar var buradan bakabilirsin
    https://www.technopat.net/2014/12/28/microsoft-lumia-535-incelemesi/

microsoftun forumda güncelleme sonrası düzelmeyenlerin birçok kişinin yazdığı yorumlar var
    http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/New-software-update-for-Lumia-535-amp-Lumia-535-Dual-SIM-rolling/td-p/3025659

bir de gsmarenada kullanıcı yorumlarının olduğu kısım var. Yukarıda yazdığım dört durumla da karşılaşanlar. Tabi bunların çoğu hindistan gibi güney asya ve doğu asya ülkeleri kullanıcıları yani telefonun ilk piyasaya sürüldüğü yerler
    http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_535-reviews-6791.php

şahsi fikrim bu meselenin basit bir yazılımsal sorun olmadığı yönünde. Eğer öyle olsaydı yazılım sonrası düzelmediğine dair birçok video yorum vs çıkmazdı. Belli ki bazı serilerde donanımsal bir takım problemler var. Ülkemize telefonlar çok daha sonra geldiği için düzeltilmiş olanlar gelmiştir diye düşünüyordum ama üstte verdiğim linkte teknosadan alan biri yaşadığı sorunları anlatmış ama alıp sorunsuz kullananar da var.

Tabi elektronik biraz da şans işi.Aldığın herhangi bir üründe sorun olabilir. Ama bu kadar gürültü çıkmış bir şey için risk almaya değer ya da değmez bu sizin bileceğiniz bir iş.Ben beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 14 Şubat 2015; 15:40:55 >

• arkadaşlar bende çok araştırdım, okudum üfledim yazılımla hallolacağına yada bu tarihte sağlam bir seri gelmiş olabileceğine inanarak teknosadan perşembe aldım bugün iade etmek üzere teslim ettim bekliyorum. gerisini siz düşünün artık benmi şanssızım bana denk geldi yoksa aklın yolumu bir bilemem ama şu telefon sağlam olsaydı hindistandaki gibi bizdede satış rekoru kırardı. çok beğendim telefonu harika gerçekten wp çok hoşuma gitti. amma ve lakin dokunmatik bir telefonun dokunmatiğinin olmaması temel işlevini yerine getirememesi asla ama asla kabul edilebilir değil. sizde bu riski göze alıp "ya sağlamı denk gelirse" derseniz deneyin şansınızı... ha bu dediğimi denemesi 600TL ki asgari ücretin %66sı ortalama olarak!
  • itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Hocam peki telefonu aldiktan sonra guncelleme sonrasi hic mi iyilesme olmadi. Diger telefonlarda sorun olmazken bunda nasil microsoft hata yapti aklim almiyor. Ben de almayi dusunuyordum fakat vazgectim.
    13xx serisine yeni model ciksin artik onu beklerim herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Hocam peki telefonu aldiktan sonra guncelleme sonrasi hic mi iyilesme olmadi. Diger telefonlarda sorun olmazken bunda nasil microsoft hata yapti aklim almiyor. Ben de almayi dusunuyordum fakat vazgectim.
    13xx serisine yeni model ciksin artik onu beklerim herhalde.

Guncelleme tarihi icin dedikodular globalde aeslik ayinda basladi bn subatta aldm. Denim yuklu geldi dahada Guncelleme yoktu zaten. Dirrk hataliydi diyebilirim yani iade ettim. Imla mobilden affola

• itsmyturn kullanıcısına yanıt
    Deneyiminizi paylastiginiz icin tesekkurler hocam. WP denemek icin bu telefonu istemistim acikcasi ancak bu sorundan sonra degmez gozuyle bakiyorum. Mart basi yeni etkinlik var bakalim bir sey cikacakmi.

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkür ederim bilgileriniz için. Biraz daha bekleyeyim o zaman diğer parti cihazları.
  • telefonu alıp kullanan ve dokunmatik sorunu nedeni ile güncelleyen ama yine de sorunun devam ettiğini gören, bunun üzerine de telefonunu iadeye veya garantiye veren arkadaşlarımız varken;

bu ateş püskürürcesine, hiç olmamışçasına, sanki ortada yalan bir şeyler varmış gibi, arkadaşlarımızın yaşadığı olayları reddeden mesajlar, yorumlar da neyin nesi ?

yahu, görmüyor musunuz, her yerde güncelleme sonrasında dahi sorunun devam ettiğini yazmışlar, yorumlamışlar, üstüne bir de videoya çekip yayınlamışlar. ben şahsen 535 almak istiyordum ancak resmi bir açıklama/uygulama bekliyorum, sonrasında alıp almayacağıma karar vereceğim.

bununla birlikte; bu dokunmatik sorununu reddeden, güncelleme ile giderildiğini, giderileceğini söyleyen, yine de alınabilir diye hala telefonun satılması için yorumda bulunan arkadaşların hangisi, bu bahsedilen "güncelleme sonrası problemin halen devam ettiğini gösteren videoları" izlediler, o yorumları okudular ?

telefonu alıp da kullanan arkadaşlarımız güncelleme yaptıklarını belirtiyorlar, halen sorunun devam ettiğini söylüyorlar, mağdur olmuşlar ki yazıyorlar. madem o kadar basit bir problem ve 535 alan arkadaşlar bu "basit" sorunun hakkından gelememiş (?), o zaman sizlere göndersinler telefonu, siz güncelleyin, problemi ortadan kaldırın, sonra tekrar gönderin, kabul mü ?

ayrıca "bıkkınlık geldi" demek ne demek ??? burası 535 forumu ve tabi ki arkadaşlar, problemlerini, sorunlarını yazacak, "bıkkınlık gelecek" bir şey de yok !! lütfen biraz halden anlayalım, yardımcı olalım..

hala sorun var deniyor, var ya da yok, lütfen kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. problemle ilgili muhakkak microsoft açıklama yapacaktır. sonrasında alan alır, almayan almaz. şu an ne "alın" denebilir ne de "almayın" denebilir.. alacak kişi problemlerden (varsa inceleyip, araştırıp) haberdar olmalı.

ortada deneyimlenmiş, yaşanmış, kayıt altına alınmış ve tekrarlayan bir hata var ise, üstünü kapatırcasına yorum yapılmaz ! alacaksa da almayacaksa da yanlış yönlendirilmez ! bu işin vebali vardır, hatırlatırım..

syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Evet bu forumda kraldan çok kralcı var , yeterki microsoft kar etsin diye millete bile bile dokunmatiği sorunlu 535 model telefonu öneriyorlar. Sanki kendi ceplerine para giriyor diyeceğim ama insan kendi cebine para girse bile bunu yapmamaması gerekiyor.

Yukarıdaki yıkama yağlamacı bir elemanda sorun yazılımsal her telefonda yok diyor , yahu aklı olan düşünür. Eğer yazılımsal bir sorunsa her telefonun dokunmatiğinin sorunlu olması gerekiyor sonuçta aynı yazılımı milyonlarca cihaza yüklüyorlar. Birde fsh77 diye tröll var her konuda millete bile bile bu sorunlu telefonu öneriyor , insan bunu görünce şaşırıyor. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor , milyar dolarlık şirketi düşüneceğine git kendi vatandaşını düşün diyeceğim ama o kafa bunu anlamaz.

Microsoft lumia 535 almayı düşünüp ve benim yazımı okuyan varsa şu telefonun çoklu dokunmatik problemi düzeltildiğine emin olmadan bu telefona para vermesin. Belki ilerki tarihlerde telefonun donanımında revizyon yaparlarsa bu iş düzelir. Yazılım gelecek sorun gidecek diye hayallere kapılmasınlar.

Gidin Nokia markalı lumialardan alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 15 Şubat 2015; 23:20:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ne uğraşiyosunuz 610 tl ye kral donanimli Avea intouch 4 alin problemsiz miss gibi telefon.. ha illa wp derseniz bişey diyemem.
    Microsoft işi batirdi daha kolay kolay toplayamaz işi kaç kişi mağdur oldu bundan çok etkileneckler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuhoglu55 -- 17 Şubat 2015; 17:31:37 >
  • ulabuneya U kullanıcısına yanıt
    1 aydır lumia 535 kullanıyorum ve çok memnunum . Ilk aldigimda dokunmatik cok sikintiliydi ve tek parmak algiliyordu . Fakat guncelledikten sonra artık 5 parmagimida çok iyi algiliyor . Çift tikla uyandirma dahil tüm özellikleri sorunsuz . Telefonu alıp kullanmadan kesin konuşmamak lazım . Kullanıcı olarak söylüyorum bunları . Gm discovery den geçen ve daha önce lumia 525 kullanmış biriyim . En memnun kaldığım telefon buydu . Birde soyle düşünün . Bütün telefonlar hatalı olsaydi microsoft bu telefonu türkiye de satar miydi ? Ülkemizde telfon daha sonra satışa çıktı halada satıldığına göre bir bildikleri vardır . Düzelmedi diyenlerede bir lafım yok . Ben kullanici olarak yaşadıklarımı anlattım .

• Hocam multitouch testi hala sıkıntılı bende,özellikle klavyenin sol tarafında daha belirgin.Bugün güncelleme geldi ama sorun devam ediyor hala.bir de arada yandaki yada alttaki harfe basıyor sanki ama o benden de kaynaklanıyor olabilir,emin olamadım.

Başka bir sorunum batarya su gibi gidiyor.alalı 2 gün oldu, batarya daha tam oturmadı mı bilmiyorum ama günün yarısında neredeyse bitiyor kalanında idare ediyorum.bu normal mi?
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpiam -- 6 Mart 2015; 23:32:51 >

• 480p video çeken ve 8gb internal memory olan telefon için bu fiyat çok fazla . Bir güncelleme ile ortalık karışacak hafıza kısımında . Bataryayı ise saymıyorum bile 1900Mah batarya nedir yaa , 12 saati ancak çıkartıyor

Alan pişman olur
  • Merak edenler için incelemesi de çıkmış YouTube'da ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkin Kayalar -- 10 Mart 2015; 23:20:50 >
  • Berkin Kayalar B kullanıcısına yanıt
    Günaydın . Uzayda yaşıyorsun sanırım

http://m.youtube.com/watch?v=BMdTrndPng0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Günaydın . Uzayda yaşıyorsun sanırım

http://m.youtube.com/watch?v=BMdTrndPng0

Evet 1969'dan kalmayım Ay'dan yeni geldim :)
  • bu makul diyip bunu mu almalı yoksa üzerine biraz daha koyup şuan 799a satılan lumia 735 mi almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

bu makul diyip bunu mu almalı yoksa üzerine biraz daha koyup şuan 799a satılan lumia 735 mi almalı

aman kardeşim kesinlikle uzak dur çıkan sorunlar malum ortada .Kesinlikle Lumia 735i tercih etmelisin ya da lumia 640 veya 640xl gibi modellerin fiyatı belli olduktan sonra onları da düşünebilirsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.