Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler. zaten ürün satılmış. inceleyemeden gitti. içimde kaldı dokunmatik sorunu varmıy dı yokmuydu diye :(
    sanırım 2.el lumia 930 veya lumia 1520 bakacağım.
  • Dokunmatik sorunu olup olmadığını nasıl anlayabilirim test etmek için ne yapmam gerekiyor?
    Bugün bimden aldım cihazı sorunlu ise ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    En basitinden üretim tarihini öğrenmeye çalış derim. Bu tarz donanımsal hatalar ilk partilerde yaşanır genelde. Gelen tepkiler üzerine sonraki partilerde mecburen düzeltirler. İlk üretimlerden ise uzak durmakta fayda var.

Ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Buradaki bimlere baktım getirmemişler galiba, göremedim ben. Artık banka kredisiyle falan, teknomarketlerden alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Eylül 2015; 16:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

En basitinden üretim tarihini öğrenmeye çalış derim. Bu tarz donanımsal hatalar ilk partilerde yaşanır genelde. Gelen tepkiler üzerine sonraki partilerde mecburen düzeltirler. İlk üretimlerden ise uzak durmakta fayda var.

Ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Buradaki bimlere baktım getirmemişler galiba, göremedim ben. Artık banka kredisiyle falan, teknomarketlerden alacam.

Açıkçası annem için aldım çok beğendim fiyatı uygun herhangi bir problem de gözükmüyor üretim tarihine nerden bakıyoruz? Kusura bakmayın ilk defa wp kullanıyorum

Mağazadan MultiTouch Test uygulamasını indirip dokunmatiği kendiniz test edebilirsiniz. Telefona son güncellemeleri yüklemeyi unutmayın mutlaka. Ve Ayarlardaki dokun kısmından dokunmatik hassasiyetini yüksek olarak ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 19 Eylül 2015; 21:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En basiti, ayarlardan hakkında ya gelip, yazılım sürümüne bakmak. Yazılım sürümü eski ise, ilk parti cihazlardan olduğunu söyleyebiliriz. Zira cihaz fabrikadan o anki güncel sürüm yüklenerek çıkar. Cihazı aldıktan sonra güncelleme yapmışsanız, bu yöntem işe yaramayacaktır.

• Hocam multitouch test programını indirdim beş parmağa kadar algılama süper ekran üzerinde iki üç parmakla gezdiriyorum çok iyi tepki veriyor aldım alalı herhangi bir güncelleme de yapmadım

O zaman sorun yok, hayırlı olsun. Darısı başıma

• quote:

O zaman sorun yok, hayırlı olsun. Darısı başıma

Çok sağolun hocam bim den aldım fiyat da uygun zaten düşünürseniz ordan alın sanıyorum yeni versiyonlar satılıyor renk seçeneği yok ama kapak zaten değişiyor

Burdaki Bimlerde yoktu, Cuma günü ve Cumartesi günü kontrol ettim . Büyük olasılıkla gelir gelmez çalışanlar cebe indirmiş. Zaten mağaza başı en fazla 1 2 tane gelir.
    Artık A101 e gelirse kısmet. Ya da teknosada 500 e falan inerse oradan alırım.

Forum ölmüş ağlaayanı yok resmen. İki üç gündür çıkan hataların haddi hesabı yok. Bir mesaj için bile dakikalarca uğraşıyoruz. Yazık

• arkadaşlar ben dokunmatik sorunu için win10 teknik önizleme yüklemiştim telefona, az da olsa çözülmüştü fakat tam olarak değil. arama esnasında ışık sensörünün çalışmaması vs birkaç hatadan ötürü WINDOWS PHONE RECOVERY TOOL ile telefonu win8.1'e çevirdim, dokunmatik sorunu falan kalmadı çok şükür. halen dokunmatik problemi yaşayan varsa denesin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scatha -- 21 Eylül 2015; 15:41:21 >
  • quote:

Ben hepsiburada üzerinden aldım. Telefonun multitouchında sorun var iki defa yazılımı yeniden yükledim, güncellemeleri kontrol ediyorum, telefon güncel diyor ve buna rağmen sorun devam ediyor. Sizce telefonu iade mi edeyim? Acaba donanımsal bir problem mi bu? İnternette de bunula ilgili pek bilgi yok.

Not: Belki w10 da düzelir diye son yapıyı yükledim ona fakat sorun devam ediyor.

Ayıplı mal diye iade mi istesem acaba.

Ayrıca kutusunun üzerinde üretim tarihi 23.11.2014 görünüyor. Sizce bu ilk üretim telefonu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 22 Eylül 2015; 15:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Hocam multitouch test programını indirdim beş parmağa kadar algılama süper ekran üzerinde iki üç parmakla gezdiriyorum çok iyi tepki veriyor aldım alalı herhangi bir güncelleme de yapmadım

Hocam sizin telefonun kutusunda üretim tarihi ne yazıyor? Ayrıca 5 parmak algılıyor değil mi? Benim ki maksimum 4 parmak algılıyor o da tam olarak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Ben hepsiburada üzerinden aldım. Telefonun multitouchında sorun var iki defa yazılımı yeniden yükledim, güncellemeleri kontrol ediyorum, telefon güncel diyor ve buna rağmen sorun devam ediyor. Sizce telefonu iade mi edeyim? Acaba donanımsal bir problem mi bu? İnternette de bunula ilgili pek bilgi yok.

Not: Belki w10 da düzelir diye son yapıyı yükledim ona fakat sorun devam ediyor.

Ayıplı mal diye iade mi istesem acaba.

Ayrıca kutusunun üzerinde üretim tarihi 23.11.2014 görünüyor. Sizce bu ilk üretim telefonu mu?

kesinlikle iade edin sonradan pişman olmayın

• Sms kısmını bulamıyorum telefonda ayrica sms alamıyorum bilen biri yardımcı olabilir mi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Bu modeller o tarihlerde üretilmeye başlanmıştı. Şansınıza ilk partilerden gelmiş.

Yazılım konusunda, yeniden yükleme yaptığınızda zaten en güncel yazılım yükleniyor. Benim bahsettiğim, cihaz kutudan çıkar çıkmaz içinde yüklü olan versiyon numarasından bir tahmin yürütmekti.
    Direkt olarak iade edin, ayıplı maldır. Alacaksanız, daha yeni tarihlerde üretilmiş olan bir ürün alırsanız sorun çıkmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Eylül 2015; 16:29:18 >
  • Ben bir akrabam için İstanbul Aksaray'daki bir BİM'den aldım 499₺'ye. Sanırım sonuncuydu. İnşallah bu yazdığınız kronik hatalar çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet. Bu modeller o tarihlerde üretilmeye başlanmıştı. Şansınıza ilk partilerden gelmiş.

Yazılım konusunda, yeniden yükleme yaptığınızda zaten en güncel yazılım yükleniyor. Benim bahsettiğim, cihaz kutudan çıkar çıkmaz içinde yüklü olan versiyon numarasından bir tahmin yürütmekti.
    Direkt olarak iade edin, ayıplı maldır. Alacaksanız, daha yeni tarihlerde üretilmiş olan bir ürün alırsanız sorun çıkmayacaktır.

Hepsiburada iade talebi açtım, bakalım çok uğraştırmazlar umarım.
  • Mesafeli satışlarda kayıtsız şartsız, 15 gün içinde iade edebilirsiniz. İade almak zorundalar.

• Ben de teknosadan alacam. İng bank kredi vermezse 4 takside altın alıp satarak çözüm geliştircem.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.