Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Bednde dün itibarı ile A-101 den alıp HTC ve Android den şimdilik ayrılarak aranıza katıldım.

Telefon fiyatına göre çok stabil ve kullanışlı geldi bana ...

Hızı gayet güzel,

Dokunmatik ekran ve geçişler harika...

Markette bana yetecek şeyler mevcut...

Sadece Hafıza kartında fazla müzik ve ses dodyası olmasından mı nedir anlamadım, müzik geçişlerinde geride kalıyor çokta önemli değil şimdilik...

Birde kılıf buldunmu harika olacak...

BU TELEFONLARA ARTIK EKRAN FİLİMİ ÇEKİP SATMALARI LAZIM...

HER TELEFON ALDIĞIMIZDA BUNLARLA UĞRAŞIYORUZ...

Kılıf Aliexpress
    Öneririm kullanıyorum kendimde.

• Damenda kullanıcısına yanıt
    Güzel kılıfmış, değerlendireyim, teşekkürler.
  • Kirilmaz cam silikon kilif oneriniz varsa alirim bi dal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkatli kullanınca çizilmez. Bozuk parayla anahtarla aynı cebe koyarsan çizilir. Cepten çıkarırken çakmak cebinin perçinlerine de dikkat et, sokup çıkarırken oraya surtmesin.Bir de kapaklı kılıf kullanıyorsan zaten filme gerek yok. O yapıştırdığınız filmler bir iki ayda leş gibi oluyor. Üstüne dokunmatik hassasiyetini azaltmasında cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Kasım 2015; 9:24:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben de yakın zamanda bir lumia 535 aldım. Telefonu sms atmak için kullanmayı düşünüyorum.(Ayrıca internet vs.) Eski telefonum w800i idi. Orada myphoneexplorer adlı program ile(pc den) her türlü sms atma, yedek vs. oluyordu. Acaba bu telefon için de öyle bir yazılım var mıdır? Yoksa içindeki yazılımlar bana yetmez gibi geldi.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Merhabalar, ben de yakın zamanda bir lumia 535 aldım. Telefonu sms atmak için kullanmayı düşünüyorum.(Ayrıca internet vs.) Eski telefonum w800i idi. Orada myphoneexplorer adlı program ile(pc den) her türlü sms atma, yedek vs. oluyordu. Acaba bu telefon için de öyle bir yazılım var mıdır? Yoksa içindeki yazılımlar bana yetmez gibi geldi.
    Teşekkürler.

Telefonu PC'ye bağlayınca programa gerek yok. Yedekler zaten üzerinde oluyor. PC'den de SMS atma yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Kişi listesini outlook ile senkronize ediyorum, aynı zamanda microsoft firmasının uygulaması ile kişi listesini ve sms leri sd kartıma yedekleyebiliyorum ama gruplar sanki yedeklenemiyor. Daha sofistike şeyler lazım gibi?

Bir de sarja taktığımda dokunmatik sapıttı. Sarjdan alınca sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

Telefon üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Kişi listesini outlook ile senkronize ediyorum, aynı zamanda microsoft firmasının uygulaması ile kişi listesini ve sms leri sd kartıma yedekleyebiliyorum ama gruplar sanki yedeklenemiyor. Daha sofistike şeyler lazım gibi?

Bir de sarja taktığımda dokunmatik sapıttı. Sarjdan alınca sıkıntı yok.

Hocam o sorun bendede var . Sarj aletinden kaynaklaniyomus , anakarti bozmaya kadar gidiyomus . Garantiye gonderin sarj aletini yenisini versinler bende gondericem

• Ben başka sarj aletine bağlamıştım. Blitzwolf. Hiç ondan kaynaklanacağı aklıma gelmemişti. Bu sarj aletine başka cihazlar da takıyorum. Tablet, telefon vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 25 Kasım 2015; 16:24:05 >
  • Şarj aletleri problem lütfen orijinal, kutusundan çıkan şarj aletini kullanınız.
  • Telefonun internetini açtıktan sonra şebeke 3G den 2G ye düştüğü durumlarda, daha sonra ne yaptıysam, interneti kapa aç; telefonu kapa aç ; internet 2G de kalıyor. Şimdilik çözüm olarak ayarlardan cep internetini 2G ye alıp, ayarlardan çıktıktan sonra, tekrar ayarlara girip 3G yapınca cep internet 3G oluyor.

Var mı böyle bir durum başına gelen? Hattım avea, 2G ye düşmesi normal ama sinyal kuvvetlenince otomatik 3g ye geçmesi lazım diye düşünüyorum. Acaba yazılımsal bir sorun mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 27 Kasım 2015; 9:46:56 >
  • Damenda kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti yan sanayi değilse, markalı bir şeyse, ve IEC-EN 62684 standardına uyumlu ise sorun olmaz. Zaten kullanım kılavuzunda da yazıyor, iec-en62684 standardına uyan şarj aletlerinin uygun olabileceği.
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu
    Samsung'un giriş seviyesi cihazların yanınd verdiği şarj aleti. Bu aleti teknoloji marketlerde bulabilirsiniz. Bununla denedim, telefon sapıtmıyor. Hatta bu 700mA birazcık daha hızlı şarj sağlıyor. Ayrıca kablosu da uzun, ve usb ucu yumuşak girip çıkıyor telefona. Bu sayede telefonun usb portunu daha az aşındıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 27 Kasım 2015; 9:57:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağazadan indirip sonra sildiğiniz uygulamalar yine uygulamalarım içinde gözüküyor. Komple silmenin bir yolu var mıdır? Bir daha yüklemek istemiyorum çünki.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Zaten uygulamanın verileri falan siliniyor. Orada kalan sadece uygulamanın adı. Oradan silinip silinmemesi bir şey değiştirmez.

• Gençlikte yaptığım hatalar gibi, her ne kadar silsen de adı kalıyor.

Grplarımı outlook üzerinde buldum, sevindim. Keşke 25 kişi diye sınır koymasalarmış ama buna şükür.

Bir de şu 3G internet 2G ye düşünce daha düzelmiyor, 2G de kalıyor düzelse iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 27 Kasım 2015; 16:47:48 >
  • W10 a yükselttiniz mi telefonu insiderle. W10 da oyunlarda ekran sorunu oldu oyun ekrana sığmıyor gibi arkadaşımda 1020 var sorun yok onda acaba 535 lerde sanal tuş var ondan olabilir mi asıl sürümü çıktığında düzeltirler mi bir fikriniz var mı?
  • haşlanmışyumurta kullanıcısına yanıt
    Sanal tuşlu telefonlarda oluyor o. Yapımcının onu ayarlaması gerek bazı uygulamalarda oluyor bazılarında olmuyor. Değişik bir durum

• Arkadaşlar sahibinden.com u mağazadan indirdim, ancak her girişimde kullanıcı adı ve şifreyi yeniden yazıyorum.

Bu zaman kayıbı android de yoktu bir defa girdin mi bir daha sormuyordu.

Beni hatırla kutusu var onu tıklıyorum ama yok yinede soruyor.

Yanlız kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra," bu sayfayı görebilmeniz için JavaScript ayarının açık olması gerekir." diyor. ancak tarayıcı ayarlarında böyle bir ayar bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Arkadaşlar sahibinden.com u mağazadan indirdim, ancak her girişimde kullanıcı adı ve şifreyi yeniden yazıyorum.

Bu zaman kayıbı android de yoktu bir defa girdin mi bir daha sormuyordu.

Beni hatırla kutusu var onu tıklıyorum ama yok yinede soruyor.

Yanlız kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra," bu sayfayı görebilmeniz için JavaScript ayarının açık olması gerekir." diyor. ancak tarayıcı ayarlarında böyle bir ayar bulamadım.

Bildiğim kadarıyla sahibinden uygulaması resmi değil. Uygulamayı yapan kişi direk siteye yönlendirmiş muhtemelen.

Sorunun çözümü resmi sahibinden uygulaması beklemekte maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.