Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu böyle yapmışlar. Aslında 8 Mp de yapılabilirmiş. Ama ön de 5 MP selfie çekecekseniz işinize yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Telefonun kamera camı(zannımca cam değil sert plastik gibi bir şey) çiziliyor. Oraya ekran jelatininden bir parça kesip yapıştırmak iyi olur.

ekleme, piyasada parlak ekran filmi bulamadığım için fırın torbası ile çözüm geliştirdim şimdilik. torbadan posta pulu kadar bir parça kesip camın uzerine koyuyoruz. Kapağı kapatınca gergin hale geliyor. Goruntuyu bozmuyor.

Bunu çok geç gördüm, iyi fikir. Şimdi iş işten geçti benim için çizildi bile oralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Ön kamera artık min 5 megapiksel olmalı. Gerçekten selfieler güzel ayrıntılı ve net oluyor. Ön kamera kalitesi olarak güzel bir tel. Lumia selfieyi sadece efekt yapmak için kullanın. Çünkü berbat bir çekim kalitesi var. Lumia camera süper çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Ocak 2016; 16:11:03 >
  • Bence alınabilecek bir telefon olmuş 535. Daha iyi tabiki de olabilirdi, onu da yeni çıkan modelde yapmışlar. Tabii bu platform asla bir ios ya da android olamayacak. Bunu da unutmamak lazım.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Hala ısrarla övülmemeli bu telefon 11 aydır kullanıyorum ilk çıktığında aldım. 11 aydır mahkeme surecim devam ediyor ısrarla söylüyorum başka lumia alın bundan alıp paranizi riske atmayin ister 600 ister 400 olsun.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102404334 en detaylı şekilde taa geçen kıştan anlattığım konu.Yine ararsaniz bu telefonla ilgili kamera incelemelerini de yaptım link bulursam editlerim.

Edit:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105728992&p=1#105728992 normal inceleme

Kamera performansıhttp://forum.donanimhaber.com/m_106988430/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicekoguz -- 28 Ocak 2016; 21:50:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,windows'lu telefonlarda da android'li telefonlarda olduğu gibi simcarddaki interneti telefon vasıtasıyla paylaştırıp diğer bilgisayarlardan,tablet den v.b. internete girebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Arkadaşlar,windows'lu telefonlarda da android'li telefonlarda olduğu gibi simcarddaki interneti telefon vasıtasıyla paylaştırıp diğer bilgisayarlardan,tablet den v.b. internete girebiliyormuyuz?

Evet.

• arkadaşlar bende eşime ve kendime 2. telefon olarak 535 almayı düşünüyordum. Ben maillere bakıp office kullanacağım,internet önemli, birde banka hesapları vs. eşim müzik dinler, kamerayı kullanır. yani öyle asphalt çalıştırsın falan gibi bir düşüncemiz yok. şarjı uzun gitmesi ve telefonun çocuktan dolayı sağlam olması gerekli. mesela 5800 var birtane hala taş gibi çalışıyor :)

Bu koşullarda bu cihaz sizce alınmalı mı? şu dokunmatik olayı kafamı kurcalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 1 Şubat 2016; 0:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar bende eşime ve kendime 2. telefon olarak 535 almayı düşünüyordum. Ben maillere bakıp office kullanacağım,internet önemli, birde banka hesapları vs. eşim müzik dinler, kamerayı kullanır. yani öyle asphalt çalıştırsın falan gibi bir düşüncemiz yok. şarjı uzun gitmesi ve telefonun çocuktan dolayı sağlam olması gerekli. mesela 5800 var birtane hala taş gibi çalışıyor :)

Bu koşullarda bu cihaz sizce alınmalı mı? şu dokunmatik olayı kafamı kurcalıyor.

Şarj iki gün rahat gidebiliyor.
    Alınabilir fiyatına göre. Bende keşke diyorum stokta olsaydı da L1520 alabilseydim ama L535'de güzeldir.
  • ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Dostum yengenin kullanımı kamera üzerine ise 735 tavsiye ederim.

• 13 şubatta 429 TL olarak ŞOK'ta
  • Mükemmel bir telefon kesinlikle.
  • Bugün annem ve babama 1'er tane aldık.
    Bence fiyatına göre alınabilecek bir cihaz.
  • Bende eşime ve anneme 1er tane aldım, androidde 1 telefon parasına bu telefondan 2 adet alabiliyoruz hemde daha sağlam bir telefon

• Merhaba arkadaşlar. Bu telefonu kız arkadaşıma Eylül ayında almıştım. Söylediğine göre ekran problemi varmış. Bunu nasıl giderebiliriz. Okuduğum kadarıyla yazılımsal bir problem ve Microsoft bu problemi gideren bir güncelleme yayınlamış. Android kullanıcısı olduğumdan wp'den pek anlamıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Saygılar.

• Benimde bildiğim kadarıyla donanımsal çözülemez diye hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Merhaba arkadaşlar. Bu telefonu kız arkadaşıma Eylül ayında almıştım. Söylediğine göre ekran problemi varmış. Bunu nasıl giderebiliriz. Okuduğum kadarıyla yazılımsal bir problem ve Microsoft bu problemi gideren bir güncelleme yayınlamış. Android kullanıcısı olduğumdan wp'den pek anlamıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Saygılar.

Problem nedir hocam ?
  • Merhaba hocam. Söylediğine göre klavyede yazı yazarken tuşlar sapıtıyormuş. Tuşlar birden fazla basıyormuş. Çok aşırı hassasmış ekran. Mesajlaşırken ben de fark ediyorum bunu. Bazen de algılamıyormuş tekrar tekrar basınca da bir sürü harf ortaya çıkıyormuş. Bunun bir çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

Merhaba hocam. Söylediğine göre klavyede yazı yazarken tuşlar sapıtıyormuş. Tuşlar birden fazla basıyormuş. Çok aşırı hassasmış ekran. Mesajlaşırken ben de fark ediyorum bunu. Bazen de algılamıyormuş tekrar tekrar basınca da bir sürü harf ortaya çıkıyormuş. Bunun bir çözümü var mıdır?

535 hiç kullanmadım ama hassaslık ayarı felan yok mu ekranın yada eldiven modu gibi bir şey denenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.