Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdilik Windows 10'a geçmeyi düşünmüyorum. 8.1 ile gittiği yere kadar devam.

10 daki sorunlar hala giderilmedi. Özellikle kameranın hali içler acısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki düzeltmişlerdir diye arkadaşa sordum. Malum biz yüklemedik. Bir de 3. parti yazılımla kamera düzelemez mi? Deneyen var mıdır acep?
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Bulabildiğim en iyi uygulama oneshot idi, o da yavaş çalışıyor.

Windows 10 un stok kamera uygulamasının yorumlarına ara ara bakıyorum, değişen bir şey yok.

Lumia cameranın eski sürümlerini bir şekilde yükleyip kullananlar var. Açıkçası uğraşmaya değmez bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Nisan 2016; 11:26:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmeyin daha erken :)
  • A101'de gördüm ellerinde kalmış 427 fiyatın üstünü çizip 399 lira yazmışlar. Windows phone yazılımı iyi değil ama dokunmatiği gerçekten bu kadar kötü mü?
  • Genel olarak dokunmatik hassasiyeti zayıf. Kutudan çıkan şarj aletini kullandığında dokunmatik sapıtır.

Nemli havada dokunmatik algılaması zayıflıyor.

Şu anda urunun fiyatının 400 liraya kadar dusmesi normal.
    Üstüne iki model çıktı, Lumia 540 Lumia 550 çıktı.
    Bence Lumia 540'ı araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Nisan 2016; 8:50:51 >
  • Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bana telefon lazım değil ama aile büyüklerine almayı düşündüm, eğlensinler whatsapp kullansınlar diye yeter diye düşünmüştüm fakat dokunmatik bu kadar sorunluysa o zaman alınmaz.
  • Ben A101 den aldığım telefondan da dokunmatiğindende gayet memnunum. Hiç sorun yaşamadım.

• Hocam benim cihaz dokunmatik yüzünden serviste şu an ona göre karar ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Ben A101 den aldığım telefondan da dokunmatiğindende gayet memnunum. Hiç sorun yaşamadım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir üretim tarihi mevzusu var acaba sizinkinin üstünde ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Hocam benim cihaz dokunmatik yüzünden serviste şu an ona göre karar ver

Teşekkür ederim. Memnunum diyende var çok kötü diyende var ve üretim tarihine göre değiştiğini söyleyende var. Acaba sizinkinde üretim tarihi olarak ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Ben A101 den aldığım telefondan da dokunmatiğindende gayet memnunum. Hiç sorun yaşamadım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir üretim tarihi mevzusu var acaba sizinkinin üstünde ne yazıyor?

2015 hocam.

• quote:

2015 hocam.

Teşekkür ederim. O zaman alınacaksa 2015 üretim tarihli almak lazım.
  • Arkadaşlar merhaba. Yurtdışından lumia 535 cihazım için getirdiğim bv-l4a batarya, cihaz değişiminden dolayı elimde kalmıştır. Sıfır olarak satılıktır. Fiyat 40 TL'dir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazı verdiler?

• Hocam şu an için belli değil. Ben Android bir cihaz satın aldım. Belli olduğunda haber veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Arkadaşlar merhaba. Yurtdışından lumia 535 cihazım için getirdiğim bv-l4a batarya, cihaz değişiminden dolayı elimde kalmıştır. Sıfır olarak satılıktır. Fiyat 40 TL'dir.

Güncel. Son fiyat 35 TL.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
     Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

Böyle bir şey geliştirdim en son.

• İyiymiş, zenfone 6 sarjını kullanmasam ben de böyle şeyler yapabilirdim.

Dün akşam yeni almış olduğum lumia 535 i(2. el, benimki ile aynı seri muhtemelen) orjinal adaptörü ile sarj ederken mesaj yazma denemesi yaptım. Dokunmatiği sapıtmadı.

Siz niye orjinali için böyle bir ihtiyaç duydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 5 Mayıs 2016; 15:42:44 >
  • bu windows 10 güncellemesini İNDİREBİLEN var mı? OTA'dan sabahtan beri deniyorum sürekli yarım kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.