Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aliexpress den 7 liraya aldım. Çok güzel replika, beklerim derseniz o kadar para vermeye gerek yok.

http://tr.aliexpress.com/item/New-Original-for-Microsoft-Nokia-Lumia-535-back-housing-battery-door-cover-case-side-buttons-Free/32381543705.html

Not: Benden sonra satıcı zam yapmış.
  • İnternet hızı hakkında birşeyler yazacak olan varmı.
    Ben almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    3g internet destekliyor. Alacaksanız n11 de kampanya ile 355 civarına alınıyor diye konu açılmıştı. Destek dışında benim beklentilerimi karşılayan bir telefon.
  • Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Dual Carrier 3G destekliyor. 43.2 mbps download, 5.76 mbps de upload.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün mesajları okuyamadım muhtemelen daha önce konuşulmuştur kusuruma bakmayın,telefonu n11den çok ucuza aldım annem için acaba ilerde dokunmatikte sıkıntı yaşarsak microsoft servisi cihazı değiştiriyor mu? Bu sorundan dolayı cihazı servise verenler tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim,şimdiden teşekkürler.
  • City Lens var mı bu cihazda?
  • 1 hafta önce 28 Mayıs'da hediye olarak satın aldığım Lumia 535'de sorun çıkmaya başlamış. Bu altta olan sanal tuşlar yukarı çekince çıkıyor ya işte onu yukarı çekince daha basamadan aşağı kaçıyormuş. Ayrıca sağ alt köşedeki tuşlarda yazı yazarken bazen başka tuşları algılamaya başlamış. Telefonla fabrika ayarlarına döndürmelerini söyledim yaptılar da ama çare olmadı. A101 ile görüştüm servise götürmeniz gerekiyor diyorlar.

Cihazı servise götürecekler de servise telefon açmışlar faturanız ve onaylı garanti belgeniz ile getirin demişler. A101'den satın alırken fatura düzenlenmedi normal kasa fişi verildi. Herhangi bir imzada atılmadı.

A101'den satın alıp da garantiye işi düşenler nasıl bir yol izlediler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Arkadaşlar bütün mesajları okuyamadım muhtemelen daha önce konuşulmuştur kusuruma bakmayın,telefonu n11den çok ucuza aldım annem için acaba ilerde dokunmatikte sıkıntı yaşarsak microsoft servisi cihazı değiştiriyor mu? Bu sorundan dolayı cihazı servise verenler tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim,şimdiden teşekkürler.

...

• quote:

Arkadaşlar bütün mesajları okuyamadım muhtemelen daha önce konuşulmuştur kusuruma bakmayın,telefonu n11den çok ucuza aldım annem için acaba ilerde dokunmatikte sıkıntı yaşarsak microsoft servisi cihazı değiştiriyor mu? Bu sorundan dolayı cihazı servise verenler tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim,şimdiden teşekkürler.

Varsa vardır. İleride çıkan bir problem değil. Uygulama ile test edin:https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/multitouch-test/9nblggh09kvw

https://youtu.be/hrSAR-xl47Q

• Arkadaşlar oyun oynarken alttaki bar kaybolmuyor. Onun içinde oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu alttaki narin üstündeki geri arama ve home gidiyor ama siyay bar orda kalıyor. Wm 10 yuklu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

City Lens var mı bu cihazda?

Pusula olmadığı için yok, ama city lens kullananlar guncellenmeli yazmışlar. Kim güncelleyecek?

quote:

Orijinalden alıntı: LTE

1 hafta önce 28 Mayıs'da hediye olarak satın aldığım Lumia 535'de sorun çıkmaya başlamış. Bu altta olan sanal tuşlar yukarı çekince çıkıyor ya işte onu yukarı çekince daha basamadan aşağı kaçıyormuş. Ayrıca sağ alt köşedeki tuşlarda yazı yazarken bazen başka tuşları algılamaya başlamış. Telefonla fabrika ayarlarına döndürmelerini söyledim yaptılar da ama çare olmadı. A101 ile görüştüm servise götürmeniz gerekiyor diyorlar.

Cihazı servise götürecekler de servise telefon açmışlar faturanız ve onaylı garanti belgeniz ile getirin demişler. A101'den satın alırken fatura düzenlenmedi normal kasa fişi verildi. Herhangi bir imzada atılmadı.

A101'den satın alıp da garantiye işi düşenler nasıl bir yol izlediler acaba?

Cihazınızın garantisi devam ediyorsa teleservice e verebilirsiniz. Fişin fotokopisini verin, aslı sizde kalsın. Zaten onlar da imei numarasından garanti süresine bakabiliyorlar.
    http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html#step1

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Arkadaşlar oyun oynarken alttaki bar kaybolmuyor. Onun içinde oyun oynayamıyorum. Daha doğrusu alttaki narin üstündeki geri arama ve home gidiyor ama siyay bar orda kalıyor. Wm 10 yuklu

Onu ancak oyun üreticisi düzeltebilir, win10 ile ilgili bir sorun ise güncelleme ile düzelir diye umuyorum.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    valla hocam oyunlarlamı alakalı yoksa wm 10 lamı alakalı bilmiyorum ama hiçbir oyunu oynayamıyorum o siyah bar orda oyun kontrol tuşlarıda onun altında kalıyor. Daha önceki kullandığım lumialarda öyle bir sorun hatırlamıyorum asphalt bile oynuyordum rahatlıkla ama bunda oynayamıyorum. o bar sürekli orda.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    İllet bir sorun. Windows phone 8.1 yada Windows 10 oyunlarında o sorun yok. Ama bütün Windows phone 8 oyunlarında var.

Edit: az önce son redstone yapısına geçtim. Nerdeyse 1bucuk yıllık problemi halletmisler. Bütün oyunlar sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUSTMAX -- 9 Haziran 2016; 2:02:23 >
  • Bu saatten sonra 450 tl ye lumia 540 tavsiye edermisiniz

• knynmz38 kullanıcısına yanıt
    Cihazda 720p ekran var olmasına ama Snapdragon 200 olmasından GPU su tırt. Oyun falan açtığında o gpu ekranı zar zor besler.

Üçüncüsü gorilla glass değil sıradan çizilmeye dayanıklı cam.

Cihazın içindeki devre kartı 535 ile aynı diyebiliriz.

L640 falan bak derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 17 Haziran 2016; 13:47:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 de 450 tl o yüzden buna yöneldim

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Cihazda 720p ekran var olmasına ama Snapdragon 200 olmasından GPU su tırt. Oyun falan açtığında o gpu ekranı zar zor besler can çekişir.

İkincisi ekranı TFT, IPS değil yani.

Üçüncüsü gorilla glass değil sıradan çizilmeye dayanıklı cam.

Cihazın içindeki devre kartı 535 ile aynı diyebiliriz.

L640 falan bak derim ben.

http://m.gsmarena.com/microsoft_lumia_540_dual_sim-7196.php

Ekran IPS Lcd. Clear Black ve gayet net.

Lumia 535'teki kronik ekran sorunları bu cihazda yok.

4G yok. Ekran/kasa oranı pek başarılı değil bence. Yani kasa olması gerekenden büyük. Lumia 535'ten yaklaşık 4 mm daha uzun.

Almayı düşündüm ama lumia 550'nin güncelleme desteğinin daha uzun (?) olacağını düşündüğümden bu fiyatlarla marketlere düşmesini bekliyorum.

• Arkadaşlar telefon tuş kilidindeyken bazen kendiliğinden kilit açma tuşuna basılmış gibi ışığı açılıyor,var mıdır bir çözümü?

• quote:

Arkadaşlar telefon tuş kilidindeyken bazen kendiliğinden kilit açma tuşuna basılmış gibi ışığı açılıyor,var mıdır bir çözümü?

Ayarlar - Dokun - Uyandırmayı Kapatın.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.