Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
7
Favori
19.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ddnet

Gunumuzun 520'si :) valla ben hala 525 kullanıyorum :))))

Çoğu kullanıcı aldığı telefonun birçok özelliğini kullan(a)mıyor. Amiral gemisi telefon almak, üst seviye bilgisayar almak gibi geliyor bana. Üst seviye bilgisayar alanların çoğu da onu oyun için kullanıyor.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Aynı dusuyoruz. Adam iphone alıyor moda diye. Samsung s6-7 alıyor "en iyisi bu" diye.. Ama iyi olma kıstası pahalı olması... Gerçekten.. Samsung S6 edge'sine bimcell kullanan adam gördü benim gözlerim.. Velasıl bir telefon yada teknolojik herhangi Bi alet ihtiyaca göre alınmalı. Ben değiştirmeyi düşünüyorum telefonumu on kamera ve flash yok diye.. Yoksa asla dusunmem değiştirmeyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.0.10586.494 toplu güncelleştirmesi yayınlandı.

• Babama bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla forumda telefonun dokunmatiği ile sorun yaşayan arkadaşlar var. Fakat sorunsuz kullandığını söyleyenler de var. Tavsiye eder misiniz ? Kullandığı Android telefon bozuldu, oyunlarla, uygulamalarla falan işi olmaz. Sadece Facebook, Youtube, haber siteleri vs. takip eder. Bu sebeple, Windows Phone' ların kendisine daha uygun olduğunu, daha stabil olacağını düşündüğüm için bu telefona bakmaya başladım.
    Doğru mu yapıyorum ne dersiniz? Bir de kendisi kapasitif menü tuşlarına alışık. Sanal tuşlar kullanımı zorlaştırıyor mu ve bu tuşları ekrana sabitlemek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Babama bu telefonu almayı düşünüyorum arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla forumda telefonun dokunmatiği ile sorun yaşayan arkadaşlar var. Fakat sorunsuz kullandığını söyleyenler de var. Tavsiye eder misiniz ? Kullandığı Android telefon bozuldu, oyunlarla, uygulamalarla falan işi olmaz. Sadece Facebook, Youtube, haber siteleri vs. takip eder. Bu sebeple, Windows Phone' ların kendisine daha uygun olduğunu, daha stabil olacağını düşündüğüm için bu telefona bakmaya başladım.
    Doğru mu yapıyorum ne dersiniz? Bir de kendisi kapasitif menü tuşlarına alışık. Sanal tuşlar kullanımı zorlaştırıyor mu ve bu tuşları ekrana sabitlemek mümkün mü?

İlk başta alışana kadar sorun yaşar ama benim deneyimlerime göre wp androide göre daha kolay geliyor yaşlı kullanıcılara.

l535 den 3 tane aldım, şu anda sorun yok çok şükür. n11 kampanyası ile en ucuzunu 355 e almıştım ki fiyat güzeldi.

facebook bir ara sıkıntılıydı ama sonradan ne oldu bilmiyorum, düzenli kullanmadığım için.

• Merhaba arkadaşlar ben lumia 535 telefonunu beğendim biraz daha yakınım hepsiburadadan alacağım ama bu dokunmatik geç algılama algılamama gibi hassasiyet gibi sıkıntılar genel olarak hepsinde çıkıyor mu? L540 da alabilirim ama çift sim diye biraz tereddüt ediyorum sağlamlık açısından. L535 ve L540 arasından hangisini almalıyım?
  • Telefon son zamanlarda cok isiniyor . Internette gezinirken sarja takili olsa bile sarj artmiyor . Sildigim uygulamalar acilmiyor ancak listede gorunuyor . Listenin en basinda c:\data programs .... Adinda bir uygulama var acilmiyor ama silinmiyorda . Redstone yapilarinin birindeyim sifirlayip w10a(kararli surum anladiniz siz- gecsem bu sorunlar duzelirmi ? Suan servise gondersem batarya degisirmi ucretsiz ? Kutudan cikan sarj aleti bozuk zaten ilk gunden beri . Dokunmatigi bozuyor alet . Bunuda degistirirler mi ucretsiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLloyd is real

Telefon son zamanlarda cok isiniyor . Internette gezinirken sarja takili olsa bile sarj artmiyor . Sildigim uygulamalar acilmiyor ancak listede gorunuyor . Listenin en basinda c:\data programs .... Adinda bir uygulama var acilmiyor ama silinmiyorda . Redstone yapilarinin birindeyim sifirlayip w10a(kararli surum anladiniz siz- gecsem bu sorunlar duzelirmi ? Suan servise gondersem batarya degisirmi ucretsiz ? Kutudan cikan sarj aleti bozuk zaten ilk gunden beri . Dokunmatigi bozuyor alet . Bunuda degistirirler mi ucretsiz ?

Kararlı sürüme geçince sorunlarınız düzelir. Diğerleri hakkında bilgim yok.
  • Hotmail kurdum ama sürekli senkronize oluyor nasıl duzeltebileceğimi bilen varsa yazarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

Hotmail kurdum ama sürekli senkronize oluyor nasıl duzeltebileceğimi bilen varsa yazarsa sevinirim

Mail geldikçe anında öğrenirsiniz, o yüzden sürekli senkronize olması iyi.

Ama her mailde bildirim alıyorum buna gerek yok derseniz o ayrı.

Ayarlar...Bildirimler...Buradan kapatabilirsiniz...

• jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>e posta ve hesaplar> Microsoft hesabı>
    Senkronize edilecek içerik e postanın tikini kaldır ve kaydedip çık.
    Bunu yapınca uygulama listesinden outlook kaybolacak ve senkronize olmayacak.

Ya da daha seyrek senkronizasyon için aynı sayfada yenileme sıklığını değiştirebilirsiniz.

• Pardon sanırım sanırım eksik anlattım.
    Sürekli senkronize oluyor ama mail alamıyorum yada gönderemiyorum.
    Hata kodu 80070057
    Topluluğa sor kısmından yardım istedim ama dedikleri tam anlamıyla gerçekleşmiyor. Mesela hotmaili kaldırın tekrar kurun demişler ama dedikleri şekilde kalkmıyor zaten windows hesabımla aynı mail.

• dokunmatik sorunu garanti yollayıp çozen arkadaşlar oldu mu? Şarjdayken, telefon görüşmesi yaptıktan sonra sapıtıyor. Genpa nasıldır ilgilenirler mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 den 10 gaçince bir sıkıntı oluyor mu? sıkıntı yaşayanlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

dokunmatik sorunu garanti yollayıp çozen arkadaşlar oldu mu? Şarjdayken, telefon görüşmesi yaptıktan sonra sapıtıyor. Genpa nasıldır ilgilenirler mi?

Hocan sadece sarjda iken dokunmatik sapıtıyorsa bence bu sorun değil, başka şarj aletleri ile kullanımda örneği asus zenfone6 bu sorun olmuyor. Büyük ihtimal şarj esnasında filtrelemeyi iyi yapamamışlar, bu sebeple dokunmatik etkileniyor.

• Orjinal sarj aleti kullaniyorum surekli telefon yavas sarj oluyor diyor . Kapatip aciyorum yine ayni bilditim grliyor bibsure sonra veya sarjdan alip birdaha takinca .

Sarjdan hic cikarmasamda 2-3 kere bildirim geldigi oluyor (yavas sarj oluyor bildirimi )

Redstone yapilarinin birindeyim 2-3 ay olmustur . Hangi surum bilmiyorum . Orjinal w10 gecersem bu sorun duzelir mi yoksa anakarti falan mi bozulmus telefonun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı problem var.ilave olarak arada dokunmatik tebki vermiyor.ekran kırıldı ,değişti problemlerde değişiklik yok.

• iyi akşamlar. Annem kullanıyor telefonu bir özelliği nasıl kapatacağımı bulamadım birtürlü. Ana ekrana sürekli telefon numaraları atıyor kaldırıyorum ama tekrar ekleniyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• hocam 1 aylık lumia 535 i windows 10 yükselttim 14393.5 fast kullanılıyor dokunmatik sorunu var bazen 3-4 kere tıklayınca uygulamayı veya herhangibir şeyi açmıyor acaba 8.1 mi döndersem telefon 2014 bandrollü idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 6 Ağustos 2016; 19:45:57 >
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Yok hocam işletim sistemi ile alakası yok fark olmaz. Açıkçası her uretim aynı gibi. Ellerinizin terli-nemli olmadığından ve eller gibi ekranında kupkuru olduğundan emin olun sadece. Onun haricinde servise göndermek dışında yapableceğiniz yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.