Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (599 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 500 kağıttan satılsın piyasayı alt üst eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Sanmam. Şu an bile ellerinde prototip olduğuna göre piyasaya sunulması ocak ayından sonra olur kuvvetle muhtemel. Geç olmasından ziyade,kaygım absürd bir fiyattan gelmemesi. Kalkıp 700-750 fiyat biçmezler inş

12 yaşında oğluma telefon almayı düşünüyordum. lumia 535 çok iyi bir seçenek ti ama 750 tl ye lumia 925 varken bence anlamsız. her konuda bu cihazdan çok üstün bir cihaz
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Haklısınz galiba ocaktan sonraya kalabilir bence 550TL-600TL arasında çıkmalı

• İlk Microsoft Lumia şerefine 499 TL'ye bekliyorum
  • Bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya performansı özellikle web browsing çok kötü,bu testleri parlaklık en düşükte mi yapıyorlar yoksa full ayarlardamı,inceleme dual sim modeli üzerinden yapılmış tek sim modelide acaba aynı performansımı gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft dokunmatik problemini çözmek için 28 aralıkta güncelleme yayınlanacağını açıkladı.

• Henüz piyasaya girmedi galiba. Ancak ürün bomba gibi bence. Ekran amoled olsa tadından yenmezdi hatta. Ayrıca orjinal flip kılıf muhteşem gürünüyor. Ben windows phone da her zaman amoled ekran tercih ederim ama zevk meselesi tabi. Microsoft fiyatlara ince bir ayar çekip güzel bir fiyattan satarsa tutulur. Ayrıca gpu zayıf diyen arkadaşlar lütfen Windows Phone ları diğer platformlar ile karşılaştırmayın. 512 mb ram de bile cayır cayır çalışan ürünler var lumia serisinde. Ayrıca oyunları windows phone lar için özel üretiyor oyun yapımcıları. Bu üründe 1 gb ram var ve gayet yeterli. Gpu dan yana da sıkıntı yok. Elinde 520-525-620-625 hatta 720 modeli olup ta değiştirmek isteyenler bence Lumia 535 almalı.
  • Sıradaki lumiam gibi duruyor.. Şuanda telefonum l525 ve on kamera ile Flash iyi olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Sanmam. Şu an bile ellerinde prototip olduğuna göre piyasaya sunulması ocak ayından sonra olur kuvvetle muhtemel. Geç olmasından ziyade,kaygım absürd bir fiyattan gelmemesi. Kalkıp 700-750 fiyat biçmezler inş

12 yaşında oğluma telefon almayı düşünüyordum. lumia 535 çok iyi bir seçenek ti ama 750 tl ye lumia 925 varken bence anlamsız. her konuda bu cihazdan çok üstün bir cihaz

Hocam yapmayın, 535, 299TL ye satılıyor, fiyatına göre bence kıyaslanamaz bir telefon... şaka gibi 299TL, o fiyata renkli ekran telsiz telefon vermiyorlar :)

• cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Siz 530 dan bahsediyorsun.

• Evet haklısınız pardon kafam karıştı :)

• Üründe 4g mevcut değil ama çift taşıyıcı 42 mb internet desteği mevcut,dokunmatik sorunu olduğu fakat yazılımla bu problemin çözüleceği söyleniyor tasarımı gayet başarılı fiyatına göre.tr de çıkış fiyatı 500-600 tl aralığında olması bekleniyor bu ay sonuna doğru satışa çıkma ihtimali mevcut,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cpu kötü diyorsunuz sebebi nedir? Bu arada internette oyun videolarını izledim modern Combat 5 falan çok rahat çalıştırıyor. 625'ten buna geçmeyi düşünüyorum fiyatı 550 tl'yi geçmezse.

• 925 alamadık pil probleminden dolayı. üst seviye cihaz da çıkmıyor. bari 535 çıksa da alsam. wp den sonra diğerişletim sistemleri hiç çekilmiyor
  • quote:

925 alamadık pil probleminden dolayı. üst seviye cihaz da çıkmıyor. bari 535 çıksa da alsam. wp den sonra diğerişletim sistemleri hiç çekilmiyor

gerçekten o kadar iyimi yahu şu wp? Şu 535 gelsinde gorelim nasil bir seymis turuncu rengi çok fena

• Ne zaman gelecek bu ülkemize ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

quote:

925 alamadık pil probleminden dolayı. üst seviye cihaz da çıkmıyor. bari 535 çıksa da alsam. wp den sonra diğerişletim sistemleri hiç çekilmiyor

gerçekten o kadar iyimi yahu şu wp? Şu 535 gelsinde gorelim nasil bir seymis turuncu rengi çok fena

market eksiklikleri hariç benim için gayet güzel bir sistem. iphone kadar akıcı olmayabilir ama ondan çok ucuz. asıl güzel olan yönü arayüzü benim çok hoşuma gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.