Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (599 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel bir haber bu, elinize sağlık.

demek ki sandığımızdan daha yakın bir vakitte ülkemizde olacak bu cihaz.

teşekkürler bilgi için. +1

syg.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Bence adreno 302,olabilir. O siteye yanlış yazılmıştır. Adreno 203 mü kaldı ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuklara alınabilecek bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadurtye

Bence adreno 302,olabilir. O siteye yanlış yazılmıştır. Adreno 203 mü kaldı ki

Umarım öyledir ama o sitenin yanlış yazdığını henüz görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

çocuklara alınabilecek bir telefon

çocuklara alınabilek lafı biraz ağır olmamış mı kardeşim :)

• Bu telefonun bu kadar düşük işlemci ve gpu çıkması beni windows phone 10 dan şüphelendirdi. Demekki wp10da basit ve gelişmemiş bir sistem olacak ki , hala s200 işlemcili telefon çıkartıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesmanyax -- 22 Kasım 2014; 13:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

çocuklara alınabilecek bir telefon

çocuklara alınabilek lafı biraz ağır olmamış mı kardeşim :)

sen deyince farkettim biraz amacından sapmış bir cümle olmuş. çocuklar derken 11 yaşında oğluma alabileceğim ucuz ve güzel bir cihaz. hem 5 inç ekran, hızlı bir sistem ve güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Bu telefonun bu kadar düşük işlemci ve gpu çıkması beni windows phone 10 dan şüphelendirdi. Demekki wp10da basit ve gelişmemiş bir sistem olacak ki , hala s200 işlemcili telefon çıkartıyorlar.

giriş seviyesi olduğu için düşük işlemci koymuşlar diye düşünüyorum

• Kimsede 5 inç için ne bu çözünürlük dememiş. Hd veya full hd varken qhd, benim tek kriterim bu çözünürlük,çünkü çok film ve dizi izliyorum, bataryada bir o kadar kötü, yedek batarya almak şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Herşey parasına göre

• Chipseti desteklemesine rağmen neden hd video çekmiyor o karışık bir durum. 480*854 çözünürlükte video kaydı biraz yetersiz gibi.

• Alma ihtimalim var, şuan L520 kullanıyorum. Türkiye fiyatı 600 üstü olursa düşmesini beklerim. daha az olursa alırım büyük ihtimal.

• İlk izlenim:

http://www.windowscentral.com/microsoft-lumia-535-first-impressions

• Lumia 535in gpusu 302 ,203 değil çünkü işlemci kodu MSM8212http://news.microsoft.com/download/presskits/lumia/docs/535Datasheets.pdf buda kanıtı

• Sizce türkiyeye yıl sonundan önce gelir mi fiyatı ne olur? Bilgisi olan var mı?

• pesmanyax kullanıcısına yanıt
    Demek ki w10 o kadar hızlı ve iyi optimize edilmiş bir sistem ki böyle duşuk cpu/gpu larda bile stabil çalışabilecek.

• bugün ankara'da, microsoft bilişim zirvesinde diğer lumialarla birlikte 535'in de tanıtımını yaptılar. ellerinde bir tane çalışan prototip varmış, arkasında microsoft bile yazmıyormuş ? 535'e yakından bakıp fotoğrafını, videosunu çekmek istediğimi belirttim ancak cihaz prototip olduğundan pek razı olmadılar, "sadece inceleyebilirsiniz" dediler ancak sunum bitimine kadar yola çıkmam gerektiğinden bu fırsatı da kaçırdım maalesef. zira, s200 işlemcinin performansını elden geldiğince görmek istiyordum..

stand görevlisi microsoft yetkilileriyle bir süre sohbet ettik, hatta diğer ziyaretçiler de merak edip katıldılar lumia sohbetine.. cihaz hakkında. belkide bir hayli kafasını ağrıttım 535'in, hakettiği fiyattan piyasaya sürüldüğü takdirde f/p ürünü olarak çok satacağını, zira WP kullanıcıları tarafından merakla beklendiğini, dh forumlarında bunu pek çok arkadaşla sık sık yazdığımızı söyledim. lumia 735'in fiyatında da abartı yapıldığını, aynı şeyi 830'da da yaptıklarını ve bu duruma tepkili olduğumuzu da.. dediklerimi aynı şekilde üst yetkililerle paylaşacaklarını söyledi görevli arkadaşlar.. ee, tabi ki, benim isteğimle fiyatların aniden indirime girmesini beklemiyoruz ya da ben dedim diye lumia 535'in 500-600 arasında satılacağını.. ancak benim, onun, sizin ne kadar çok geribildirimi olursa, neticede -satış grafiğine de bakarak- bir indirime gidilecektir (?) ve 535'de beklediğimiz -ve olması gereken- fiyat aralığında sunulacaktır diye düşünüyorum ?

syg.

• peki hocam ocaktan önce satışa çıkar mı bi bilginiz var mı? Ne zaman çıkar

• fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Sanmam. Şu an bile ellerinde prototip olduğuna göre piyasaya sunulması ocak ayından sonra olur kuvvetle muhtemel. Geç olmasından ziyade,kaygım absürd bir fiyattan gelmemesi. Kalkıp 700-750 fiyat biçmezler inş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.