Şimdi Ara

Microsoft Lumia 535 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (599 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fotoğraf ikiside aynı;
    ◦Sensör: 5 MP

◦Çözünürlük: 2592 x 1936 piksel

Belki bir farklılık vardır ama ikisinin de ön kamerası gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ocak ayı içerisinde satışa sunulacakmış.
  • Başlığa 599tl yazmışsınız satışa çıktımı ?

• Her telefonun ana konusunu açmak zorunda değilsiniz o cihazı kullanan kişiler açarsa daha mantıklı olur

Saygılarımla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Başlığa 599tl yazmışsınız satışa çıktımı ?

Bu ay içinde satışa çıkacak. Resmi satış fiyatı 599 TL.
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam WP ları denemek istiyordum hem Windows 10 ile daha da güçlenecek sizce bu telefon uygun mudur buna ?

Edit:Ya bunu yada Lumia 925 i düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 13 Ocak 2015; 18:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Hocam WP ları denemek istiyordum hem Windows 10 ile daha da güçlenecek sizce bu telefon uygun mudur buna ?

Edit:Ya bunu yada Lumia 925 i düşünüyorum

925 her şeyiyle daha üstündür, hafızayı dert etmezseniz öneririm. Karar sizin
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    925 i daha çok isterim fakat şarj sorunu donanımsal mı yazılım kaynaklı mı bilmiyorum yani ilerde bir çözüm bulanabilir mi ? Bir çok kişi şikayetçi bu konuda
  • Arkadaş ilgili sürekli konuları güncelliyor ve en doğru bilgileri topluyor.
    Telefon çok önce tanıtılıyor alıcısı açana kadar geç olur.

• Lordem kullanıcısına yanıt
    İlla kullananlar kulübü diye konu açmak zorunda değil. Ki konu ilk başta o isimde de değildi, sonradan isim değiştirdi. Yeni bir ucuz Lumia aradığım için bu telefon ile ilgili açılan konulara bakıyordum hep. Yeni Microsoft Lumia 535 - [Ana Konu] Şu verdiğim linke bir göz at. O konu ne zaman açılmış, bu konu ne zaman açılmış. O konuda telefonla ilgili özellikler tanıtıldığında henüz Microsoft sayfasında Türkçe açıklama yoktu, arkadaş kendisi çevirisini yaptı karşılaştırılırsa farkedilir. Sonradan bu konuda Türkçe yayınlama yapıldıktan sonra o sitedeki görüntüler alındı ilk mesaja kondu. Ha ben kimseyi savunmuyorum şu an bu yazdığım konuda dokunmatik ekran sorununu vs öğrendim diğer konuda açıklayıcı bir bilgi yoktu vs ancak bu konu sonradan oluşturulmuş ve isim uyuşması olmaması amacıyla daha sonradan Kullananlar kulübü yapılmış. Ortada kullanan yok arkadaşın söylemeye çalıştığı buydu sadece bunu açıklamak istedim bir de telefon önce tanıtılıyor demişsiniz telefon tanıtıldığında bu konu yoktu o konu vardı bunları göz önünde bulundurun iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 14 Ocak 2015; 19:25:03 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.