Şimdi Ara

Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
7
Favori
15.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyiymiş hocam renkli kapakları sadece çinden mi temin edebilirz acaba?
  • Herhangi bir sorunumuz olmadığı için konu ıssız böyle yoksa yanlış anlaşılma olmasın 640ın baya kullanıcısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karahacı kullanıcısına yanıt
    Şarj gerçekten çok iyi ben de memnunum(640,win10 son yapı) Aliexpress de var kapaklar zaten burada satan da oradan alıyor ama 3-4 dolara aldığı kapağı 40 liraya satıyor akıllılar. Senin cihaz büyük ihtimalle Glossy Blue veya Matte Black olacaktır. Yurtdışı kullanıcısı genelde Glossy'i ucuz hisli olarak tanımlıyor, çok fazla parmak izi ve minik çiziklerden dem vuruyorlar. Matte Black biraz daha ciddi duruyor. XL zaten Matte kapaklarla geliyor. Ben bir tane mat mavi aldım 1 hafta içinde elimde olur buraya da karşılaştırma için koyarım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ySx™ -- 14 Aralık 2015; 23:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ySx™

Şarj gerçekten çok iyi ben de memnunum(640,win10 son yapı) Aliexpress de var kapaklar zaten burada satan da oradan alıyor ama 3-4 dolara aldığı kapağı 40 liraya satıyor akıllılar. Senin cihaz büyük ihtimalle Glossy Blue veya Matte Black olacaktır. Yurtdışı kullanıcısı genelde Glossy'i ucuz hisli olarak tanımlıyor, çok fazla parmak izi ve minik çiziklerden dem vuruyorlar. Matte Black biraz daha ciddi duruyor. XL zaten Matte kapaklarla geliyor. Ben bir tane mat mavi aldım 1 hafta içinde elimde olur buraya da karşılaştırma için koyarım inşallah

glossy white hocam mavi ve turuncu türkiye de yok siyah ya da beyaz dedi beyazı seçtim. bende sarı ve mavi almayı düşünüyorum bu arada w10 ana konuda 640 için yurtdışında güncelleme başladığını yazdı ama kaynak bulamadım

Pardon hocam benim cihaz almanyadan alınma kafam oraya gitti Evet onu ben de gördüm ama şu an için somut bir şey yok.
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    iyi hocam valla L720 ye yazılım atmaktan ciğerim soldu bunda biraz rahat ederim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: ySx™

Pardon hocam benim cihaz almanyadan alınma kafam oraya gitti Evet onu ben de gördüm ama şu an için somut bir şey yok.

cihaz bana gelene kadar gelse muhteşem olur :) neyse sıkıntısız gelsin de geç gelsin sorunlu falan olsa zalım MS düzeltmeyi Allah bilir ne zaman verir
  • mat mavi kapağı hangi siteden aldınız link verebilir misiniz acaba ?
    Hayırlısı olsun
  • Windowstan bıktım diye telefon almaya gittim 640 aldım :)

4 gündür kullanıyorum ve iyiki aldım diyorum.Çok memnunum.

• romasanta1903 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Önceden hangi model vardı ?

• 520 vardı hocam.

• Bana da değişimden geldi ilk izlenimlerim çok olumlu bataryası çok iyi, performansı ve ekranı L720ye göre çok çok iyi ama L720 nin kamerası bi tık daha iyiydi sanki 700 tl ye bu telefonu tavsiye ederim ama 800 civarına Asus Zenfone 2 Laser de fena telefon değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de çok hafif ısınma var ama kış günü ellere çok iyi geldiğini söyleyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temperli cam kullanan var mı ? Bendekinde acayip derecede parmak izi kalıyordu çıkarttım ama bu sefer de içim pek rahat değil . Hepsiburada da microsonic marka gördüm ama nasıldır bilemiyorum var mı kullanan ? Ya da başka marka ekran filmi veya temperli cam ?

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    telefon 700 lira bişey, bi kere yapıştırdım ekran filmi deneyimi çok düşürüyor bıraktım ben de kullanmıyorum artık. ufak tefek ışığa tutunca belli olan çizikler var 6 aydır kullanıyorum
    Telefonununuz geldi mi? Bana da 720 nin yerine bunu gönderecekler. Bir haftaya gelir herhalde. Sizin fatura bedeli ne kadardı?
  • Arkadaşlar şu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Aksesuarları buradan mı alsam yoksa Çin den alıp bir ay beklesem mi? Yurtdışından hiç alışveriş yapmadım, tecrübem yok. Yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Sert kılıf

Silikon kılıf

Silikon kılıf 2

kırılmaz cam

• cemil baba kullanıcısına yanıt
    Ben silikon kılıf ve temperli cam taktırdım memnunum. Kredi kartım olmadığından Çin den hiç sipariş veremedim ama veren arkadaşlar memnun gördüğüm kadarıyla biraz bekleme süreci var . Sert kılıf zevk meselesi bence gerek yok o kadarına

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.