Şimdi Ara

Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
7
Favori
15.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikinci telefon olarak kullanacaksanız şarjı 2-3 gün gidebilir.

bi sıralama vardı şarjı en iyi dayanan telefonlar diye. tüm telefonlar içinde ilk 30'da, bu fiyata çok çok iyi
  • Arkadaşlar bu telefonu vatanbilgisayar,bimeks,teknosa vs mağazalarında niye satmıyor? sadece internet üzerinden hepsiburada.com'da satılıyor.Telefon hoşuma gitti almak istiyorum fakat almadan önce elime alıp incelemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

Arkadaşlar bu telefonu vatanbilgisayar,bimeks,teknosa vs mağazalarında niye satmıyor? sadece internet üzerinden hepsiburada.com'da satılıyor.Telefon hoşuma gitti almak istiyorum fakat almadan önce elime alıp incelemek istiyorum.

Mediamarkta hem bu hem de XL modeli satılıyor ( forum istanbul şubesinde gördüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

quote:

Orijinalden alıntı: beratad

Arkadaşlar bu telefonu vatanbilgisayar,bimeks,teknosa vs mağazalarında niye satmıyor? sadece internet üzerinden hepsiburada.com'da satılıyor.Telefon hoşuma gitti almak istiyorum fakat almadan önce elime alıp incelemek istiyorum.

Mediamarkta hem bu hem de XL modeli satılıyor ( forum istanbul şubesinde gördüm)

Ben sakaryada yaşıyorum.Burada mediamarkt yok:(
  • Arkadaşlar bu telefonu kullanan yok herhalde. Konu resmen ölmüş. Bir hortlatayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek şaşırmadım boş olduğuna kimsenin haberi bile yok Microsoftun telefon yaptığından Neyse ben varım 10.586.29 ile gül gibi geçinip gidiyoruz
  • Hocam bana da garantiden bu telefonu verecekler. slzce deneme sürümünü kurmalı mıyım? sanırım blr aya kadar tam sürüm gelecek.

• karahacı kullanıcısına yanıt
    Geç cevap veriyorum kusura bakma Ben şu an son sürümdeyim ve gayet memnunum ama çıkmasına çok az kaldı bir aydan bile önce gelecek. Bence geçme şu an için gerek yok. Çoğu program Win 10 uyumlu değil o yüzden tam randıman alamıyorsun. Native uygulamalarda da problemler var. Doğal bunlar çünkü bu bir önizleme sürümü doğal olarak
  • Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Youtube'da da izlediğim kadarıyla müthiş akıcı ama 2-3 hafta için değmez dediğiniz gibi. Peki hocam cihazın kamerasından memnun musunuz? Ben 720'den geçeceğim onun lensi Carl Zeiss'ti umarım çok fark olmaz negatif anlamda.
    Dediğin gibi akıcılık anlamında problem yok ama çok az kaldı zaten. Kamera konusunda ben pek fotoğraf çekmiyorum ama flaşı yetersiz gibi. İç mekan çekimlerde de pek iyi sayılmaz çok kumlu çekiyor.
    Ama 8.1 de çok daha başarılı. carl zeiss çok önemli bir faktör. aşağıda karşılaştırma var fotoğrafta keskinlik ve renk açısından 720 daha iyi. ikinci link video icin onda 640 daha iyi. attan inip eşeğe binme durumu yaşayacağını sanmam ama tam tersi de olmayacaktır

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5321&idPhone2=7055

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=5321&idPhone2=7055

• Teşekkürler hocam idare edeceğiz artık. Zalım Microsoft a çok söyledim üstüne para vereyim xl verin ama pek tınlamadılar.

Üste para verme durumu resmi zeminde yapılamaz zaten. Hiç olmadı kutulu gelirse satın üzerini siz tamamlar XL alırsınız
  • Hocam garantisiz kutuluyu kaç paraya satabilirim 600 uygun mu?

Çok olur o 550 dersin. Kesin satacaksan uygun zaman değil. Windows 10 resmi olarak dağıtıma çıktığında koyarsan pazarlık payıyla 600 e koyabilirsin .
  • Anladım hocam şu an zamanım olmadığından bunu kullanıcam galiba ileride bakarız artık :) o değil de bu konu harbiden ölü bi ikimiz takılıyoruz benim cihazım bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

Anladım hocam şu an zamanım olmadığından bunu kullanıcam galiba ileride bakarız artık :) o değil de bu konu harbiden ölü bi ikimiz takılıyoruz benim cihazım bile yok

hocam cihazı 5 aydır kullanıyorum, hiçbi sıkıntısı yok. bence buna binaen kullanıcılar fazla uğramıyor konuya. diğer sebebi de telefon zamanında sadece nette satılıyordu, tekno marketlere girmedi 1 ay öncesine kadar, fazla reklamı da olmayınca kullanıcı sayısı oldukça az
  • Bende xl sini sipraiş ettim hizlial.com dan kargoya verilmiş yarın elime geçmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    güzel haber hocam batarya süresi bayağı iyi galiba ?
  • Aklımı en çok çelende o oldu zaten. İnşallah denildiği kadar vardırda pişman etmez parayı çöpe atmamış olurum yoksa hali hazırda htc 8x kullanıyordum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahacı

güzel haber hocam batarya süresi bayağı iyi galiba ?

çoğunlukla arama+whatsapp, mesai dışında da 30-60dk kadar skype+instagram 2 günü çıkarıyor. skype kullanmasam belki 2bçk gün de gider

pil tasarrufu moduna hiç almıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.