Şimdi Ara

Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
7
Favori
15.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıf ve camı nereden kaça aldınız?
  • cemil baba kullanıcısına yanıt
    Camı Kadıköy den (yazıcıoğlu iş hanının tam arka tarafında büyük bir telefon aksesuarları satan bir yer var her türlü kılıf cam vs istersen adını araştırıp bulabilirim) aldım kılıfı ise arkadaşa söylemiştim internetten sipariş etmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben Kayseri deyim. Telefon gelince bir araştırma yaparım Kayseri de, olmadı netten alırım.
  • Herkese Merhaba telefonu bende geçen hafta alarak aranıza katıldım uzun zamandır windows phone geçemeyi düşünürdum niyetim 830 du fakat 0 ını bulamadım bulduklarımda güvenli gelmedi neyse ilk olarak

Kasa: kasa olarak büyük bir yapıya sahip ben daha ufak bekliyordum cepte taşımak için sınırda diyebilirim kasa ekran oranı ise daha iyi olabilir altta ve üstte boşkuklar mevcut hadi üst neyse alt boşluğa tuşlar entegre edilmediydi yada ekran 5.1 5.2 yapılmalı idi

Ekran: ekran gayet iyi çözünürlük olarak yeterli parlaklığı ise fazla geldi bana güneş ışığında test edemedim ama eski telefonum gm discovery göre iyi olacaktır tahmimince açılarıda gayet iyi kilit ekranında saat olmasıda gayet güzel nokiadan hatıra

Kamera: telefonu alırken kameradan fazla bir beklentim yoktu ışık altında çekimleri iyi olacaktır ama ışık koşulları iyi olmadığı zaman gürültülü fotoğraflar çekecektir birde beyaz ayarını tam tutturamıyor gibi geceleri ve kapalı ortamda el ile müdahale etmek gerekiyor kameranın flaşı ise yetersiz diyebilirim daha iyi bir flaş olmalı idi

video için ise harici bir mikrofon yok bence konmalı idi kayıt yaparken ön tarafta bulunan mikrofon ile kayıt yapılıyor video testi yapmadım ama iş görür fazla bir beklenti olmadığı sürece

Ses: radyo çekimi ve ses kalitesi gayet iyi eski telefonumda ahize sesi az bunda ise kısmak zorunda kalıyorum ve ses net mikrofonuda eski telefonuma göre daha iyi

Mağaza ve Uygulamalar : mağazaya daha yabancıyım aradığım uygulamaları bulabildim zamanla daha iyi hale gelecektir

Arayüz : tam istediğim gibi sade anlaşılır kullanımı kolay

Kutu : içerisinde hızlı kılavuz ve şarj adaptörü çıkıyor bence usb kablo ve kulaklık konulmalı idi bunlar bir eksik bana göre

Not : eski telefonum gm discovey idi androidden geçiş yaptım şimdilik memnunum zamanla cihaza daha iyi hakim olurum birde windows cihazın arkasında durursa çok iyi olur ürün tam bir f/p ürünü

• Öncelikle hayırlı olsun Uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsanız her türlü memnun kalırsınız ( tabi bu telefonu kendi kategorisindeki telefonlarla kıyaslamak lazım )
  • Öncelikle hayırlı olsun Uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsanız her türlü memnun kalırsınız ( tabi bu telefonu kendi kategorisindeki telefonlarla kıyaslamak lazım kamerası olsun diğer özellikleri olsun )
    iki hafta önce geldi hocam. 700 tl idi.
  • karahacı kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Boran Danışmanlıkla konuşup, gerekli evrağı gönderdikten kaç gün sonra geldi?
    6-7 gün sürdü hocam. teleserviceden eski telin gelmesini bekliyorlar, geldikten sonra ms den yeni tel istiyorlar, yeni tel gelince de hemen kargoluyorlar. yalnız teleservice eski teli bile gönderemiyor, öyle dandik bir firma
    Benim eski telefonum teleservice ten çıktı iki gün önce Boran danışmanlığa gitti galiba. Evrağı da çarşamba gönderdim. Bu hafta içi elime geçer inşaallah.

Sert kılıf Şu kılıf hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı?

Bir de şöyle bir şey var:
    Kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil baba -- 2 Ocak 2016; 13:08:26 >

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam teşekkür ederim şimdilik bir sıkıntı görmedim ilerleyen zamanlarda daha iyi hale gelecektir ürün tam bir f/p ürünü birde win 10 gelirse daha iyi olacaktır
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    İnşallah şurada ne kaldı taş çatlasa 3-4 hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 950 ve 550'de

HERE Drive+
    HERE Maps
    HERE Transit yok bunların yerine sadece Maps yazıyor. + sı - si nedir bilen? Tşk
    Telefon gelsin sipariş edeceğim inşaallah. Ne zaman sipariş verdiniz, ücretsiz kargo mu, şu an ürün nerede, takibi nasıl yapıyorsunuz?

Aliexpress ten daha önce alışveriş yapmadım. Bugün bir kılıf sipariş ettim kardeşim için. Durum ne olur bilmiyorum.
    hocam ben de daha önce çinden alışveriş yapmama rağmen bu siteden ilk defa yaptım. bir hafta önce sipariş verdim takip kendi sitesi üzerinden yapılıyor ama daha önceki tecrübelerime dayanarak hiç bakmıyorum. çünkü 25 günden önce gelirse mucize olur. kargo ücretsiz bu arada.
    Teşekkür ederim cevap için. Şu da hoşuma gitti. Bu şekil bir kılıfı androidler için görüp imrenirdim. Bizim telefonlar için de olması sevindirdi.
    kapaklı kılıf seviyorsanız bayağı güzel hocam, iş görür. sizin fatura tutarınız neydi?
    evet seviyorum. 720 lira.
  • Herkese Merhaba telefonu biraz daha kurcaladım izlenimleri aktarıyorum

Kamera : kamera benim için önemli o yüzden alırken dikkat etmek istedim gerçi xl nin kamerası bunda olsa daha iyi olurdur neyse kamera için alayım otomatik çekeyim derseniz sonuç kötü olma ihtimali yüksek diğer wp cihazlarda görülen beyaz ayarı sorunu var ama kamera arayüzü basit ve sade olduğu için müdahale rahat yapılıyor

beyaz ayarını ıso ve denklanşör hızını kendiniz ayarlar iseniz daha güzel sonuçlar alıyorsunuz gm discovery ile test ettim kesinlikle daha başarılı zaten gm nin kamera sorunu var video için daha tam test etmedim yakında ona bakacağım birde zengin çekim var oda güzel bir özellik

ön kamera ise çekim yapmadan önce gayet iyi net gösteriyor ama çekince netlik gidiyor solgun oluyor fotolar gerçi selfie çekmeyi sevmem ayda yılda 1 sefer lazım olacak çok üstünde durulacak olay değil ön kameradada beyaz ayarı sorunu var elle ayarlamak mantıklı

Ses: ses çıkışı daha öncede bahsettiğim gibi çok iyi üstündeki hoparlör sanki stereo gibi sesi var ama son seste cızırtılar mevcut ama çözümü zor değil kendi içinde dahili EQ bulunduğu için bas ve tizleri kıstınızmı sorun ortadan kalkıyor ama zaten son sese gerek yok

yanında kulaklık gelmediği için harici olarak kullandığım kafaüstü modelleri test ettim ses çıkışı onlardada iyi idi sesi nötr e yakın açık karekterli ben 32 ve 60 ohm empedanslı kullandım rahatlıkla sürdü

Müzik: kendi playerı flac çalmıyor herhalde bu benim için - bir özellik belki mağazada bunun için program vardır tam olarak araştırmadım

Genel: bildirimler için ekranda kutucuklar var birde led olsa imiş daha iyi olurdu diye düşünüyorum birde ekranı çift dokunuşla uyandırma özelliği var ama direk metro arayüze geçmiyor oda direk açıp oraya geçse daha iyi olurmuş zamanla olur belki çift dokunarak uyutma özelliği beğendim

Aksesuar : Bursada bulamadım bulsam ekran filmi ve soft kapak alacaktım gerçi fazla dükkan gezmedim netten sipariş vericem

Hafıza : telefonun pc ile dosya alışverişi hızlı birde 32 gb class 10 uhs 1 kart şipariş ettim gelsin bakalım nasıl olacak hızı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.