Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950 ve 950XL İçin Öngörüleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bu aralar 2.el temiz garantili lumia 930 almayı düşünüyorum. ama aklımda 950 veya 950XL var, fakat hala 950 ve 950XL hakkında net bilgi yok, benim için önemli olan ucuz olup stabil çalışması dolayısıyla lumia bu beklentimi fazlasıyla karşılıyor, fakat söyle bi kararsızlığım var.

Ben günlük hayatta not almayı çok kullanan aklıma bir şey gelse hemen telefona kaydetmeye çalışan ve tahminimce ilerde işim gereği not çok alacağım gibi görünüyor. Android den nefret ediyorum ama hangi wp ci ne derse desin note 3-4-5 kalem özelliği işi bitiriyor kalem çok farklı bir şey (spen). ama aklım şurada acaba bekleyip microsoft un çıkaracağı 950 XL kelemli olandan mı alsam yoksa kalem işini boşverip şimdi bi 930 mu alsam?

acaba 950 xl ın kalemi note3-4-5 kalemi gibi olur mu? ve tahminizce 950 xl fiyatı ne kadar olur?

Öngörülerinizi esirgemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 25 Temmuz 2015; 22:17:58 >

• 940 ve 940 XL diye bir model yok, cihazlar 950 ve 950XL olarak gelecek. Surface kalemi eğer biliyorsanız fazla uzağa gitmeyin, kalem bu şekilde olacak.

Ek olarak kalem ve akıllı koruyucu cihazdan ayrı, ekstra olarak satılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 25 Temmuz 2015; 21:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 950 diye düzelttim teşekkürler
  • Fiyata baya uçuk olacak diyorlar hocam,ip6'yı geçebilir şeklinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecanla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem işini doğru dürüst yapan 2 tane firma var.
    N-Trig ve Wacom
    Galaxy Note telefonların kalemlerini yani S-pen'i Wacom üretiyor ki Samsung Wacom'un hisselerinin bir kısmına sahip.
    N-Trig ise Surface tabletlerde kullanılıyor ki Microsoft N-Trig'i satın aldı.

• Bu micro surface pro 3 kalem 950 telefonlarda kullanıbilecekmiş, (Tabiki kalem biz kendimiz alacakmışız) peki 950 de kullanılabiliyorsa 930da da kullanılır mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Bu micro surface pro 3 kalem 950 telefonlarda kullanıbilecekmiş, (Tabiki kalem biz kendimiz alacakmışız) peki 950 de kullanılabiliyorsa 930da da kullanılır mı acaba?

Kalem işini o kadar sorun etmemek lazım. Eğer resim çizmeyecekseniz L930'un ekranı yeter. Super Sensitive Touch olduğu için anahtar, tükenmez kalem gibi metal objeler ile hassas bir şekilde kullanılabiliyor. Edge ve OneNote'u aktif kullanırım derseniz durum değişir. Ekrana basıp kalemi seçmek yerine, kalemi ekrana değdirdiğiniz anda çizim yapabilmek veya kalemin üstündeki butona basıp OneNote'u açmak oldukça zaman kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Fiyata baya uçuk olacak diyorlar hocam,ip6'yı geçebilir şeklinde

iphone 6 yı geçecek kadar uçuk olacağını zannetmiyorum ama yine de baya bi pahalı olacaktır XL modeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.