Bildirim
Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Windows Phone alınacaksa giriş seviyesinde alınmalı çünkü düşük RAM ve CPU sahip cihazlarda Android'e göre çok daha iyi performans veriyor.Amiral gemi segmentinde parasını hak etmeyen bir telefon. Microsoft'un yerinde olsam Widows Phone platformu gelişene kadar giriş segmentine yönelirdim.
-
Sanıyorum bahsettiğiniz takılmalar sistem güncellemeleri ile giderilecektir. Halihazırda 950/XL ile gelen sürüm mevcut prewiev sürümlerinin hayli gerisinde. Son zamanlarda 2 haftada bir yeni sürüm çıkarmaya başlayan Microsoft, telefon insanların eline ulaşmaya başlayınca (Yurtdışında hala erken sipariş yapılıyor yanlış bilmiyorsam) elinde daha iyi bir Windows 10 Mobile sürümü olacak ve güncellemelerle -en azından yapabildiklerini- daha iyi bir duruma gelecektir Windows. Geriye de Project Asotria'nın tüm geliştiricelere sunulması ve mevcut RTM sürümünün kararlı ve daha yetenekli hale getirilmesi kalıyor. Eh biraz da zaman gerecek üçüncü parti programların sisteme gelmesi için. Bekleyelim; görelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 3 Kasım 2015; 0:19:07 >
-
Güçlü donanımlı telefon isteyen pide gibi telefon almak zorunda diye dayatılmasının amacı nedir merak ediyorum.Küçük,güçlü ve iyi kameralı telefon istiyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu eline almadan, yeni sıvı soğutma sisteminin etkisini deneyimlemeden işlemci seçiminden dolayı ağır eleştiri yapanlara selam olsun! -
Telefon güzel lakin Türkiye' de hangi fiyata satılacak burası kritik nokta. Bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak bu telefonu almama gerek yok. Ben daha çok premium olacağını tahmin ettiğim surface phone bekliyorum.
-
Mağaza gelişmesse şansı yok
-
Yazılım zaten ortada, üstüne malzeme kalitesi de dediğin gibi kötüyse ne kaldı geriye? -
"32 GB lık ana hafızayı 2 GB lık kartla genişletebiliyorsunuz" demişsiniz.
Sanırım 2 TB demek istediniz.
-
Kötü malzeme kalitesiyle telefonun üzerinde Nokia yazmadığı iyi olmuş, Nokia'ya yakışmazdı zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: veteriner69
Merhaba,
Duyamadınız galiba, 200GB'lık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :)
Teşekkürler. -
2000 civarı girerse alan olur ama üstünü şimdilik kurtarmaz ama win 10dan umutluyum baya çağ atladı kendi çapında bakalım bende önümüzdeki yaza doğru 950yi düşünüyorum.lumia kullanan biri olarak bence diğer sistemlerden aşşa yanı yok mağaza dışında tabi oda yavaş yavaş hal oluyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fx57
quote:
Merhaba,
Duyamadınız galiba, 200GB'lık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :)
Teşekkürler.
merhabalar Erdi bey, videonun son bölümlerine doğru görüntüde kayma, hatta 2 dk boyunca ekranın ikiye bölünmesi sorunu var. acaba bu sorun sadece ben de mi yoksa video işlenirken bir sorun mu oldu? -
Bana göre hiç de estetik bir cihaz değil kapasitif tuşları sevmiyorum, sakın beni androidçi veya iphonecu olarak nitelendirmeyin microsoft hayranıyım
büyük ihtimal 950 xl 2300 tl civarı gelecek türkiyeye, 2300 tl ye ben telefon almam o kadar para bir telfona verilmez zaten 930 ve 1520 telefonlar yeterince hızlı neden o kadar para verilir ki...
950xl da render ve işlemci kasan program kullanmadıktan sonra 930 ve 1520 bir telefon olarak yeter de artar bile gerisi bence israftan başka birşey değil,
her zaman bir üstünü almanın sınırı yoktur çünkü teknolojinin sınırı yokkkk :D -
quote:
quote:
quote:
Merhaba,
Teşekkürler.
10 kere geriye alıp dinledim,
Herkesten rica ediyorum video da 2:31 e gelip dinlesinler.
Bariz 2 Gb diyorsunuz, 200 gigabyte değil.
Teşekkürler.
PS: Çok da önemli değil ama beni rahatsız etti.
İlk dinlediğimde 200 duymuştum. Şimdi sizin için bir daha dinledim 200 diyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moqorro
Kötü malzeme kalitesiyle telefonun üzerinde Nokia yazmadığı iyi olmuş, Nokia'ya yakışmazdı zaten.
Aynen hocam seneye rengarenk nokiaları göreceğiz inşallah :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 2 Kasım 2015; 23:34:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Nokia = Eski Nokia - MicroSoft etkisi
MicroSoft etkisi = Eski Nokia - Yeni Nokia
MicroSoft etkisi = (Eski - Yeni).Nokia
Bu işte bi gariplik var Yeniden Eskinin çıkarılması gerekiyor ama eskidende geriye gidilmiş gibi.
Demekki MS etkisi böyle bir şey:) Güzelim Nokia'yı ne hale getirebiliyor.
-
quote:
10 kere geriye alıp dinledim, Herkesten rica ediyorum video da 2:31 e gelip dinlesinler. Bariz 2 Gb diyorsunuz, 200 gigabyte değil. Teşekkürler. PS: Çok da önemli değil ama beni rahatsız etti.quote:
Merhaba, Duyamadınız galiba, 200GBlık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :) Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: veteriner69 32 GB lık ana hafızayı 2 GB lık kartla genişletebiliyorsunuz demişsiniz. Sanırım 2 TB demek istediniz.
kardeş baya baya 200 diyor sen nasıl 10 kere dinleyip 2 anladın bilmiyorumda bi doktora git bence :)
-
bu telefon 2000 tl den bile girse bence tercih edilmez, malzeme kalitesi ortada, bir de fiyatı da 2000 in üzerinde olacak,
bu alet üst seviye androidler ile başa çıkabilecek bir cihaz değil, fiyatı da onlardan biraz daha pahalı olacağa benziyor.
uygulama mağazası 1 yıl önce rezaletti, arkadaşlar menajerlik oyununu türkçe sorunsuz oynarken, windows için o oyunun sadece ispanyolca olanını buldum o da tarayıcı üzerinden oynanıyor gibiydi, (bir de ingilizce olanını buldum ama çözünürlük de sıkıntı vardı ekranın bazı bölümlerinde tıklanma sorunu vardı)
Bana kalırsa microsoft windows mobil i ücretsiz hale getirmeli hatta çinli üreticileri bu sistemi kullanmaları konusunda teşvik etmeli, Alt orta seviye cihazlar da kullanmaya başladıkça (yaygınlaştıkça) oyunlar ve programlar da çoğalacaktır. Kısa sürede 3. işletim sistemi olarak anılmaya başlayacaktır. -
iki yüz diyor. evet biraz hızlı söylüyor çok açık değil ama normal bir kulağın ayırt edebileceği kadar da açık bir şekilde iki yüz diyor.
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- instagram hesabım çalındı
- youtube reklam engelleyici
- instagram keşfet sıfırlama
- sfs ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X