Şimdi Ara

Microsoft Lumia 950XL'yi kullandık 'İşte tüm detaylar ve izlenimlerimiz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: robustt

Yeni Nokia = Eski Nokia - MicroSoft etkisi

MicroSoft etkisi = Eski Nokia - Yeni Nokia

MicroSoft etkisi = (Eski - Yeni).Nokia

Bu işte bi gariplik var Yeniden Eskinin çıkarılması gerekiyor ama eskidende geriye gidilmiş gibi.

Demekki MS etkisi böyle bir şey:) Güzelim Nokia'yı ne hale getirebiliyor.

Google amcaya Nokia N1 yazmayı dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

quote:

Orijinalden alıntı: fx57
    quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69 32 GB lık ana hafızayı 2 GB lık kartla genişletebiliyorsunuz demişsiniz. Sanırım 2 TB demek istediniz.
    Merhaba, Duyamadınız galiba, 200GBlık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :) Teşekkürler.
    10 kere geriye alıp dinledim, Herkesten rica ediyorum video da 2:31 e gelip dinlesinler. Bariz 2 Gb diyorsunuz, 200 gigabyte değil. Teşekkürler. PS: Çok da önemli değil ama beni rahatsız etti.

bariz 200 diyor.. İlk duyduğumda anladım..

• bir Nokia-Lumia kadar heyecanlandırmadı beni nedense. gerçi Nokia-Lumia alınca da heyecanım boşa gitmişti. Microsoft'tan çok daha kaliteli büyük işler bekliyor insan. masaüstünde laptopta hep windows kullanıyoruz, bu avantaı değerlendirmeli bir şekilde ilgimizi çekmeli microsoft, daa office uygulaması bile tam uyumlu değil mobil platformla.
  • videoda 07:48 anından itibaren başlayan bir sorun var sanki :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69 32 GB lık ana hafızayı 2 GB lık kartla genişletebiliyorsunuz demişsiniz. Sanırım 2 TB demek istediniz.
    Merhaba, Duyamadınız galiba, 200GBlık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :) Teşekkürler.

Ama olmaz yani arkadaş 10 defa dinlemiş bu işte bi iş var, bende dinledim videoyu 200GB diyorsunuz
    yoksa hatayı görünce yeniden mi çektiniz videoyu :)

• İlk izlenimlerinizle ve test ortamında olmamasına rağmen, tatmin edici bir çok detayla ve yeterli bir anlatım süresi içerisinde çok faydalı bir inceleme olmuş, tebrik ederim.

Belirttiğiniz gibi, üst sınıf kategorisinde yer alan bir cihazın, bahsettiğiniz malzeme kalitesinde olması maalesef hayal kırıklığı. Tasarım, donanım güzel ancak daha kaliteli, sağlamlık hissi veren bir dış kasa ile gelebilirdi. neticede "üst sınıf" bir cihaz ve yüksek bir rakamdan piyasaya sunulacak..

bu konudaki incelemelerinizin devamı temennisiyle,

syg.
  • şu UI sil baştan yapıp marketi zenginleştirmeleri lazım yoksa her çıkan telefon ölü doğmuş olacak
  • Tasarim olarak çok güzel deri kapaklar var üstelik kilif derdinde kurtariyor umarim fiyatida el yakmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: m542tf

Telefon güzel lakin Türkiye' de hangi fiyata satılacak burası kritik nokta. Bir Lumia 1520 kullanıcısı olarak bu telefonu almama gerek yok. Ben daha çok premium olacağını tahmin ettiğim surface phone bekliyorum.

Microsoft fan sitelerindeki okuduklarıma göre Surface Phone kısa zamanda gelmeyecek gibi duruyor. Her şeyden önce sistemin kaleme hazır olmadığı (komplike bir sistem olmadığı) ve surface phone gibi bir yatırım için windows 10 mobile neler yaptığını görmeyi tercih ediyorlarmış. Tabii illa bir çalışma vardır kaba taslak ama yakın zamanda bir Surface Phone çıkmayacağı kesin gibi. Gelecek sene 960/XL ile beraber tanıtılabilir deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 3 Kasım 2015; 0:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

bu telefon 2000 tl den bile girse bence tercih edilmez, malzeme kalitesi ortada, bir de fiyatı da 2000 in üzerinde olacak,
    bu alet üst seviye androidler ile başa çıkabilecek bir cihaz değil, fiyatı da onlardan biraz daha pahalı olacağa benziyor.
    uygulama mağazası 1 yıl önce rezaletti, arkadaşlar menajerlik oyununu türkçe sorunsuz oynarken, windows için o oyunun sadece ispanyolca olanını buldum o da tarayıcı üzerinden oynanıyor gibiydi, (bir de ingilizce olanını buldum ama çözünürlük de sıkıntı vardı ekranın bazı bölümlerinde tıklanma sorunu vardı)
    Bana kalırsa microsoft windows mobil i ücretsiz hale getirmeli hatta çinli üreticileri bu sistemi kullanmaları konusunda teşvik etmeli, Alt orta seviye cihazlar da kullanmaya başladıkça (yaygınlaştıkça) oyunlar ve programlar da çoğalacaktır. Kısa sürede 3. işletim sistemi olarak anılmaya başlayacaktır.

8" altı cihazlarda windows 10 bile ücretsiz. Şu anda sanıyorum "lisans maliyeti" en sonki problem; ki problem değil.

• Donanım ve tasarım olarak iyi bir telefon fakat microsoft un gerçek anlamda yazılım ve mağaza üzerinde çalışması gerekiyor

• Cihaz her ne kadar sağlam donanımla gelsede fiyatın biraz daha uygun olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

iki yüz diyor. evet biraz hızlı söylüyor çok açık değil ama normal bir kulağın ayırt edebileceği kadar da açık bir şekilde iki yüz diyor.

Teşekkürler, normal kulak kalmamış demek ki ben de. :) (Yaş 46)
  • 07:43 Arkadaşlar Continuum için dock gerekmiyor, bu tamamen Microsoft'un donanım satıp para kazanma isteği ve editörlerimizin haberleri takip etmemelerinden kaynaklanıyor :) Herhangi bir zahmeti de yok Continuum'u kullanmanın. Bildirim çubuğundan "Connect" e basıp ekran seçiyorsunuz, sadece bu kadar. Klavye veya fare de lazım değil, telefonun ekranını kullanabiliyorsunuz. Continuum'u bir PC gibi düşünmeyin, 2. ekran olarak düşünün, yoksa bayağı yanlış sonuçlara varırsınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=7ToVFqNizZc Burada 0:13 (Kablosuz ekran açıklaması)
    https://www.youtube.com/watch?v=Sc1efHpPIVo Burada 1:51 (İlk resmi kablosuz Continuum demosu)

İnceleme güzeldi. Videoda arkadaşlarından belirttiği gibi render hatası var Continuum kısmında.

• Arkadaşlar iyi geceler,

Videonun Continuum kısmındaki render hatası düzeltilmiştir.

Teşekkürler.
  • Microsoft'un telefonlarında problem yok, problem mağazada. Mağazaya el atıp uygulama sayı ve kalitesini artıramazsa başarılı olamaz. Benim kullandığım birçok uygulama hala Windows'ta yok, işimi göremeyeceksem daha ne yapayım bu telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continuum kısmında bir yanlışlık olsa da güzel olmuş inceleme; teşekkürler. Erdi abi yalnız olduğu için olsa gerek rahatça anlatmış özelikleri falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 3 Kasım 2015; 2:10:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chrome kullanıyorum Mobilden, tabletten denedim beceremedim arkadaş bu videoyu tam ekran yap tuşu yok mu yoksa sadece bende mi yok?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: dr_mrh

bu telefon 2000 tl den bile girse bence tercih edilmez, malzeme kalitesi ortada, bir de fiyatı da 2000 in üzerinde olacak,
    bu alet üst seviye androidler ile başa çıkabilecek bir cihaz değil, fiyatı da onlardan biraz daha pahalı olacağa benziyor.
    uygulama mağazası 1 yıl önce rezaletti, arkadaşlar menajerlik oyununu türkçe sorunsuz oynarken, windows için o oyunun sadece ispanyolca olanını buldum o da tarayıcı üzerinden oynanıyor gibiydi, (bir de ingilizce olanını buldum ama çözünürlük de sıkıntı vardı ekranın bazı bölümlerinde tıklanma sorunu vardı)
    Bana kalırsa microsoft windows mobil i ücretsiz hale getirmeli hatta çinli üreticileri bu sistemi kullanmaları konusunda teşvik etmeli, Alt orta seviye cihazlar da kullanmaya başladıkça (yaygınlaştıkça) oyunlar ve programlar da çoğalacaktır. Kısa sürede 3. işletim sistemi olarak anılmaya başlayacaktır.

8" altı cihazlarda windows 10 bile ücretsiz. Şu anda sanıyorum "lisans maliyeti" en sonki problem; ki problem değil.

Sadece ücretsiz yapmaları yetmiyor demek ki snapdragondan başka işlemcileri yakın zamana kadar desteklemiyorlardı (şu anki durumu bilmiyorum)
    çinli üreticileri de bu konuda desteklemeleri gerekli bence daha fazla fiyat performans odaklı modeller yapmalılar.
    çinlilerin en fazla sıkıntı çektiği nokta yazılım oluyor, olamadı microsoft çin e bir yazılım ofisi açsın, üreticilere destek olmak için windows un sorunsuz çalıştığı mobil cihazlar üretmek hazır cihazlara işletim sistemi sağlamak amaçlı bir ofis
    windows yaygınlaşmadıkça pc piyasasından bile silinme ihtimalleri var.
    android neredeyse bütün donanımlarda sorunsuz çalışabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

"32 GB lık ana hafızayı 2 GB lık kartla genişletebiliyorsunuz" demişsiniz.

Sanırım 2 TB demek istediniz.

Merhaba,

Duyamadınız galiba, 200GB'lık hafıza kartı ile genişletebilirsiniz diyorum, herhangi bir söylem hatası yok yani :)

Teşekkürler.

200 gb değil 2 tb olmalı o bilgi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.