Şimdi Ara

Windows 11 SE tanıtıldı: İşte yeni işletim sisteminin tüm detayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 11 SE tanıtıldı: İşte yeni işletim sisteminin tüm detayları

Microsoft, düzenlediği çevrimiçi eğitim etkinliğinde öğrenciler ve okullar için tasarlanmış yeni bir Windows 11 sürümü duyurdu. Windows 11 SE, eğitim kurumlarına yönelik uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlarda önceden yüklenmiş olarak gelecek. İşletim sistemi Google'ın Chrome OS çözümüyle rekabet edecek.

Ayrıca Bkz.Microsoft katlanabilir mouse çıkarmaya hazırlanıyor

İşletim sistemi öğretmen ve öğrencilerin  görüş ve önerileri dikkate alınarak oluşturuldu. Her şeyden önce üçüncü taraf uygulamaları desteklediğini belirtelim. Yani sadece Microsoft Store uygulamaları ile sınırlandırılan Windows 10S'den farklı bir yaklaşım sunuyor. Windows 11 SE sürümü Edge, Office ve Microsoft'un bulut hizmetleri için optimize edilmiş olsa da kullanıcıların uygulama seçimini kısıtlamıyor.

Üçüncü taraf uygulamalar yüklenebiliyor

Microsoft'un eğitim pazarlaması başkanı Paige Johnson, Windows 11 SE'nin Zoom ve Chrome dahil olmak üzere üçüncü taraf yazılımları desteklediğini ve böylece kullanıcılara kendileri için en iyi olanı kullanma seçeneği sunmak istediklerini söyledi. Windows 11 SE'deki değişikliklerin büyük bir kısmının, işletim sisteminin temel sürümüne kıyasla oldukça küçük olduğu ifade ediliyor.

Microsoft yeni işletim sisteminde Snap Layouts özelliğini aynı anda yalnızca iki uygulamayla çalışacak şekilde basitleştirdi. Ayrıca yeni sürümde uygulamalar her zaman tam ekran modunda başlatılacak. Microsoft, öğrencilerin dikkatini dağıttığını düşündüğü için yeni Widget'lar bölümü Windows 11 SE'den kaldırıldı. Microsoft Edge'in Windows 11'de varsayılan olarak devre dışı bırakılan Chrome uzantıları ile çalışabileceği de notlar arasında.

Windows 11 SE'li dizüstü PC'ler yolda

Windows 11 SE, belgeleri varsayılan olarak OneDrive'a yedekleme özelliğine sahip. İşletim sistemi yeni renkli Bloom duvar kağıtları ile birlikte sunulacak. Buna ek olarak Teams, Office, OneNote, Minecraft for Education ve Flipgrid uygulamaları önceden yüklenmiş olarak gelecek. Böylece BT yöneticilerinin bunları ayrı olarak yüklemesine gerek kalmayacak.

Windows 11 SE başta da belirttiğimiz gibi sadece eğitim kanallarından satın alınabilen düşük maliyetli dizüstü bilgisayarlarda sunulacak. Önümüzdeki aylarda Acer, Asus, Dell, Dynabook, Fujitsu, HP, JK-IP, Lenovo ve Positivo gibi üreticiler bu işletim sistemine sahip dizüstü bilgisayarlarını piyasaya sürecekler. Microsoft yıl sonuna kadar çok sayıda Windows 11 SE'li dizüstü bilgisayarın satışa sunulmasını bekliyor.

• Tüm forumlar illa bir nokta da 10 Kasım'a değindiler. Bir köşeye minik bir logo bile konabilirdi. Olması gerekende bu.

Ama forumda adam gibi bir editör olmadığı için korkuyorlar kendilerinden. Gidip milli uçağın olmayan pervanesini, milli arabamızın sol arka çamurluğunun üretimini haber diye veriyor buradaki editörler  

• Korkuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaş vermiyorlar mı 10 kasımla ilgili haber yapsanız

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    donanimAhaber.com yazınca ceza vermesini biliyorlar ama.

• donanımahaber.com

• 10 Kasım ile DH'nin ne ilgisi var, anlamadım bunu.

• Tüm forumlar illa bir nokta da 10 Kasım'a değindiler. Bir köşeye minik bir logo bile konabilirdi. Olması gerekende bu.

Ama forumda adam gibi bir editör olmadığı için korkuyorlar kendilerinden. Gidip milli uçağın olmayan pervanesini, milli arabamızın sol arka çamurluğunun üretimini haber diye veriyor buradaki editörler Windows 11 SE tanıtıldı: İşte yeni işletim sisteminin tüm detayları 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yandaş medyadan ne bekliyorsunuz ki?...

• eleştirini bu konu altında mı yapman gerekiyordu? sanırım editör ile bir sorunun var? Windows 11 SE tanıtıldı: İşte yeni işletim sisteminin tüm detayları  o kadar post göndermişsin foruma, nezaketen gidip forum ile ilgili öneriler, sorunlar bölümünde bu düşüncen için serzenişte bulunabilirdin. konu sahibini rencide etmişsin. sana cevap bile vermemiş. belli ki işini yapmaya çalışıyor. sen ise terbiyesizlik yapmışsın. utanman gerekir.

• Nasıl indirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapak olsun.

• eski donanım pclerimize kurabilecek miyiz peki?

• Zooe kullanıcısına yanıt

OEM olmayacak diye biliyorum. Cihaz ile birlikte verilecek.

• Şok!! Süreyya Hanım bugün saçlarını ortadan ayırdı!

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Atatürk resmi vardı dh logosunun yerinde görmediniz sanırım.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Grezimonk? Sende mi burdasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • donanım olarak harika bir ultrabook a sahibim. Ama her windows10 güncellemesinde cihaz resmen stabilitesini kaybediyor ya da çok saçma bir sorun çıkıyor. Sanki bana w10 daki hataları çözdüler de w11 kaldı

• Bu ne ya Windows 11 SE tanıtıldı: İşte yeni işletim sisteminin tüm detayları 

• Yusuf12345ok kullanıcısına yanıt

webteknoda grezimonk isimli üyeden aldım... sheeple tayfa kızar diye...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.