Şimdi Ara

Microsoft Office 2019 çıktı! Office 2019 ile gelen yenilikler neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Microsoft Office 201999999 !!!! 2007 ye kıyasla %90, 2010'a kıyasla %60, 2013'e kıyasla %50 ve 2016 ya kıyasla %3o daha yavaş açılıyorrrrr !!! Lanet olası kapitalist sistem..

• Evde word excel kullanıyorsanız ücretsiz yazılımlar işinizi görebilir. Ama işin içine kurum girdiğinde office'in alternatifi yok. Hatta biraz büyük çaplı bir kurumdan bahsediyorsak microsoft'un bir sürü hizmetinin ve ürününün alternatifi yok. Kurumsal anlamda bulut piyasasını da günden güne ele geçiriyor microsoft azure ile, exchange online ile.

• Office 2007'yi efsane bulan tek kişi ben miyim?

OpenOffice de güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 dolar neymiş la ne

• N11, sahibinden veya gittigidiyordan 30-50? arasi 2016 lisanslari satılıyor. Simdiye kadar belki 10 tane aldik. Magazalardan fahiş fiyatlara almaya gerek yok

• Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    En iyi sürüm 2003 bana göre, 2007'den sonra özellikle Word kontrolden çıkmış durumda. Çoğu stil kafayı yedirtiyor.
  • ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    Zaten Excel olmasa Office'e elimi sürmeyeceğim.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Ve daha kontrol edilebilir durumda, özellikle Word 2003...
  • Çok enteresan bir şekilde kurduğum 2019, kurduktan sonra 2016 oldu gene. Ki 2016'yı tamamen sistemden silmiştim. Anlayamadım iki kez kaldırıp yeniden kurdum ama yine 2016 yazıyor ama %100 2019 program. Neden olabilir ki böyle bir şey?
  • Akıllı olun Crackli kullanın biraz araştırıp nasıl kurulacağınıda öğrenirsiniz.

• hemen hemen hepsini denemiş biri olarak eş anlamlılar ve imla denetimi konusunda hangisi daha iyi sizce,

• Yazilimstore.com mağazasından en az 10 tane şirket bilgisayarlarına aldık ve hala kullanıyoruz.Microsoft'un vermiş olduğu fahiş fiyatlardan daha iyi.

• GittiGidiyor gibi sitelerde 50 liraya Professional Plus sürümü satılıyor beyler key olarak.

Yalnız indirme dosyası neden ISO değil de IMG? Orası ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LibreOffice kullanıyorum. Ofis yazılımı işine yetiyor. Microsoft Office'e hiç ihtiyaç duymadım.
  • Bende de aynı olay oldu ve ben direk 2019 u kurduğum halde, neden? Eğer cevap gelirse, beni de bilgilendirin, lütfen.

• 250 dolar mı
  • Merhaba
    Officete neden hesap açmam gerekiyor. Bu adımı nasıl atlayabilirim. Word Excel bile hesap açmamı istiyor.

• 2019 tam bir telemetry tuzağı.
    Windows 7 de kurdum sistem acayip kastı bir daha da işim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.