Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Beyler bu programı aldık diyelim, şirkette ticari olarak kullanabiliyormuyuz ? Sakata gelmeyelim Bill amca ile

lisans için elinde fatura olması lazım. bu konuda alanların hiç birisinde olmadığı için korsandan hiç bir farkı yok. sadece 9 dolar verip almış oluyorsun o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomson

Alan arkadaşlardan birisi komut satırına (cmd) aşağıdaki komutu yazıp bir görüntü ekleyebilir mi?

cscript "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /dstatus

quote:

---Processing--------------------------
    ---------------------------------------
    SKU ID: 064383fa-1538-491c-859b-0ecab169a0ab
    LICENSE NAME: Office 15, OfficeProPlusR_Retail edition
    LICENSE DESCRIPTION: Office 15, RETAIL channel
    BETA EXPIRATION: 1.1.1601
    LICENSE STATUS: ---LICENSED---
    Last 5 characters of installed product key: (Satın aldığım anahtarın son 5 karakteri)
    ---Exiting-----------------------------

İngilizce MSDN sürümü (15.0.4420.1017) (en_office_professional_plus_2013_x64_dvd_1123674.iso) için çalıştı aldığım anahtar.

• MSDN değil de retail DVD linki bulabilen var mı?
  • millet amma kasıntı içine girmiş ha ms office crackli var nette nie bu kadar kastınızki sonuçta aynı işlevi görücek sanki hergün office kullanıosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

millet amma kasıntı içine girmiş ha ms office crackli var nette nie bu kadar kastınızki sonuçta aynı işlevi görücek sanki hergün office kullanıosunuz

O crackler ben de çoğu zaman önemli bir ödevimi yapmadan önce geçerliliğini yitiriyor. . Ben bu yüzden aldım. Sürekli crack aramak istemiyorum.
  • @iOC
    teşekkürler zahmet oldu.

@hurshit
    retail DVD ile Msdn aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

millet amma kasıntı içine girmiş ha ms office crackli var nette nie bu kadar kastınızki sonuçta aynı işlevi görücek sanki hergün office kullanıosunuz

O crackler ben de çoğu zaman önemli bir ödevimi yapmadan önce geçerliliğini yitiriyor. . Ben bu yüzden aldım. Sürekli crack aramak istemiyorum.

ben 2007 kullanıyorum 3 senedir sıkıntı yok olmaz da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaris

Arkadaşlar soranlar olmuş Türkçesi için ne yapılabilir diye, ben ilk olarak ingilizcesini indirip kurduktan sonra dil paketini çok aradım bulamadım,

sonra "tr_office_professional_plus_2013_x86_x64_dvd_1382649.iso" dosyasını indirdim,

bu iso MSDN untouched, google da aratıp indirebilirsiniz ya da benim gibi torrrrrrent sitelerinden indirirsiniz...

2010 ve 2013 birlikte kurulu gözüküyordu ikisini de kaldırıp CcCleaner ile temizlik yapıp indirdiğim .iso'dan kurdum,

kurulum sırasında hesap açmamı istedi, key'in gönderildiği mail adresini yazdım "bu ürüne uyumlu değil" dedi ama yine de devam ediyor,

kurulum bitince aktivasyon için key ile aktivasyonu seçip gönderilen ürün anahtarını girince hiçbir sorun olmadan 20 TL'ye orjinal Office 2013 Pro Plus'ınız Türkçe oluyor.

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$

bravo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

ben 2007 kullanıyorum 3 senedir sıkıntı yok olmaz da :)

2007 vardı bende de. Çok sıkıntı çıkardı. Ama bu program bir başka 2007'ye falan benzemiyor. Hazır taslaklar var onlar çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Beyler bu programı aldık diyelim, şirkette ticari olarak kullanabiliyormuyuz ? Sakata gelmeyelim Bill amca ile

lisans için elinde fatura olması lazım. bu konuda alanların hiç birisinde olmadığı için korsandan hiç bir farkı yok. sadece 9 dolar verip almış oluyorsun o kadar.

Arkadaşım bunun adı HUP yani Home Use Program
    MSOFFICE i ticari olarak kullanan kurumların çalışanlarının "evde" de msoffice kullanmaları için yapılmış bir indirim bu nedenle ticari kullanım söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 30 Ocak 2013; 0:02:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 pc de kullanabileceğimizden eminmiyiz?

tek pc lisansı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOC

quote:

Orijinalden alıntı: thomson

Alan arkadaşlardan birisi komut satırına (cmd) aşağıdaki komutu yazıp bir görüntü ekleyebilir mi?

cscript "%ProgramFiles%\Microsoft Office\Office15\ospp.vbs" /dstatus

quote:

---Processing--------------------------
    SKU ID: 064383fa-1538-491c-859b-0ecab169a0ab
    LICENSE NAME: Office 15, OfficeProPlusR_Retail edition
    LICENSE DESCRIPTION: Office 15, RETAIL channel
    BETA EXPIRATION: 1.1.1601
    LICENSE STATUS: ---LICENSED---
    Last 5 characters of installed product key: (Satın aldığım anahtarın son 5 karakteri)
    ---Exiting-----------------------------

İngilizce MSDN sürümü (15.0.4420.1017) (en_office_professional_plus_2013_x64_dvd_1123674.iso) için çalıştı aldığım anahtar.

remaining grace:3 days
    yazıyo

• Ya arkadaş kaç tane mail denedim olmadı nasıl iştir bu birisi bana şu maili gönderebilirmi mail adresim ugur_kaptan@hotmail.com lütfen arkadaşlar
  • tr msdn indiriyorum keyi girip kullanıcam bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 30 Ocak 2013; 0:16:18 >
  • beyler yapabilen var mı firefox la her yöntemi kullanarak denedim kapılar kapalı bi tane daha almak istedim olmadı

We are sorry, but we are unable to complete your request.
    The following problem(s) exist:

Please contact your benefit administrator to learn if you are eligible and to retrieve your program code.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

beyler yapabilen var mı firefox la her yöntemi kullanarak denedim kapılar kapalı bi tane daha almak istedim olmadı

Please contact your benefit administrator to learn if you are eligible and to retrieve your program code.

üstad sen yine bir tane almışsın ben onuda alamadım aynı hatayı banada veriyor biri banada yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_kaptan

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

beyler yapabilen var mı firefox la her yöntemi kullanarak denedim kapılar kapalı bi tane daha almak istedim olmadı

üstad sen yine bir tane almışsın ben onuda alamadım aynı hatayı banada veriyor biri banada yardım etsin lütfen

Açık kapatıldı demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapandı galiba.
  • Desenize yetişemedik. Sağlık Olsun. olsun bi yol daha buluruz mic. kazıklayacak :)
  • alamıyormuyuz artık ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.