Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu alarak microsoftu kandıracağınıza ilaçlı kulllanın , amaç ne tam olarak anlamadım?
  • Windows 8 pro promosyon kodu ile office 2013 keyi takas etmek isteyen varsa msj atarsa sevinirim.. Teşekkürler
  • fiyat uygunmuş alamadık ayrı mesele
    ama sıkıntı çıkar gibi
  • son güncellemeleri yükledikten sonra ürün anahtarı geçersiz uyarısı veriyor...Başka bu durumda olan var mı?
  • beyler ben lisansı alınca otomatik yüklemişti office 2013'ü lakin ingilizce sürümünü yüklemişti. şimdi türkçe paket arıyorum onu da bulamıyorum.
    bizim bu lisansın geçerli olduğu türkçe bir 64 bit office 2013 kullanan var mı? varsa link verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

beyler ben lisansı alınca otomatik yüklemişti office 2013'ü lakin ingilizce sürümünü yüklemişti. şimdi türkçe paket arıyorum onu da bulamıyorum.
    bizim bu lisansın geçerli olduğu türkçe bir 64 bit office 2013 kullanan var mı? varsa link verebilir mi?

"Office 2013 Single Language Pack (x86 and x64) - DVD (Turkish)"

bu isimle internette bulunan dosyalar işinizi görür.
  • msj bulunsun
  • şirket mailim geçerliymiş, satın alabildim. Haber verene teşekkürler:)

Aslında var ya şirketteki diğer 1000 kişiden haklarını satın alıp, bu işin ticaretine mi girsem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinxnitsuj -- 16 Mayıs 2013; 11:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmı alabilen arkadaşlar ?
  • Az önce aldım ben EstrEmO. Sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustino

Az önce aldım ben EstrEmO. Sıkıntı yok...

Oha hala alınıyor mu?
  • Ben @atauni.edu.tr ile de diğer postalarımla da denedim malesef olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Oha hala alınıyor mu?

aynı yöntemle, hotmail hesabıyla mı aldınız?

birkaç gündür kanada-İngilizce sayfasından verilen kod ile deniyorum, olmuyor.

nasıl yaptığınızı tarif ederseniz, çünkü açığın kapandığı ve artık alınamadığı yazıyor forumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanapay

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Oha hala alınıyor mu?

aynı yöntemle, hotmail hesabıyla mı aldınız?

birkaç gündür kanada-İngilizce sayfasından verilen kod ile deniyorum, olmuyor.

nasıl yaptığınızı tarif ederseniz, çünkü açığın kapandığı ve artık alınamadığı yazıyor forumda..

ben ilk çıktığı zamanlar almıştım. arkadaş az önce aldım deyince ondan sordum

• Ben şirket uzantılı mailimi yazarak aldım. Şirketinizin-okulunuzun Microsoft ile lisans anlaşması varsa alabiliyormuşsunuz arkadaşlar.

Ekran görüntüsü isterseniz pm ile mail adresinizi gönderin...
  • quote:

Ben şirket uzantılı mailimi yazarak aldım. Şirketinizin-okulunuzun Microsoft ile lisans anlaşması varsa alabiliyormuşsunuz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 18 Mayıs 2013; 20:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanapay

Ben şirket uzantılı mailimi yazarak aldım. Şirketinizin-okulunuzun Microsoft ile lisans anlaşması varsa alabiliyormuşsunuz arkadaşlar.

Konunun başını okursanız, şirket-okul mail adresi olmadan ilk mesaj ile gösterilen yöntemle alınabiliyor mu? önemli olan bu!

tabii çalıştığınız şirketten bir mail adresi verebilirseniz o zaman o yöntemin önemi kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanapay -- 18 Mayıs 2013; 20:24:49 >

• Mailler hangi mail adresinden gelmişti bulamıyorum nasıl ulaşacağız şuan keye??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Mailler hangi mail adresinden gelmişti bulamıyorum nasıl ulaşacağız şuan keye??

Aynı sıkıntıyı ben de yasiyorum; product key bulamıyorum. Mail adresimi biliyorum ama nasıl temin ederim acaba?

• Arkadaşlar bende bu yöntemle almıştım ama İngilizce kullanıyorum. Türkçeyi nasıl indiririm ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.