Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sınırsız mı yani 3 yıl kullanabilirmiyoz
    yoksa 1 yıllık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

sınırlı mı oluyor yoksa
    sınırsız mı yani 3 yıl kullanabilirmiyoz
    yoksa 1 yıllık mı

Hayırlısı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar bende bu yöntemle almıştım ama İngilizce kullanıyorum. Türkçeyi nasıl indiririm ?

Türkçe sürümü indirmek isteyenler Microsoft tarafından key ile indirme linkinin geldiği maili açsınlar.

Şöyle bir link olacak.

quote:

https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?act=1&token=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX&platform=x86&Source=O15HUP&version=O15GA&ProductreleaseID=ProPlusRetail&language=en-US&TaxRegion=PR

O linkte benim XXXXX-XXXXX yaptığım yerler aslında sizin ürün anahtarınız. Ben saklamak için öyle yaptım siz onu değiştimeyin. Siz sadece sondaki en-US ve PR yi değiştirin şöyle yapın.

quote:

https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?act=1&token=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX&platform=x86&Source=O15HUP&version=O15GA&ProductreleaseID=ProPlusRetail&language=tr-TR&TaxRegion=TR

Bu linki browsere yapıştırdığınızda Türkçe installer inmiş olacak. Bununla Office yazılımınızı Türkçe olarak indirip kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar evde kurduğum bu office programını işte de kurarsam sıkıntı olur mu? Tek pc lisansı diye hatırlıyorum da.
  • Vatandan aldığım lenovo yoga13 ultrabookun içinde gelen office 13 türkçe sürümüne bu serial girince kabul etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar bende bu yöntemle almıştım ama İngilizce kullanıyorum. Türkçeyi nasıl indiririm ?

Türkçe sürümü indirmek isteyenler Microsoft tarafından key ile indirme linkinin geldiği maili açsınlar.

Şöyle bir link olacak.

quote:

https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?act=1&token=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX&platform=x86&Source=O15HUP&version=O15GA&ProductreleaseID=ProPlusRetail&language=en-US&TaxRegion=PR

O linkte benim XXXXX-XXXXX yaptığım yerler aslında sizin ürün anahtarınız. Ben saklamak için öyle yaptım siz onu değiştimeyin. Siz sadece sondaki en-US ve PR yi değiştirin şöyle yapın.

quote:

https://c2rsetup.officeapps.live.com/c2r/download.aspx?act=1&token=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX&platform=x86&Source=O15HUP&version=O15GA&ProductreleaseID=ProPlusRetail&language=tr-TR&TaxRegion=TR

Bu linki browsere yapıştırdığınızda Türkçe installer inmiş olacak. Bununla Office yazılımınızı Türkçe olarak indirip kullanabilirsiniz.

dediğiniz gibi yaptım ve şuan türkçe kullanıyorum. İlgine tşk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Vatandan aldığım lenovo yoga13 ultrabookun içinde gelen office 13 türkçe sürümüne bu serial girince kabul etti

İlginç, benim Vatandan aldığım Yoga 13 de office 2010 yüklüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Vatandan aldığım lenovo yoga13 ultrabookun içinde gelen office 13 türkçe sürümüne bu serial girince kabul etti

İlginç, benim Vatandan aldığım Yoga 13 de office 2010 yüklüydü.

çok ilginçmiş gerçekten

• suan hala alabiliyormuyuz acaba?
  • iyi geceler arkadaşlar. sanırım şuan alamıyoruz:) peki birden çok alanlar olmuş onlardan belki satanlar olur. satmak isteyenler olursa pm'den ulaşırsanız sevinirim...
  • key satan varsa alabilirim.
  • Bende alabilirim eğer satan varsa.
  • Program hâlâ aktif. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve kurumsal mail'imi girince alabiliyorsunuz dedi. Ben de 9$ office professional plus, 9$'a da dil paketi aldım.
  • Microsoft Professional Plus 2013 isteyen var mı ?

Ne kadar veriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Program hâlâ aktif. Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum ve kurumsal mail'imi girince alabiliyorsunuz dedi. Ben de 9$ office professional plus, 9$'a da dil paketi aldım.

Dil paketine hic gerek yoktu. Keyi kabul ediyor

• beyler ben aldığım günden beri İngilizce kullanıyorum. acaba Türkçe kullanım için indirdiğiniz dosyanın linkini verebilir misiniz veya nasıl Türkçeleştirdiğinizi söyleyebilir misiniz

edit: yukarıda gördüm sonradan. bir de öyle indireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 27 Ağustos 2013; 0:55:50 >
  • Beyler bunu almak için koda vs gerek yokmus ben dun kendıme offıce for mac 2011 ı 9 dolara almıs bulunuyorum. mil uzantılı mail kod, ıkıncı sekmeyı actıktan hemen sonrada ilk sekmeye donup hemen add chart de demedim sistem cok basit bir şekilde işliyor. ben legal olarak aldım kasmaya gerek yok :)

Yöntem şu ilk sayfada belirtildiği gibi normal linke tıklıyoruz daha sonra ısım ve program kodu girmeden hemen altında yazan program kodunu bilmiyormusunuz a tıklıyoruz oraya email adresimi giriyoruz ok verirse link gelıyor mailimize ordan da legal bir şekilde indiriyoruz. tek skıntı benim kurum emailimi kabul etmedi ama ben tanıdıklarımın /farklı yerde çalışan) emailini girdim kabul etti arkadasda gelen linki bana forward etti ben de sadece linke tıklayıp inidirdim hic de zor olmadı yani...
  • elinde fazla key olup satmak isteyen varsa satın alabilirim
  • Arkadaşlar, Bahsi geçen ürünü arkadaşın birinden satın almak üzereyim lakin ne yaptımsa keyi kabul etmiyor sebeb ne olabilir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bySingin

Arkadaşlar, Bahsi geçen ürünü arkadaşın birinden satın almak üzereyim lakin ne yaptımsa keyi kabul etmiyor sebeb ne olabilir sizce ?

Demek ki o arkadaş 2 bilgisayara yüklemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.