Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldık bakalım akşam deneyeceğim yüklemeyi teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Ben beceremedim arkadaşlar, şimdi hotmail adresime ingilizce olarak mail geliyor oraya kadar tamam, ona tıklıyorum sayfa açılıyor burdan sonrasında takılıyorum. Şimdi ilk mesajda verilen linki yeni tabda açıyorum ama browserde adres(http://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?country_id=TR&culture=en-CA) olarak gözüküyor mil olan rastgele bir mail adresi giriyorum, kodu giriyorum tamam diyor, mail adresine gönderildi diyor. Sonra diğer tabda sepete ekle diyorum ama eklenmiyor.
    Sorun nerede şimdi...
    Herkes aldık demiş, nasıl aldınız ben nerde hata yapıyorum olmuyor...
  • quote:

Ben beceremedim arkadaşlar, şimdi hotmail adresime ingilizce olarak mail geliyor oraya kadar tamam, ona tıklıyorum sayfa açılıyor burdan sonrasında takılıyorum. Şimdi ilk mesajda verilen linki yeni tabda açıyorum ama browserde adres(http://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?country_id=TR&culture=en-CA) olarak gözüküyor mil olan rastgele bir mail adresi giriyorum, kodu giriyorum tamam diyor, mail adresine gönderildi diyor. Sonra diğer tabda sepete ekle diyorum ama eklenmiyor.
    Sorun nerede şimdi...

önceki tab'da sepete ekle demek için çok kısa bir süren var... ikinci maili girdikten hemen sonra ilk taba dönüp sepete ekle demek gerekiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sepete ekle deyince ekleneceği günlerde gelir umarım bi açık maçık yine satarlar millete yolu buldu microsoft :D
  • Microsoft'a soran oldu mu site gerçekten MS'e mi ait? whois'den bakınca registrant olarak MS çıkıyor ama microsoft.com'a reverse ip domain check yapınca bu site listede yok...
    bende aldım bu arada
  • bu arada benim de odemem onaylandi ama indirme linki yok ortada. mail adresine gelir diye bekledim 1-2 gun gelen giden yok. elimde sadece order no var. ofis2013'u sitesinden indirip e-mail ya da order no mu girecegiz ? ne yapacagimizi bilen varsa yardimci olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 11$ a alıyor 9$ alan nereden aldı? Basamaklarda sıkıntı yaşıyorum ben de tekrar mail açmamı istiyor, hangi tarayıcı kullandınız?

Edit: 11 e alınabilir durum 9 a alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 28 Ocak 2013; 17:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Herkes 11$ a alıyor 9$ alan nereden aldı? Basamaklarda sıkıntı yaşıyorum ben de tekrar mail açmamı istiyor, hangi tarayıcı kullandınız?

Edit: 11 e alınabilir durum 9 a alan var mı?

Ben belirtilen adımları uyguladım; 9 dolara aldım, ekstradan bir sey yapmadım.
    Ama bunun türkcesi yok mu yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sorun nerede şimdi...
    Herkes aldık demiş, nasıl aldınız ben nerde hata yapıyorum olmuyor...

merhaba,

Yukarıda 6. sayfada bir arkadaşa yazdığım yanıtı size de yeniden yazıyorum :(1. sayfada @SUAVI arkadaşın yazdığı açıklamaları yeniden okuyun)

" Büyük ihtimalle " YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ " uyarısnına dikkat etmediniz. Mutlaka ilk açılan ve mail adresini girmeniz gerek sayfada ülke ve dili değiştirdikten sonra mail bilgilerinizi girin. Aksi takdirde size gelen linkte TR uzantısı oluyor. Gelen maildeki link bağlantısı şu şekilde olmalı https://www.microsofthup.com/hupca/default.aspx?culture=en-CA. Buna mutlaka dikkat edin " demiştim.

Sizin email adresinize gelen link hatalı . Verilen o linkle alamazsınız. O nedenle yeniden başvurun ve ilk açtığınız ve email adresinizi girdiğiniz sayfayı , bemail bilgilerinizi girmeden ülke olarak CANADA , dil olarak da Engilish seçin. Sonra email adresinzi girip Submite basın

sağlıcakla

• SUAVI beye açıklamalarından dolayı teşekkür ederim. Ben de onun talimatları ile aldım. Ödememin onaylandığı sayfada keyi de indirme linkini de verdi. Ben satın almada paypal kullandım.
  • Tesekkurler... Ben de aldım bir adet.t.....
  • office 2013 türkçe bunun üzerine nasıl kurabiliriz türkçe linki varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

ms project 2013 fiyatı nedir sepete ekleyip bakan oldu mu ?

o da 9 $ fakat ben şirket lisansı ile aldım. bu arada bilgisayarda hem office 2010 hem office 2013 aynı anda kurulu. aynı belgeyi birlikte aç seçeneği ile istediğim programda açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar türkçe 2013 deneme indirsek bu aldığımız key ile kullanabilir miyiz?

büyük ihtimal kullanırsın
    ben ingilizce indirdim üzerine Türkçe kurdum oldu

türkçeyi nerden indirdin arkadaşım bi yardım etsen cok makbule geçer.
  • Evet, İngilizce kurup sonradan Türkçeyi hangi linkten çektiniz?
  • He bak nihayet biri yazmış. Üzerine Türkçe kursak oluyor, peki.
  • warez sitelerinden ofis 2013 ün iso dosyasını indirin ve kurun. sonra etkinleştirme kısmında keyinizi ya da alırken kullandığınız hotmail hesabı ile aktive edin. etmezseniz 7 şubata kadar deneme süreniz olur.
  • torr....ten office 2013 türkçeyi indirdim key ve email le aktive etmedi. girdiğiniz key başka bir offis sürümüne aittir diye hata aldım.
    şimdi key alırken verilen linkten indrip aktifleştirdikten sonrra üzerine türkçe kurmayı deniycem inşallah olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 28 Ocak 2013; 21:11:58 >
  • Ne denediysem olmuyor ilk sayfada yazanlar aynen yaptım''ülke canadan dil ing'' sürekli '' We are sorry, but we are unable to complete your request.
    The following problem(s) exist:
    •Please contact your benefit administrator to learn if you are eligible and to retrieve your program code.
    şeklinde hata alıyorum.
  • Netten bulunan Türkçe versiyon Ofis 2013'lere mevcut cd key oluyor arkadaşlar bilginize
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.