Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanamayıp bende aldım.isteyen sadece tnctr deki siteden 32 bit tr versiyonunu kursun.yamayla uğraşmayın .kredi kartı bölümünde sadece adınızı yazın.ben ad-soyad anlaım önce kabul etmedi.hotmail hesabıyla ilk sayfadaki adımları uyguladığımda sorunsuz aldım.türkiye adresiyle.patlayıncaya kadar kullanacaz artık.
  • Arkadaşlar Office Professional Plus 2013'ün 64 bitlik versiyonunu kurdum. Fakat aldığım Key'i programa girince, "Bu anahtar farklı bir sürüme yöneliktir" diye hata veriyor. Key'i aktifleştiremiyorum. Nerede hata yapıyorum?
  • runtime error veriyor sayfa ))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.

Terbiyesizler 40$ bari yapın da herkes alsın.

Araba parası isteyecekler nerede ise.

Sonra korsan. Olur tabi korsan. Sat ucuza alsın millet.

Steam den çatır çatır oyun alıyorum. Windows 7 Ultimate i ~130TL ye aldım. Windows 8 29TL ye geldi.

Ucuz olunca alıyor millet. Daha hala neyin kafasında bunlar.

Windows 7 ultimati 130 TL'ye nasıl aldınız merak ettim.
  • Ödeme tamamlanamadı diye hata alıyorum her seferinde kredi kartı vs de girdikten sonra. Yaşayan ya da çözümü bilen var mı. İlk sayfada SUAVI nin anlatıma göre yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Ödeme tamamlanamadı diye hata alıyorum her seferinde kredi kartı vs de girdikten sonra. Yaşayan ya da çözümü bilen var mı. İlk sayfada SUAVI nin anlatıma göre yaptım.

Bende parayı hemen çekmedi. Sanal kartta 20 tl limit bıraktım. Ödemeniz incelenecek dedi. 5-6 saat sonra keyi mail adresine atıp parayı çektiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Bende parayı hemen çekmedi. Sanal kartta 20 tl limit bıraktım. Ödemeniz incelenecek dedi. 5-6 saat sonra keyi mail adresine atıp parayı çektiler.

Ancak bende ilk ödemeyi tamamlamamdan 16 saat geçti o da aynı durumdaydı tamamlanamadı demişti review status daydı. Key filan içeren mail de gelmedi ödemeyi de kesmemişlerdi. Şimdi de tekrar kredi kartını girip ödemeyi yaptım yine tamamlanamadı dedi ve key filan yok.
  • bende 1 adet aldım.haber veren ve yardımcı olanlara teşekkürler.fakat aklıma birşey takıldı.aldığımız key 2. yazdığımız @mail.mil kullanıcısına da gidecek mi?giderse sıkıntı olabilir ilerde..
  • quote:

Kendi anadilinizde bir Office paketi
    Sadece $9,00karşılığında birden çok dilde oluşturun ve düzenleyin, Office kullanıcı arabiriminizin dil ayarlarını değiştirin ve yerelleştirilmiş yardıma erişin.

buradan anladığım kadarıyla türkçe yapabilmek için ekstra 9 dolar gerekiyor....
    Bu arada bende de sayfayı Rusça açınca oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 27 Ocak 2013; 19:47:51 >
  • ms project 2013 fiyatı nedir sepete ekleyip bakan oldu mu ?
  • merhaba,

Arkadaşlar yukarıda arkadaşın verdiği linkden Office 2013 64 Turkce indirdim. Daha önce yüklediğim İngilizce sürümü kaldırıp indirdiğim Türkce sürümü yükledim. (Yalnız ben sadece Outlook yükledim çünkü bende 2010 öğrenci sürümü yüklü zaten) Keyi girdim ve kabıl etti. Türkce olarak Outlook 2013 kullanıyorum.

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir
    quote:

bende direkt türkçe 64 bit kurdum. tr dil paketi ile uğraşmadım gayet te güzel oldu.
    2013 x64 ve x86 burada
    http://www.tnctr.com/topic/140799-microsoft-office-2003-2007-2010-2013-extra/

Bu verdiğin linkteki 2013'ü avtive etmek için gerekenler nerede indirdiğimiz paket içinden çıkıyormu yada başka bir link eklermisin ?
    Bu linkteki Türkçe Office 2013'ü kurduktan sonra ilk programı çalıştırırken bu konudan satın aldığınız ürün anahtarını gidip aktivasyon yapabilirsiniz.

Ayrıca, benim gibi Outlook 2010'dan vazgeçemeyecek olanlar :
    1) 2013'ün ilk kurulum ekranında "özel > eski sürümler kalsın" işaretleyin.
    2) Kurulacak olan programlar arasından Outlook 2013'ü çıkartın (üzerinde tıklayıp X işaretini seçin).
    Sonra isterseniz Office 2010 için Program Kaldır'dan Değiştir diyerek, kullanmayacağınız Office 2010 programlarını kaldırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.

Terbiyesizler 40$ bari yapın da herkes alsın.

Araba parası isteyecekler nerede ise.

Sonra korsan. Olur tabi korsan. Sat ucuza alsın millet.

Steam den çatır çatır oyun alıyorum. Windows 7 Ultimate i ~130TL ye aldım. Windows 8 29TL ye geldi.

Ucuz olunca alıyor millet. Daha hala neyin kafasında bunlar.

Windows 7 ultimati 130 TL'ye nasıl aldınız merak ettim.

bende merak ettim harbi nasıl aldınız ultimate win7 yi o fiyata?

• Nedir bu ya. Görsellik olarak çok kötü. Normalde Office 2007 kullanıyorum. Bence görsellik olarak yeni Office'e bin basar. MS bu yüzden kaybediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Nedir bu ya. Görsellik olarak çok kötü. Normalde Office 2007 kullanıyorum. Bence görsellik olarak yeni Office'e bin basar. MS bu yüzden kaybediyor...

Ben de 2010 kullanıyorum aslında bir şikayetim yok ama, yeni versiyon ile gelen yenilikleri de kaçırmak istemiyorum. Daha yeni olduğu için eğitim videoları çıkmadı ama, videolar kitaplar yaygınlaşsın, önemli artıları olacağını düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bilginiz olsun bu arada... Belki de söylendi yukarıda... Bu aldığınız hesap 2 kullanıcı için... Dolayısıyla 2 bilgisayara kurabilirsiniz aynı CD-key ile...
  • Bu tnctr'deki sunum güvenilir midir arkadaşlar? Maildeki linkten kurduğumuz ingilizcenin üstüne kursak bir mahzuru olur mu?
  • Arkadaşlar, download ettiğimiz office , PC'de bir yere kaydediliyor mu?
    Bende download esnasında seçenek çıkmadı, direk indiriliyor dedi ve kurdu.
    Yani install dosyası yok , normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Arkadaşlar, download ettiğimiz office , PC'de bir yere kaydediliyor mu?
    Bende download esnasında seçenek çıkmadı, direk indiriliyor dedi ve kurdu.
    Yani install dosyası yok , normal mi ?

Belgelerimdeki karşıdan yüklemeler kısmında olması gerek.
  • artık olmuyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.