Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Arkadaşlar, download ettiğimiz office , PC'de bir yere kaydediliyor mu?
    Bende download esnasında seçenek çıkmadı, direk indiriliyor dedi ve kurdu.
    Yani install dosyası yok , normal mi ?

Belgelerimdeki karşıdan yüklemeler kısmında olması gerek.

Orada sadece indirme işlemini başlatan setup dosyası var.
    "Setup.x86.en-US_ProPlusRetail..........."
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, download ettiğimiz office , PC'de bir yere kaydediliyor mu?
    Bende download esnasında seçenek çıkmadı, direk indiriliyor dedi ve kurdu.
    Yani install dosyası yok , normal mi ?

Belgelerimdeki karşıdan yüklemeler kısmında olması gerek.

Orada sadece indirme işlemini başlatan setup dosyası var.
    "Setup.x86.en-US_ProPlusRetail..........."

Bende de aynısı oldu, normal olması lazım.
  • arkadaşlar ben keyi aldıktan 20 saat sonra durduk yere ekstra ödeme çekmişler noluyor ya

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 28 Ocak 2013; 0:47:44 >

• Haber veren arkadaşa çok teşekkürler; satın aldım ve yükledim. Umarım türkçesi de yakın bir zamanda çıkar
  • ben de aldım sonunda.ama merak ettiğim şu office 2013 resmi olarak çıktı mı:D
    officein resmi sitesinde hala 2010 var
  • Fırsatı haber veren ve detaylı açıklama yapan arkadaşlara teşekkürler. Ben de aldım sayenizde. Kanada-İngilizce seçince 11 kanada doları tutuyor. Paypala kayıtlı sanal kartla ödedim, karttan 19,50TL çekti. Yalnız şu ara kurmayı düşünmüyorum, Office 2010 ile gayet iyiyiz. Kurulumu sonraya bırakınca bir de o zaman banlanmayalım. Ne dersiniz?

2013'e geçişin artısı eksisi ve sabit diskte kapladığı alan hakkında bilgisi (veya linki) olan varsa paylaşabilir mi? (128GB SSD üzerine kurulm yapılacak).

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetahonline -- 28 Ocak 2013; 1:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetahonline

Fırsatı haber veren ve detaylı açıklama yapan arkadaşlara teşekkürler. Ben de aldım sayenizde. Kanada-İngilizce seçince 11 kanada doları tutuyor. Paypala kayıtlı sanal kartla ödedim, karttan 19,50TL çekti. Yalnız şu ara kurmayı düşünmüyorum, Office 2010 ile gayet iyiyiz. Kurulumu sonraya bırakınca bir de o zaman banlanmayalım. Ne dersiniz?

2013'e geçişin artısı eksisi ve sabit diskte kapladığı alan hakkında bilgisi (veya linki) olan varsa paylaşabilir mi? (128GB SSD üzerine kurulm yapılacak).

Edit: imla.

1.33gb yer kaplıyor bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.

Terbiyesizler 40$ bari yapın da herkes alsın.

Araba parası isteyecekler nerede ise.

Sonra korsan. Olur tabi korsan. Sat ucuza alsın millet.

Steam den çatır çatır oyun alıyorum. Windows 7 Ultimate i ~130TL ye aldım. Windows 8 29TL ye geldi.

Ucuz olunca alıyor millet. Daha hala neyin kafasında bunlar.

Windows 7 ultimati 130 TL'ye nasıl aldınız merak ettim.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/windows-7-ultimate-32-64bit-eng-tr-hediye-73903700

Ben alalı 2 sene olacak neredeyse. 2011 de almışım.

Fiyat artmış. Ben 129TL ye mi ne almıştım diye hatırlıyordum da hesabıma baktım eski alışverişe 139TL imiş. Bandrollü orijinal kutusunda geliyor.

Şimdi 199TL.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/windows-7-ultimate-32-bit-64-bit-sifir-tr-en-75081776

185TL ye Office 2010 hediyeli satan var.

Yani demekki oluyor. Bu adamlar getirtip bu fiyata satıyor ise karları var ki satıyorlar.

El insaf. CD nin ne garantisi olacak. Aradaki fark 2-3 kattan fazla. 600-700TL fark ile gider HD6950 alırım üstüne para artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yme61

arkadaşlar ben keyi aldıktan 20 saat sonra durduk yere ekstra ödeme çekmişler noluyor ya

Mükerrer işlem olmuş sanırım. Miktarlar ayni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haber veren arkadaşa teşekkürler ben de 1 adet aldım sanal kart ile 15,75 TL tuttu.
  • Ben ödemeyi yaptıktan sonra sipariş tamamlandı sayfasındaki linkten indirdim. hiç key girmedim account seçeneklerine baktığımda registered görünüyor. kurarken key girmedim sadece satın aldığım hotmail adresini girdim. excel kullanıcı profiline resmim bile geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben orjinal Türkçe sürümünü indirdim. Kurulum sırasında ürün anahtarını istemedi. Kurulum bittikten sonra excell açtım. Karşıma pencere çıktı. Ya mail adresinizi girin yada ürün anahtarını girin diye. Bende aldığım ürün anahtarını girdim ve ürün etkinleştirildi yazısını aldım. Yani sorun yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • ben halen yapamadım arkadaşlar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draha

Ben ödemeyi yaptıktan sonra sipariş tamamlandı sayfasındaki linkten indirdim. hiç key girmedim account seçeneklerine baktığımda registered görünüyor. kurarken key girmedim sadece satın aldığım hotmail adresini girdim. excel kullanıcı profiline resmim bile geldi.

Aynen bende de öyle oldu. Hiç bir aşamada key girmedim. Sadece satın aldığım hotmail adresimi kurulumda belirttim, o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Bilgisayarıma kurulumu yaptım fakat masaüstüne nasıl kısayol oluşturabilirim. Eskiden olsa başlat menüsünden girerdim. Ayrıntıları ile yardımcı olabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

quote:

Orijinalden alıntı: Richter

Paypal ile ödeme yaptım kabul etti kodu da verdi. Fakat kod ile alakalı mail gelmiyor. İlk verdiğimiz maile. Kodu print screen alın veya bir yere kopyalayın derim.

Paypal satıcı adresi olarak digitalriver.com adlı site görünüyor. İlk başta kıllanmadım değil ama sonra Microsoftla çalıştıklarını gördüm. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...

Banada gelmei ne yapcaz şimdi ?

Thank you!

Take a moment to print this page for your files. Print This Page

We are sorry, but we are unable to complete your request.
    The following problem(s) exist:
    •Your order is currently in a review status

Order #: CNL576394936
    Order Date26/01/2013 2:15 AM PSTOrder Total$11.00

Payment Method:
    PayPal

•Your order is currently in a review status
    paypal'la ödeme yaptım ne mail geldi ne key var ortada. mail biraz geç mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: yme61

arkadaşlar ben keyi aldıktan 20 saat sonra durduk yere ekstra ödeme çekmişler noluyor ya

Mükerrer işlem olmuş sanırım. Miktarlar ayni...

hayır ikisinin arasında 20 saat var
    ayrıca işlem sonrası baktığımda 1 ödeme vardı
    ertesi gün baktığımda 2. ödeme gözüktü ilki saat 4 ikincisi 23 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 28 Ocak 2013; 11:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noxii

Windows 8 Bilgisayarıma kurulumu yaptım fakat masaüstüne nasıl kısayol oluşturabilirim. Eskiden olsa başlat menüsünden girerdim. Ayrıntıları ile yardımcı olabilecek olan var mı?

valla metro arayüzüne atıyor oradan bir tanesine sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur demekten başka çare yok gibi(excel,outlook,word ayrı ayrı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beceremedim arkadaşlar, şimdi hotmail adresime ingilizce olarak mail geliyor oraya kadar tamam, ona tıklıyorum sayfa açılıyor burdan sonrasında takılıyorum. Şimdi ilk mesajda verilen linki yeni tabda açıyorum ama browserde adres(http://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?country_id=TR&culture=en-CA) olarak gözüküyor mil olan rastgele bir mail adresi giriyorum, kodu giriyorum tamam diyor, mail adresine gönderildi diyor. Sonra diğer tabda sepete ekle diyorum ama eklenmiyor.
    Sorun nerede şimdi...
  • tam satın alacaktım bu bir teklif değildir gibi hata verdi. ben de kms olarak kullanırım. normalde bu sefer alacaktım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.