Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın signore :Office 2013 Türkçe olarak acaba hala beta aşamasında mı ?

Microsoft Office 2013′ün final sürümünü Technet ve MSDN abonelerinin kullanımına sunulmuştur.Office 2013 henüz son kullanıcılar için marketlerdeki yerini almış değil.
  • Hiç bişe anlamadım site kadar yükleme aracıda bi garip office yükledim ama key falan sormadı
    Deneme sürümü falan mı yükledim yoksa sizde key sordumu ?
  • Keşke gmail'e alabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Hiç bişe anlamadım site kadar yükleme aracıda bi garip office yükledim ama key falan sormadı
    Deneme sürümü falan mı yükledim yoksa sizde key sordumu ?

Size gelen linkteki office direkt sizin lisans kodunuz ile kuruyor. O yüzden sormamış olabilir.
  • Türkçe olanı kurup buradan aldığımız keyi girersek kabul ediyor mu?
  • ben maile gelen download linkiyle yükledim. hiç x86 x64 dosyalarıyla uğraşmadım. key de girmedim. sanırım setup dosyasına key otomatikman tanıtılmıştı. şimdilik sorun yok.

o haram günah diyenleri de anlamıyorum adamlar kampanya yapmış korsan yerine orijinal alma fırsatımız var neden tepelim?.
    bugüne kadar kullandığınız tüm programları oynadığınız tüm oyunları dinlediğiniz tüm müzikleri izlediğiniz tüm filmleri orijinal alıyorsunuzdur umarım.
  • Office de tamam. 50 TL ye işletim sistemi ve office setini tamamladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musto44

9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.

Terbiyesizler 40$ bari yapın da herkes alsın.

Araba parası isteyecekler nerede ise.

Sonra korsan. Olur tabi korsan. Sat ucuza alsın millet.

Steam den çatır çatır oyun alıyorum. Windows 7 Ultimate i ~130TL ye aldım. Windows 8 29TL ye geldi.

Ucuz olunca alıyor millet. Daha hala neyin kafasında bunlar.
  • ya bi türlü olmadı eski sekmeye gelip sepete ekle dediğimde tekrar şifre istiyo geç mi kalıyom anlamadım ki:S bi el atın dostlar
  • sayfa açılmıyor sizde çalışıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: musto44

9$ vereceğinize crack yapın. Sonuçta ikisi de yasal değil.

Terbiyesizler 40$ bari yapın da herkes alsın.

Araba parası isteyecekler nerede ise.

Sonra korsan. Olur tabi korsan. Sat ucuza alsın millet.

Steam den çatır çatır oyun alıyorum. Windows 7 Ultimate i ~130TL ye aldım. Windows 8 29TL ye geldi.

Ucuz olunca alıyor millet. Daha hala neyin kafasında bunlar.

indirime giren oyunlara bakarsanız genellikle beklenen satişi elde etmiş yazilmilarda görürsünüz bi skyrım %50 den fazla indirim görmedi (bildiğim) veya call of duty serisi.
    battlefileld bile coook zor indirime girdi. Yani windows da beklenenin üzerinnde işlem yapsın o da indirime girer. ama oyun gibi al kullan yok oslarda destek kısmı var.

bir ofis yazilim ile bir windows ile oyun mlaesef aynı olmuyor keşke olsa. 75TL windows 8 vardı ben aldım. teklifinze kaatılıyorum canı gönülden. Ama zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

sayfa açılmıyor sizde çalışıyor mu

explorerda açılmıyor
  • office ye de mi para veriyorsunuz
  • 9$'a office 2013 satın aldım dersem beni döverler çarşıda :) Çok teşekkür ettim, dili Türkçe seçtim ve sepete ekledi sorun yok. hayırlı olsun alanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

ya bi türlü olmadı eski sekmeye gelip sepete ekle dediğimde tekrar şifre istiyo geç mi kalıyom anlamadım ki:S bi el atın dostlar

???
  • quote:

quote:

ya bi türlü olmadı eski sekmeye gelip sepete ekle dediğimde tekrar şifre istiyo geç mi kalıyom anlamadım ki:S bi el atın dostlar

???

merhaba,

İlk sayfadaki @SUAVI arkadaşın verdiği yönergelere göre, hiç bir şeyi atlamadan yapın, oluyor. Ben de de olmuyordu, arkadaşın verdiği yönergelere göre yaptım sorun olmadan alıp yükledim.

sağlıcakla
  • en son aşamada diğer sekmeye geçip sepete ekle dediğimde gene mail adresi ve kod istiyo öle yapınca.5 kere falan denedim kafayı yicem:S
  • Geç kaldık, "Sorry, this product is currently not available." mesajı veriyor artık.. demiştim ama sonradan başardık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_sinekli -- 27 Ocak 2013; 17:10:59 >
  • quote:

en son aşamada diğer sekmeye geçip sepete ekle dediğimde gene mail adresi ve kod istiyo öle yapınca.5 kere falan denedim kafayı yicem:S

merhaba,

Büyük ihtimalle " YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ " uyarısnına dikkat etmediniz. Mutlaka ilk açılan ve mail adresini girmeniz gerek sayfada ülke ve dili değiştirdikten sonra mail bilgilerinizi girin. Aksi takdirde size gelen linkte TR uzantısı oluyor. Gelen maildeki link bağlantısı şu şekilde olmalı https://www.microsofthup.com/hupca/default.aspx?culture=en-CA. Buna mutlaka dikkat edin

sağlıcakla

• Her şey tamam ama gösterilen Türkçe yamayı indirip kurduğum halde, hatta ayarlarda languages kısmında default olarak gözüktüğü halde office ingilizce çalışmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.