Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar türkçe 2013 deneme indirsek bu aldığımız key ile kullanabilir miyiz?

büyük ihtimal kullanırsın
    ben ingilizce indirdim üzerine Türkçe kurdum oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61
    nerden bulunduğu belli
    ben bile biraz araştırdım başka bir kullanılabilir email ve program kodu buldum çalışıyor;
    ****@sd35.bc.ca 9EC69C230C
    https://mail.sd35.bc.ca/public/FAV2-0000E345/S03AAD0BB-048AEF77

mail.mil ise herkese açık bir paylaşımda bildirilmiş
    http://www.facebook.com/412thASB/posts/594977227183834

yani kurumsal bir email adresin ve bu adrese tanımlı program kodun varsa indirimden yararlanabiliyorsun

nereden bulundukları belli değil. yukarıdaki iki siteye ait mailiniz mi var? mail.mil adresiniz varsa nereden geldiği belli ama şimdiki yöntem bu şekilde değil ne yazıkki bir açıktan faydalanılıyor şu anda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar türkçe 2013 deneme indirsek bu aldığımız key ile kullanabilir miyiz?

büyük ihtimal kullanırsın
    ben ingilizce indirdim üzerine Türkçe kurdum oldu

beniki turkçe paketni kurduktan sonra onarılamsı gerekiyor felan diye uyarı vermeye başladı çalışıyor bir problem yok ama her dosya açışımda uyarı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

nerden bulunduğu belli
    ben bile biraz araştırdım başka bir kullanılabilir email ve program kodu buldum çalışıyor;

yani kurumsal bir email adresin ve bu adrese tanımlı program kodun varsa indirimden yararlanabiliyorsun

nereden bulundukları belli değil. yukarıdaki iki siteye ait mailiniz mi var? mail.mil adresiniz varsa nereden geldiği belli ama şimdiki yöntem bu şekilde değil ne yazıkki bir açıktan faydalanılıyor şu anda

Program kodları herkese açık paylaşılıyor zaten.

Program koduna tanımlı mail adresin varmı?
    -Evet>> İndirimi kullanabilirsin
    -Hayır>> İndirimi kullanamazsın >> ya da bu başlıktaki gibi mail adresin varmış gibi yaparsın ve indirimi kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 27 Ocak 2013; 1:14:26 >

• 64 bit türkçe olan sürümünü indirdim lisans ile direk kurulum yaptım boşuna ingilizce kurup dil paketleri ile türkçeye çevirecez diye uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

dostum senin firmanın varmış olmuş :) yani Türkiye için geçerli diye bişey yok, bu program dahilindeki şirketlerde geçerli.

Hadi o zaman sizin firmanızın keyini ver de biz de alalım. keyi vermem diyorsan, bu durumun illegal olduğunu kabul ediyosundur :)

bu program dahilinde türkiye'den şirket olamaz mı? neden türkiye için geçerli olmasın. sistem tek bir key üzerinden çalışmıyor maalesef. ilgili şirketin maili uzantılı kişisel adresinizi girdiğinizde veri tabanından kontrol gerçekleştirip onay veriliyor. Hem iş mailime hem de yahoo mailime ürün kodları geldi. dolayısıyla ben burada illegal bir şey göremiyorum, keyi size vermeyince durumun illegal olduğunu neden kabulleniyorum o mantığı da çözemedim

• orjinal key için 20 tl çok düşük bir rakam ama, hani yapılan şey hala illegal :) ama tabi manevi olarak ben mikrosofta öyle ya da böyle 20 tl ödedim, korsan kullanmıyorum diye düşnmek te almak için güzel bi neden olabilir.

Alanlara hayırlı olsun, ama kurumsal anlamda kullnmaya niyetliniz yoktur inşallah...

quote:

Orijinalden alıntı: cadwalader

quote:

dostum senin firmanın varmış olmuş :) yani Türkiye için geçerli diye bişey yok, bu program dahilindeki şirketlerde geçerli.

Hadi o zaman sizin firmanızın keyini ver de biz de alalım. keyi vermem diyorsan, bu durumun illegal olduğunu kabul ediyosundur :)

bu program dahilinde türkiye'den şirket olamaz mı? neden türkiye için geçerli olmasın. sistem tek bir key üzerinden çalışmıyor maalesef. ilgili şirketin maili uzantılı kişisel adresinizi girdiğinizde veri tabanından kontrol gerçekleştirip onay veriliyor. Hem iş mailime hem de yahoo mailime ürün kodları geldi. dolayısıyla ben burada illegal bir şey göremiyorum, keyi size vermeyince durumun illegal olduğunu neden kabulleniyorum o mantığı da çözemedim

zaten mesajımda yazdım, Türkiyede geçerli diye birt olay yok, geçerli olan şirket var dedim. sen endonezyadaki bir şirketin maili varmış gibi de davranabilirsin. çünkü konuda kullanılşan .mil adresi de burdakilere ait değil.

sen ver şirketinin ismini, ve kodunu ben mrkhan@cadwaladerinşirketi.com adresli bi mail sallarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 27 Ocak 2013; 1:16:19 >

• quote:

orjinal key için 20 tl çok düşük bir rakam ama, hani yapılan şey hala illegal :) ama tabi manevi olarak ben mikrosofta öyle ya da böyle 20 tl ödedim, korsan kullanmıyorum diye düşnmek te almak için güzel bi neden olabilir.

Alanlara hayırlı olsun, ama kurumsal anlamda kullnmaya niyetliniz yoktur inşallah...

Zaten bu kurumlarında MS Office kullanan şirketlerin çalışanlarının evlerinde de MsOffice kullanmaları için yapılmış bir indirim "HOME USE PROGRAM"
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

64 bit türkçe olan sürümünü indirdim lisans ile direk kurulum yaptım boşuna ingilizce kurup dil paketleri ile türkçeye çevirecez diye uğraşmayın

linki verebilir misin, bizde indi_rel.im . Bulamadım bir türlü. Başka yerlere üye oldum elde var 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 27 Ocak 2013; 1:19:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

quote:

nerden bulunduğu belli

Program kodları herkese açık paylaşılıyor zaten.

Program koduna tanımlı mail adresin varmı?
    -Evet>> İndirimi kullanabilirsin
    -Hayır>> İndirimi kullanamazsın >> ya da bu başlıktaki gibi mail adresin varmış gibi yaparsın ve indirimi kullanırsın

evet haklısınız bende onu anlatmak istedim aynı fikirdeyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

hocam orada kampanya vardi hakikaten de. burda turkiye icin gecerli olan bir kampanya yok, yanli alinan lisansa legal olarak sahip olma hakki yok. boyle olunca ortada dolasan kurumsal anahtarlari kullanarak hicbir ucret vermeden sahip olmak ile hicbir farki yok. demek istedigim su . verilen 9 dolar bosuna. ha tabii bir sure kolaylik saglar, uodateler filan gelir, belki key hic iptal edilmez. ama bahsettigim kurumsal anahtarlar da bazan hic iptal edilmiyor ve yillarca kullanilabiliyor.

türkiye ile alakalı bir durum değil. çalıştığım şirketin anlaşması varmış mesela, com.tr ile biten iş mail adresim ile de alabildim. hatta yine 9$'a ms project de aldım bir tane. aynı durum office 2010 zamanında da olmuştu, şirket o zaman duyuru yapmıştı, hatta o zaman 7$'a almıştık sanırım, şimdi bir duyuru olmadı ama burada konuyu görünce denedim oldu. kampanya türkiye için de geçerli yani.

Almaniza izin verebilir, kurumsal satinalma anlasmai varsa, ancak bu lisansa sahip oldugunuz anlamina gelmez, microsofttan birileri ile gorusun, ve lisansli olacagi konusunda teyid alip ondan sonra islem yapin, para veriyorsunuz sonucta ve devaminda lisanssiz bir urun kullaniyor olacaksiniz (bu benim kanaatim, ve 9 dolara 450 dolarlik urunu satmayacaklarini bildigimden bu sekilde dusunuyorum, sirketin anlasmasi varsa sizin kisizel kullanimizin kapsamaz, sirket kullanimini kapsar yine) . neticede kimseyi zorlayacak degilim, para sizin.

HUP microsoftun kurumsal lisans genisletme programi imis, buna dahilseniz ne mutlu size, sirketinizin lisansini evinizde kullanabiliyorsunuz, ama bu programa dahil olmayanlarin para vermeleri konusu ustee dedigim gibi, lisanssiz kullanim oluyor. aslinda HUD dahilinde de lisans sizin degil, sirketinizin yine, siz sadece kullanim hakki aliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 27 Ocak 2013; 1:47:55 >

• quote:

zaten mesajımda yazdım, Türkiyede geçerli diye birt olay yok, geçerli olan şirket var dedim. sen endonezyadaki bir şirketin maili varmış gibi de davranabilirsin. çünkü konuda kullanılşan .mil adresi de burdakilere ait değil.

sen ver şirketinin ismini, ve kodunu ben mrkhan@cadwaladerinşirketi.com adresli bi mail sallarım.

ben konudaki yönteme değil benim kullandığım yönteme illegal demenize takıldım. bunu zaten şirket kendisi duyuruyor. microsoft ile anlaşma yaptım, gidin 9$!a satın alın diye. bu sefer bir duyuru olmadı fakat buradaki konuyu görünce sadece şirketin mail adresi ile denedim (program kodunu bilmiyorsanız tıklayın yazan yeri tıkladığınızda yalnızca şirket adresinizi girmenizi istiyor) doğrudan o adrese gerekli bilgi geldi. Yani şirketimin anlaşması devam ediyormuş. ben de söz konusu program kapsamında programı edindim. konu içerisinde geçen mesajlarda da bu işin sanki sadece kanada ya da amerika gibi ülkeler için olduğu kanısı uyanmış, işin ülke değil şirket ve üniversitelerle ilgili olduğunu açıklamak için mesaj yazdım. yoksa burada yapılan iş bir açıktan yararlanmak ve illegal ona diyecek bir şey yok.

• Arkadaşlar MS bu sefer fena ters köşe yaptı bence CRACKİ PARAYLA SATTI tüm mezarcı arkadaşlara geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Gmail hesabıma alma imkanım yok mu ? Hotmail çöplük gibi hotmail'i kullanmak istemiyorum...

yok
    verilen kod hotmail.com için geçerli

peki mail astam destek bölümüne ( key geldikten sonra), hotmail hesabımı kapatacağım gmail hesabıma tanımlarmısınız gibisinden olur mu ?

• quote:

quote:

ben konudaki yönteme değil benim kullandığım yönteme illegal demenize takıldım. bunu zaten şirket kendisi duyuruyor. microsoft ile anlaşma yaptım, gidin 9$!a satın alın diye. bu sefer bir duyuru olmadı fakat buradaki konuyu görünce sadece şirketin mail adresi ile denedim (program kodunu bilmiyorsanız tıklayın yazan yeri tıkladığınızda yalnızca şirket adresinizi girmenizi istiyor) doğrudan o adrese gerekli bilgi geldi. Yani şirketimin anlaşması devam ediyormuş. ben de söz konusu program kapsamında programı edindim. konu içerisinde geçen mesajlarda da bu işin sanki sadece kanada ya da amerika gibi ülkeler için olduğu kanısı uyanmış, işin ülke değil şirket ve üniversitelerle ilgili olduğunu açıklamak için mesaj yazdım. yoksa burada yapılan iş bir açıktan yararlanmak ve illegal ona diyecek bir şey yok.

demek istediğimi yanlış anlatmış olabilirim. ben sizin satın alma şeklinize deği, bu konudaki satın alma şeklinde illegal demek istedim. sizin şirketin anlaşması varmış, indirimli alıp kullanmak en doğal hakkınız.

konudaki genel kanı, kod var maili sallarım orjinal yazılımım olur şeklinde. ama oyle olmuyor.

hani .mil uzantılı şekilde almak illegal değilse, ve siz de illegal olmadığını düşünüyorsanız kendi şirketinizin bilgilerini paylaşır mısınız demek istedim.

• 29 liraya Windows 8, 20 liraya Ofis 2013.Hepsi de yasal ve orjinal keyli daha ne olsun arkadaş.50 liraya kurduk takımı
  • quote:

quote:

hocam orada kampanya vardi hakikaten de. burda turkiye icin gecerli olan bir kampanya yok, yanli alinan lisansa legal olarak sahip olma hakki yok. boyle olunca ortada dolasan kurumsal anahtarlari kullanarak hicbir ucret vermeden sahip olmak ile hicbir farki yok. demek istedigim su . verilen 9 dolar bosuna. ha tabii bir sure kolaylik saglar, uodateler filan gelir, belki key hic iptal edilmez. ama bahsettigim kurumsal anahtarlar da bazan hic iptal edilmiyor ve yillarca kullanilabiliyor.

türkiye ile alakalı bir durum değil. çalıştığım şirketin anlaşması varmış mesela, com.tr ile biten iş mail adresim ile de alabildim. hatta yine 9$'a ms project de aldım bir tane. aynı durum office 2010 zamanında da olmuştu, şirket o zaman duyuru yapmıştı, hatta o zaman 7$'a almıştık sanırım, şimdi bir duyuru olmadı ama burada konuyu görünce denedim oldu. kampanya türkiye için de geçerli yani.

Hocam project in 9 dolarlık linki nedir acaba?

• quote:

Almaniza izin verebilir, kurumsal satinalma anlasmai varsa, ancak bu lisansa sahip oldugunuz anlamina gelmez, microsofttan birileri ile gorusun, ve lisansli olacagi konusunda teyid alip ondan sonra islem yapin, para veriyorsunuz sonucta ve devaminda lisanssiz bir urun kullaniyor olacaksiniz (bu benim kanaatim, ve 9 dolara 450 dolarlik urunu satmayacaklarini bildigimden bu sekilde dusunuyorum, sirketin anlasmasi varsa sizin kisizel kullanimizin kapsamaz, sirket kullanimini kapsar yine) . neticede kimseyi zorlayacak degilim, para sizin.

HUP microsoftun kurumsal lisans genisletme programi imis, buna dahilseniz ne mutlu size, sirketinizin lisansini evinizde kullanabiliyorsunuz, ama bu programa dahil olmayanlarin para vermeleri konusu ustee dedigim gibi, lisanssiz kullanim oluyor. aslinda HUD dahilinde de lisans sizin degil, sirketinizin yine, siz sadece kullanim hakki aliyorsunuz.

zaten kullanım anlaşmasında şirketin aktif çalışanı olmanız şartı koşuluyor ve eğer işten çıkarsanız ve şirketinizin Benefits Administrator'ı yani bu işten sorumlu olan kişisi sizin lisansınızı iptal ederse ürün kodunuz geçersiz oluyor.

quote:

demek istediğimi yanlış anlatmış olabilirim. ben sizin satın alma şeklinize deği, bu konudaki satın alma şeklinde illegal demek istedim. sizin şirketin anlaşması varmış, indirimli alıp kullanmak en doğal hakkınız.

konudaki genel kanı, kod var maili sallarım orjinal yazılımım olur şeklinde. ama oyle olmuyor.

hani .mil uzantılı şekilde almak illegal değilse, ve siz de illegal olmadığını düşünüyorsanız kendi şirketinizin bilgilerini paylaşır mısınız demek istedim.

konuyu anlamayan arkadaşlara açıklama yaparken birbirimizi anlayamadık. Umarım artık netleşmiştir. Sizin de benim de dediğim gibi konuda geçen yöntem sadece bir açıktan faydalanmaktan ibaret ve dolayısıyla illegal. iptal edilme ihtimali de yüksek. para iadesi olur mu onu da tam kestiremiyorum ama tahminim belli bir süreye kadar bu lisansı alabilen arkadaşlarda bu lisansların kalacağı yönünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

quote:

Hocam project in 9 dolarlık linki nedir acaba?

sıkça sorulan sorular kısmında şöyle bir soru-cevap var;

quote:

How many products can I purchase?

Eligible customers are allowed to purchase a single license of either Office Professional Plus 2013 or Office for Mac 2011. Additionally, if part of the Enterprise Agreement, customers may purchase one each of the other products available from the online store, usually Project or Visio.

buradan da anlaşıldığı gibi şirketinizin anlaşması varsa (bende varmış) sipariş sayfasında bu ürünü de alabilirsiniz diye seçenekler çıkıyor. Onu da sepete ekledim. Ayrıca bir linki yok maalesef.

• 29 liraya Windows 8 keyi aldığımızda da çok şey yazıldı çizildi ama hiçbirşey olmadı.Şu anda ben dahil çoğu kimse orjinal Windows 8 kullanmakta.

Bu konuya gelecek olursak ben yine keylerin iptal edileceğini düşünmüyorum.Ha iptal edilirse de çok problem değil giden 20 lira olsun.O kadar sene kullandığım windows işletim sistemlerine sayarım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.