Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Richter

Paypal ile ödeme yaptım kabul etti kodu da verdi. Fakat kod ile alakalı mail gelmiyor. İlk verdiğimiz maile. Kodu print screen alın veya bir yere kopyalayın derim.

Paypal satıcı adresi olarak digitalriver.com adlı site görünüyor. İlk başta kıllanmadım değil ama sonra Microsoftla çalıştıklarını gördüm. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...

zaten ilk verdiğimiz maile gelmez, sallamasyon mail.mil adresine gelir çünkü o mail.mil hesabıyla alıyormuş gibi davranıyor site
    satın alma formunu doldururken ikinci bir mail adresi istiyor oraya geliyor mail
  • ülke şehir posta kodu gibi yerlere ne yazmalıyız? ilk sayfada yukarıda ülke kısmını türkiye olarak giridm ve devam ettim bir sorun olur mu?şuan 9$ olarak sepetimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

segate bende aynı hatayı alıyorum...ne ıncelemesı anlamadım....

Paypal ile ödeme yaparak aldım ben yönergeleri takip ederek internet explorer üzerinden telefon numrasında hata veriyordu " canada olarak değiştirseniz alabiliyorsunuz 11 dollara " onuda salladim tutru 204 ile başlayip haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Şimdi türkçe dil paketi ayrı olarak mı indiriliyor ? Yoksa güncelleme olarak,kurduktan sonra,aynı windows 7 deki gibi dil paketleri mi geliyor ? Bir de arapçası iyi olan var mı
  • Teşekkürler hocam, 2 tane aldım bende Win8'den de 2 bilgisayar için ayrı ayrı almıştım, Office'i de alınca tam takımlık set oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Arkadaşımızın anlatmış olduğu yönteme bir kaç ufak önemli ek yapmak gerekiyor.

1)http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA siteye girip YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. Windows kullanım dilinize, internete bağlandığınız IP'e göre filan bunu bazen otomatik Türkiye ve Türkçe yapıyor, dikkat! O zaman olmuyor! (En azından ben de olmadı, sebebini bilmiyorum!) kendi mailimizi giriyoruz (SADECE Hotmail ÇALIŞIYOR. @LIVE FİLAN ÇALIŞMIYOR! ) Kod kısmına 05383F4FAC yazıyoruz.

2) Mailimize gelen linki tıklıyoruz ." ÜLKE KISMINDA CANADA VE DİL KISMINDA DA İNGİLİZCE YAZDIĞINI KONTROL EDİYORUZ! ÜCRETİ 11$ GÖZÜKÜYOR OLMASI LAZIM. 2 DOLAR PAHALI AMA OLSUN. " Fakat Add Cart dediğimizde hiçbirşey eklenmiyor. Add Chart'a basmayın!

3) Yeni bir tab açıphttp://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresine giriyoruz YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. uzantısı @mail.mil şeklnde bir mail giriyoruz kod kısmına C4FAA257E3 giriyoruz, submıt tuşuna basıyoruz, biraz bekliyoruz, "Congratulations! You may be eligible to purchase! You'll receive an email confirmation in just a moment." yazdığı gibi...

4) HEMEN BİR ÖNCEKİ SAYFAYA DÖNÜP ADD CHART TUŞUNA BASIYORUZ. Artık Add Cart butonu kulanılır durumda.Bilgileri yazıp ödemeyi yapıyoruz

5) ÖDEME SAYFASINDA BİLGİLERİ SAYFASINDA ADRES BİLGİSİ OLARAK Winnipeg , Manitoba, R3C 0G8 OLARAK GİREBİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOTLAR:
    - TÜM İŞLEMLERİ EXPLORER'DA YAPIN. İLK TABDE MAILINIZ, 2. TABDE MAILINIZE GELEN LINKE TIKLADIĞINIZ DA AÇILAN SAYFA VE EN SON 3. TABDE DE mail.mil ile aldığınız sayfa olsun. Bu yazıları okuduğunuz sayfalar başka bir browser da açık olsun.
    - ALMIŞ OLDUĞUNUZ LİSANSIN YASAL BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR SADECE WİNDOWS FİRMASINDAN UPDATELERİ FİLAN YAPMAK, PATCH KORSAN İŞLERİYLE UĞRAŞMAK İSTEMEYENLER İÇİN MANTIKLI OLABİLİR. Ne yaptığınızın farkında olun.
    - Bu enterasan açığı kim nasıl bulmuş merak içerisindeyim! Gerçekten ilginç!
    - Lisans kodunu aldıktan sonra dilerseniz direk setup dosyalarını indirebilirsiniz.

Here are the official direct download links for MS Office 2013 Pro+ . These are 60-day versions, but will activate with the keys obtained through the Home Use Program.
    32 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x86_en-us.img?lcid=1033
    64 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x64_en-us.img?lcid=1033

Hocam dediklerinizin aynısı yaptım. 11 dolara aldım. Bu arada " Biz niye 11 dolara aldık"

Şimdi bu 2013ü indirip türkçe ye çeviren bir arkadaş var mı?

Bill Amcayla yaptığımız gizli anlaşma neticesinde 2 dolarlar benim havuz hesabımda birikecek. Az önce kontrol ettim sizin 2$ gelmiş mesela, bir sıkıntı yok.

Sebebini bilmiyorum fakat Türkçe yapınca dediğimiz adımlar ben de çalışmadı.
    Ülkeyi USA yapınca fiyat 9.99 oluyor, Canada yapınca 11$.

• Arkadaşlar Kanada Doları o, Amerikan dolarından daha düşük bir kura sahip. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor yani.
  • Bill amca crackları lisanslı yapıp bizim pcleri daha iyi takip edecek anlaşılan..Bu arada bende deniyorum ama alamadım daha..:)
  • Eve gidince denemek lazım, en fazla 9 dolar gider...

Benzer durum win8 de oldu ki o kadar korsan kullananlar 29 tlye aldı, office de 9 dolara kimse bakmaz bana göre..

Ayrıca ingilizce bile olsa dil güncellemesi ile Türkçe olur office bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 26 Ocak 2013; 12:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesty nazgul

Arkadaşlar Kanada Doları o, Amerikan dolarından daha düşük bir kura sahip. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor yani.

Çok dikkat etmedim ama ödeme sayfasında CAD yazdığını da pek hatırlamıyorum. Gerçi çekilen tutar 19,72 TL .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richter

Paypal ile ödeme yaptım kabul etti kodu da verdi. Fakat kod ile alakalı mail gelmiyor. İlk verdiğimiz maile. Kodu print screen alın veya bir yere kopyalayın derim.

Paypal satıcı adresi olarak digitalriver.com adlı site görünüyor. İlk başta kıllanmadım değil ama sonra Microsoftla çalıştıklarını gördüm. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...

Banada gelmei ne yapcaz şimdi ?

Thank you!

Take a moment to print this page for your files. Print This Page

We are sorry, but we are unable to complete your request.
    The following problem(s) exist:
    •Your order is currently in a review status

Order #: CNL576394936
    Order Date26/01/2013 2:15 AM PSTOrder Total$11.00

Payment Method:
    PayPal

• Ödeme yaptıktan sonra böyle bir hata verdi. Durumunuz inceleniyor diyor. Olayı çaktılar mı ne ?

Üzgünüz, fakat isteğinizi tamamlamak için mümkün değildir.
    Aşağıdaki problem (ler) i bulunmaktadır:
    • Sizin için bir inceleme durumu şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 26 Ocak 2013; 12:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: majesty nazgul

Arkadaşlar Kanada Doları o, Amerikan dolarından daha düşük bir kura sahip. Aşağı yukarı aynı fiyata geliyor yani.

Çok dikkat etmedim ama ödeme sayfasında CAD yazdığını da pek hatırlamıyorum. Gerçi çekilen tutar 19,72 TL .

ben CAD yazdığını gördüm. Kredi kartı ekstremde de CAD olarak gözüküyor düşülen bedel.
  • Bu arada 2013'ü kurdum ama açınca filan çalışmayı durdurdu deyip kapanıyor. sildim ben de, sonra tekrar deneyeceğim.
  • http://tr.fakenamegenerator.com/gen-random-us-ca.php

adresi buradan oluşturun.

sorunsuz bir şekilde paypal ile aldım. ilerde patlar gibi geliyor.

20.17 tl çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalenhourna -- 26 Ocak 2013; 12:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

arkadaşlar bu iş yasal mı sonra kodları iptal ederlerse nasıl olacak

Windows 8 e de öyle diyorlardi ne oldu. Herkes kullanıyor çatır çatır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende aldım ama problem çıkmaz inşallah çünkü sonuçta bir açık kullanılıyor ve onu kolaylıkla takip edebilirler. Kredi kartından da yedi ceddimizin bilgilerine ulaşabilirler. Ne dersiniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdlaarc

mac os için nasıl satın alabiliriz hep windows için olanı geliyor farklı bir kodu var sanırım yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Ben Mac için aldım.Öncelikle Windows için olanı sepete atın ilerki aşamada aşağıda Mac için olan versiyon gözüküyor.Windows için olanı sepetten silip Mac için olanı ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Beyler bende aldım ama problem çıkmaz inşallah çünkü sonuçta bir açık kullanılıyor ve onu kolaylıkla takip edebilirler. Kredi kartından da yedi ceddimizin bilgilerine ulaşabilirler. Ne dersiniz???

Sikinti yok bende aldım. MezaR Style Hop hop hooop win8 ve office 2013 sahibiyim artık bıktım zaten crack korsan vs işlerden
  • Arkadaşlar explorer ile tıkladığımda hup.latam@​digitalrive​r.com
    firefox ile hup.tr@digitalriver.com üzerinden mail geliyor sanırım seçtiğiniz ülkeye göre o ülke biriminden mail gönderiyorlar. Şu ana kadar sepete atmayı başaramadım.

http://www.digitalriver.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.