Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SegateMaduru

Üzgünüz, fakat talebinizi yerine getiremiyoruz.
    Şu problem(ler)le karşılaşıldı:
    •Siparişiniz şu anda inceleme aşamasındadır
    •Ödemeniz tamamlanamamıştır.

Bu hatayi aliyorum hep.

Alıntıları Göster
    segate bende aynı hatayı alıyorum...ne ıncelemesı anlamadım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

ben bir kaç kez denedim ondan sonra iki sayfada açıkken birinde mail.mil adresini ve kodu yazdım diğerinde sepete ekle'dedim 5-6 kez denemeden sonra sepete ekledi. işlem tekrarını sadece diğer sayfada mail.mil mail uzantısıyla bir mail ve kod girin diğer taraftada ingilizce sepete ekle diyin olmassa geri dönüp tekrar sepete ekle deyin. tarayıcım chrome

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
    anlatılanı tam olarak yapınca ilk seferinde siparişimi tamamladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SegateMaduru

Üzgünüz, fakat talebinizi yerine getiremiyoruz.
    Şu problem(ler)le karşılaşıldı:
    •Siparişiniz şu anda inceleme aşamasındadır
    •Ödemeniz tamamlanamamıştır.

Bu hatayi aliyorum hep.

Alıntıları Göster
    şiparişi verdim ve satın aldım. açıklayan herkese teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBB

quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: mihimihi

herhangi bir hotmail adresi girip 05383F4FAC koduyla bir dener misiniz?

bende oldu hocam, satin alma maili geldi ama "şimdi satın al" tikladiyimda. google chrome ile anasayfaya atti. sonra firefox ile denedim bu sefer sepete ekle 9$ secenegi cikti ama sepete ekleyemiyorum. eklemek icin aramalisiniz diye sacma birsey cikiyor

3 cü aşamayı yapmanız gerekiyor o tabı kapatmadan,sonra ekleniyor.

mailinizi anlamadım da yol gösterebilir misiniz acaba nasıl olacak. Mailime link geldi ama arkadaşın söylediği sorunu geçemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende oldu hocam, satin alma maili geldi ama "şimdi satın al" tikladiyimda. google chrome ile anasayfaya atti. sonra firefox ile denedim bu sefer sepete ekle 9$ secenegi cikti ama sepete ekleyemiyorum. eklemek icin aramalisiniz diye sacma birsey cikiyor

mailinizi anlamadım da yol gösterebilir misiniz acaba nasıl olacak. Mailime link geldi ama arkadaşın söylediği sorunu geçemiyorum

Alıntıları Göster
    mac os için nasıl satın alabiliriz hep windows için olanı geliyor farklı bir kodu var sanırım yardımcı olabilecek var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdlaarc

mac os için nasıl satın alabiliriz hep windows için olanı geliyor farklı bir kodu var sanırım yardımcı olabilecek var mı acaba ?

sanirim sistemi otomatik algiliyor, MAC OS-X'te satin almayi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar mesaji bosuna mi yazdim. Dedigim adimlari tek tek yapin.

• quote:

Orijinalden alıntı: drecho

quote:

Orijinalden alıntı: abdlaarc

sanirim sistemi otomatik algiliyor, MAC OS-X'te satin almayi denediniz mi?

Alıntıları Göster
    Tüh ya arapça almışım Nasıl olacak şimdi.Microsofta yazdım MH den. 24 saat içinde geri dönüş olacakmış.İngilizce veya türkçe sürümü olmadı iade dedim.Bu anahtar acaba İngilizce sürümde de geçerli midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 26 Ocak 2013; 11:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar mesaji bosuna mi yazdim. Dedigim adimlari tek tek yapin.

Alıntıları Göster
    Arakdaşlar Bunu aldıktan sonra Türkçe olarak kullanabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

evet bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

evet bilen varmı ?

deneme sürümünde dil paketini sonradan indirilebiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

evet bilen varmı ?

deneme sürümünde dil paketini sonradan indirilebiliniyor.

Bunu aldıktan sonra türkçe dil paketi varsa indirebilicez ozaman
  • Benim gözümde bu korsan kullanımdan daha kötü. Resmen dolandırıcılık...

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneuss187

Benim gözümde bu korsan kullanımdan daha kötü. Resmen dolandırıcılık...
    Aldık bakalım konu için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Aldık bakalım konu için teşekkürler

Alıntıları Göster
    bunun resmi MS sitesi olduğunu kanıtlayabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Arkadaşımızın anlatmış olduğu yönteme bir kaç ufak önemli ek yapmak gerekiyor.

1)http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA siteye girip YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. Windows kullanım dilinize, internete bağlandığınız IP'e göre filan bunu bazen otomatik Türkiye ve Türkçe yapıyor, dikkat! O zaman olmuyor! (En azından ben de olmadı, sebebini bilmiyorum!) kendi mailimizi giriyoruz (SADECE Hotmail ÇALIŞIYOR. @LIVE FİLAN ÇALIŞMIYOR! ) Kod kısmına 05383F4FAC yazıyoruz.

2) Mailimize gelen linki tıklıyoruz ." ÜLKE KISMINDA CANADA VE DİL KISMINDA DA İNGİLİZCE YAZDIĞINI KONTROL EDİYORUZ! ÜCRETİ 11$ GÖZÜKÜYOR OLMASI LAZIM. 2 DOLAR PAHALI AMA OLSUN. " Fakat Add Cart dediğimizde hiçbirşey eklenmiyor. Add Chart'a basmayın!

3) Yeni bir tab açıphttp://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresine giriyoruz YUKARIDAN ÜLKEYİ CANADA DİLİ DE İNGİLİZCE YAPIYORUZ. uzantısı @mail.mil şeklnde bir mail giriyoruz kod kısmına C4FAA257E3 giriyoruz, submıt tuşuna basıyoruz, biraz bekliyoruz, "Congratulations! You may be eligible to purchase! You'll receive an email confirmation in just a moment." yazdığı gibi...

4) HEMEN BİR ÖNCEKİ SAYFAYA DÖNÜP ADD CHART TUŞUNA BASIYORUZ. Artık Add Cart butonu kulanılır durumda.Bilgileri yazıp ödemeyi yapıyoruz

5) ÖDEME SAYFASINDA BİLGİLERİ SAYFASINDA ADRES BİLGİSİ OLARAK Winnipeg , Manitoba, R3C 0G8 OLARAK GİREBİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOTLAR:
    - TÜM İŞLEMLERİ EXPLORER'DA YAPIN. İLK TABDE MAILINIZ, 2. TABDE MAILINIZE GELEN LINKE TIKLADIĞINIZ DA AÇILAN SAYFA VE EN SON 3. TABDE DE mail.mil ile aldığınız sayfa olsun. Bu yazıları okuduğunuz sayfalar başka bir browser da açık olsun.
    - ALMIŞ OLDUĞUNUZ LİSANSIN YASAL BİR GEÇERLİLİĞİ YOKTUR SADECE WİNDOWS FİRMASINDAN UPDATELERİ FİLAN YAPMAK, PATCH KORSAN İŞLERİYLE UĞRAŞMAK İSTEMEYENLER İÇİN MANTIKLI OLABİLİR. Ne yaptığınızın farkında olun.
    - Bu enterasan açığı kim nasıl bulmuş merak içerisindeyim! Gerçekten ilginç!
    - Lisans kodunu aldıktan sonra dilerseniz direk setup dosyalarını indirebilirsiniz.

Here are the official direct download links for MS Office 2013 Pro+ . These are 60-day versions, but will activate with the keys obtained through the Home Use Program.
    32 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x86_en-us.img?lcid=1033
    64 bit
    http://care.dlservice.microsoft.com/download/2/9/C/29CC45EF-4CDA-4710-9FB3-1489786570A1/OfficeProfessionalPlus_x64_en-us.img?lcid=1033

Hocam dediklerinizin aynısı yaptım. 11 dolara aldım. Bu arada " Biz niye 11 dolara aldık"

Şimdi bu 2013ü indirip türkçe ye çeviren bir arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneuss187

Benim gözümde bu korsan kullanımdan daha kötü. Resmen dolandırıcılık...
    19 TL civarı bir meblağ çekiliyor. US IP ile alanlardan 16 TL aldı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallıBey

Alıntıları Göster
    Paypal ile ödeme yaptım kabul etti kodu da verdi. Fakat kod ile alakalı mail gelmiyor. İlk verdiğimiz maile. Kodu print screen alın veya bir yere kopyalayın derim.

Paypal satıcı adresi olarak digitalriver.com adlı site görünüyor. İlk başta kıllanmadım değil ama sonra Microsoftla çalıştıklarını gördüm. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallıBey

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu iş yasal mı sonra kodları iptal ederlerse nasıl olacak
  • dh nin gelmiş geçmiş en mezar konusu adam vpn kurmuş 9$ a almak için

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.