Şimdi Ara

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
23
Favori
56.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BBB

Merhaba .Microsoft Office ,Windows ve Mac için 9$ .Bazı işyerleri ve üniversiteler için.

Fakat Kanada ya ait bir sitede açığını bulmuşlar .Herhangi bir mail kullanarak ve "DC2C9125AD" kodu ile bir çok kişi satın alıyor Kanadada.Vpn kullanarak bende denedim fakat başarılı olamadım.İlgilenen arkadaşlar olursa bu olayı çözeriz ve 8 dolara office sahibi olabiliriz umarım.

http://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?culture=tr-TR

Kanada sitesinide yasak değilse verebilirim ,orada kodları paylaşıyorlar

Edit 1

Ödeme ekranına kadar gelip ödemeyi yaptım fakat hem paypal da hemde kredi kartında ödeme yapıldı onayı verildikten sonra ödemeniz inceleniyor uyarısı çıktı mailimede key vs gelmedi.Dolayısıyla Kredi kartından veya Paypaldan canada da yaşayıp yaşamadığımızı araştırıyorlar sanırım.

Site:http://forums.redflagdeals.com/microsofthup-blazing-hot-ms-office-2013-pro-11-only-mac-windows-versions-1174641/

Denemek isteyen olursa kısaca yöntem ;

1)http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA siteye girip kendi mailimizi giriyoruz (Hotmail) Kod kısmına 05383F4FAC yazıyoruz.

2) Mailimize gelen linki tıklıyoruz .Fakat Add Cart dediğimizde hiçbirşey eklenmiyor.

3) Yeni bir tab açıphttp://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresine giriyoruz uzantısı @mail.mil şeklnde bir mail giriyoruz kod kısmına C4FAA257E3 giriyoruz (Bu kodlar bir süre sonra iptal oluyor)

4) Artık Add Cart butonu kulanılır durumda.Bilgileri yazıp ödemeyi yapıyoruz 11 Canada doları

Fakat dediğim gibi ödemeniz inceleniyor uyarısı verdi ve mailimede key vs gelmedi.(Paypaldaki kartı kapattırmıştım onunla ilgili olabilir)

vpn kullandım
    chromeden gizli pencere açarak denedim
    adresimi bi amerika adesi verdim (myus.com un adresi)
    1. mesajda denileni yaptım ilkten olmadı tekrar tekrar denedim oldu uzantı @hotmail.com olması lazım

veee key geldi

29tlye win8 9.95usd ye office
    teşekkürler..

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$

Microsoft® Office Professional Plus 2013 9$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 26 Ocak 2013; 4:28:20 >

• vay anasını arkadaş ya. 10 kere denedim sepete eklemedi ya la. ben mi salağım yoksa başka bir mi var anlamadım. mailime 5 defa hupdan mesaj geldi :)) chrome, ie, firefox ile denedim hiçbiri de olmadı. şu işin püf noktası nedir?

hotmail mail ile kodu girdim, mail geldi. sonra o linki açtım. sepete ekleme haliyle çalışmadı. sonra yeni sekme açıp salladığım mail.mil adresiyle onayı da aldım. kendi mailimden tekrar bağlantıyı açtım sepete ekleme çalışmadı. adam seçiyor bu sistem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ocak 2013; 4:31:10 >
  • bu lisansı ticari olarak kullanamayacağınızı dusunuyorum, sonucta bellı bır hıle(acık) ıle alınmıs, akademık bır lısans,

tek epsırısı, truva atı gıbı,crack lerı kurmadan aktıve edıcegınız bır ofısınız olucak...
  • Türkçe dil seçeneği mevcut değil sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

vay anasını arkadaş ya. 10 kere denedim sepete eklemedi ya la. ben mi salağım yoksa başka bir mi var anlamadım. mailime 5 defa hupdan mesaj geldi :)) chrome, ie, firefox ile denedim hiçbiri de olmadı. şu işin püf noktası nedir?

hotmail mail ile kodu girdim, mail geldi. sonra o linki açtım. sepete ekleme haliyle çalışmadı. sonra yeni sekme açıp salladığım mail.mil adresiyle onayı da aldım. kendi mailimden tekrar bağlantıyı açtım sepete ekleme çalışmadı. adam seçiyor bu sistem :)

maile gelen linki aç o açık kalsın elleme sora yeni sekmede mail.mil i ve kodu girer girmez diğer sekmeden add to cart de
  • Aldım
  • Teşekkürler bende 2 adet aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

quote:

vay anasını arkadaş ya. 10 kere denedim sepete eklemedi ya la. ben mi salağım yoksa başka bir mi var anlamadım. mailime 5 defa hupdan mesaj geldi :)) chrome, ie, firefox ile denedim hiçbiri de olmadı. şu işin püf noktası nedir?

maile gelen linki aç o açık kalsın elleme sora yeni sekmede mail.mil i ve kodu girer girmez diğer sekmeden add to cart de

sonunda ekledi ya :) teşekkürler

adres bilgilerini ne yazdınız? şimdi kanada adresi mi araştıralım yoksa tr adresi sallasak olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ocak 2013; 4:55:09 >

• quote:

quote:

quote:

adres bilgilerini ne yazdınız? şimdi kanada adresi mi araştıralım yoksa tr adresi sallasak olur mu?

myus.com un adresini yazdım da işe yaradı mı bilmiyorum
    4299 Express Lane
    Sarasota, FLORIDA 34238 USA
    Phone: 1.941.227.4444
    Fax: 1.941.827.2985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 26 Ocak 2013; 5:06:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

myus.com un adresini yazdım da işe yaradı mı bilmiyorum
    4299 Express Lane
    Sarasota, FL 34238 USA
    Phone: 1.941.227.4444
    Fax: 1.941.827.2985

dostum sağolasın. adresi salladım. telefonu da amazondan aldım :D ödemeyi yapıp keyi aldım

• Invalid or missing postcode.
    Province/Postal Code Do Not Match
    Invalid or missing phone number.

arkadaşlar şu kısımlara ne ayzacağım? birisi yardım edebilir mi?
    province den neyi seçip hangi posta kodunu giriyoruz?
    Bir de telefon numarası alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Invalid or missing postcode.

province: florida
    pstal code: 34238
    tel :9412274444
  • Arakdaşlar bi telefon nuarması yazı tek eksik o kaldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Invalid or missing postcode.

province: florida
    pstal code: 34238
    tel :9412274444

Çok sağolun hocam :))
  • vay arkadaş bu sefer de ofisi kuramıyorum ya la. aşağıdaki gibi hata verdi. ofis 2007 vardı onu kaldırdım. yani ofisle ilgili ne varsa kaldırdım. yine düzelmedi. bununla ilgili microsoftun programı var. o da düzeltmedi. ulan bunun yüzünden format mı atacağım dellenecem bugün ya

We found a pre-release or Beta version of an Office product on your computer and can't install because of it.

Please Uninstall any pre-release Office software using the Programs and Features item in your Control Panel and try installing again.
  • 1 saattir yapamadım ya yokmu yardım edecek bir arkadaş allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

1 saattir yapamadım ya yokmu yardım edecek bir arkadaş allah rızası için

neresinde takıldın
  • quote:

dostum öncelikle kabul edilen bir mail olacak. 6-7 tane mailim vardı. içerisinde kullanmadığım dandik bir mailimi kabul etti :))

http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresinden o maili ve 05383F4FAC kodunu girerek adresime satın alma linki geldi. o linki açıp beliyoruz. add cart a basmaya gerek yok. sonra yine aynı linki açıyoruz. yani http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA bu sefer de mail ismini sallayıp @mail.mil ve C4FAA257E3 kodunu giriyoruz. tam buradaki sayfada submit dediğimizde hemen daha önce maile gelen link ile açtığımız sayfaya geçip add carta basıyoruz ve ödeme işlemini gerçekleştiriyoruz. ben de 8. denememde aldım. sağolsun yukarıda bir arkadaş mail.mil den hemen sonra add carta basmam gerektiğini söyledi, ancak bu şekilde alabildim

işi garip yanı ofis 2013 ü kuramıyorum. bir sorun var ama nerede bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ocak 2013; 5:51:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Teşekkürler bende 2 adet aldım

Şöyle bir link buldum.
    http://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?country_id=TR&culture=en-US

Biraz incelemek lazım. "Artık evinizde Microsoft® Office Professional Plus 2013 kullanabilirsiniz." demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigmoid -- 26 Ocak 2013; 5:56:41 >
  • quote:

quote:

dostum öncelikle kabul edilen bir mail olacak. 6-7 tane mailim vardı. içerisinde kullanmadığım dandik bir mailimi kabul etti :))

http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA adresinden o maili ve 05383F4FAC kodunu girerek adresime satın alma linki geldi. o linki açıp beliyoruz. add cart a basmaya gerek yok. sonra yine aynı linki açıyoruz. yani http://www.microsofthup.com/hupca/home.aspx?culture=en-CA bu sefer de mail ismini sallayıp @mail.mil ve C4FAA257E3 kodunu giriyoruz. tam buradaki sayfada submit dediğimizde hemen daha önce maile gelen link ile açtığımız sayfaya geçip add carta basıyoruz ve ödeme işlemini gerçekleştiriyoruz. ben de 8. denememde aldım. sağolsun yukarıda bir arkadaş mail.mil den hemen sonra add carta basmam gerektiğini söyledi, ancak bu şekilde alabildim

işi garip yanı ofis 2013 ü kuramıyorum. bir sorun var ama nerede bilmiyorum

bende türkçe bir sayfa geliyor sepete ekle yazıyor siz ingilizce bir sayfadan mı işlem yapıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.