Bildirim
Microsoft Outlook'da hesap kurma

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
hotmail yahoo hesapları ile outlok kulanman mümkün deyil. çümkü bu destek yahoo ve hotmail tarafından kaldırıldı.ancak ücretli bir hotmail yada yahoo hesabı alırsan . bu mümkün olucaktır.Google gelince gmail adresin varsa google bu kolaylığı sana sunuyor. ayarlar kısmından ve gerekli bilgiyi ve ayarları gmail sayfasından resimli bir anlatım şeklinde göre bilirsin -
aslında hotmailin ücretsiz hesaplara outlook desteği var. ama eski hesaplara.ben şu an kullanıyorum mesela -
Yasinyavuz kardeş,ypops isimli ücretsiz yazılımı kurarsan yahoo hesabınıda kullanabilirsin.Gelan ve giden sunucu kısmına 127.0.0.1 yazman yeterli.Kolay gelsin -
Yahoo hesapları için YPops! Programını kullanıyorum. Hotmail ve Gmail içinde ayarları yaptım. Bütün hesaplarımı Outlook ile takip ediyorum. Hotmail için desteğini çektimi gerçekten. Bundan haberim yoktu. Gerçi benim hesabımda eski bir hesap. -
Outlook'ta gmail hesabını oluşturmaya çalıştım.Hesap ayarlarını sına dediğim zaman biri dışında diğerlerinde problem yok."Sınama e-posta iletisi gönderin:Sınama iletisi gönderilemiyor.Lütfen ,E-posta alanını doğrulayın" diyor.Dediği yerede doğru bilgiler girdiğimi zannediyorum.Çözüm ne? -
Bak dostum Gmail için bayağı bir açıklama var.
BU LİNK TEN ALINTIDIR...http://sunsite.bilkent.edu.tr/pub/korler/gmailayarlar.htm
Gmail ve Outlook Express ayarları
Hazırlayan: Ergün Demir
Gmail'in Outlook express üzerinden kontrol edilebilmesi için yapılması gereken ayarlar:
1. gmail.google.com adresine bağlanıp kullanıcı adınızla
giriş yapın.
2. sayfada kullanıcı adınızın bulunduğu satırın devamındaki "settings" ifadesinin üzerine jaws imleci ile tıklayın
3. "insert" + "esc" tuşlarına basarak sayfayı yenileyin.
4. "Account Settings" bağlantısının hemen üstündeki "GeneralLabelsFiltersForwarding and POP" ifadelerinin bulunduğu satırdaki "Forwarding and POP" ifadesini
yine jaws imleci ile tıklayıp üçüncü adımı yineleyin.
5. 5 kez "f" harfine basarak "Enable POP for all mail (even mail that's already been downloaded)" ifadesinin bulunduğu radyo düğmesinin üzerine gelin ve
"enter" tuşuyla işaretleyin. Böylece, yazma modunu da açmış olacakxınız.
6. "tab" tuşuna bastıktan sonra üzerine geleceğiniz seçme kutusunu "alt" + "aşağı yön" tuşlarına basarak açıp 2 kez "aşağı yön" tuşuna basarak " trash
Gmail's copy" ifadesini seçili hale getirin.
7. 3 kez daha "tab" tuşuna basarak "save changes" düğmesini bulun ve basın.
8. Bu sayfada bulunan gmail config.exe programını çalıştırarak, outlook express programınız için gmail
hesabınızın otomatik olarak kurulmasını sağlayın.
9.http://toolbar.google.com/gmail-helper/GmailConfig.exe adresindeki programı yükleyip çalıştırdıktan sonra,
kullandığınız outlook programını listeden seçin ve e-posta adresinizi girip "enter" tuşuna basın.
Hazırlayan: Ergün Demir
Gmail Config
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xax -- 7 Kasım 2006; 23:42:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X