Şimdi Ara

Microsoft, Outlook uygulamasına reklam ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Outlook'un mobil uygulamalarında sinir bozucu yeni değişiklik yaptı. En son güncellemeyle, kullanıcılar artık Outlook uygulamalarında reklam görmeye başladılar.

Test aşamasından sonra kalıcı olacak

Testlerimiz sırasında, Office 365'in bir parçası olmayan ve ücretsiz olan e-posta hesaplarında reklamlar görmeye başladık ve bu durum Microsoft'un Outlook uygulamasına eklediği ilk reklam değil. Geçtiğimiz yıl şirket, Office 365 dışındaki abonelerine reklam göstermeyi planladığını açıklamış ve bunun şimdilik test aşamasında olduğunu açıklamıştı.
    Şu an itibarıyla Microsoft, Outlook mobil uygulama reklamları konusunda bir açıklama yapmış değil. Zira şimdilik bu reklamları sağa ve sola kaydırarak kapatmak mümkün. Ancak test aşamasından sonra tamamen kalıcı olması bekleniyor.

• Gmail kullanmıyorum. Ama mobilde Gmail uygulamasını kullanıyorum kendi e-posta adresimle. Outlook'u çok önceleri telefona indirip denemiştim. Aynı işi yerleşik Gmail uygulaması görüyorken, gereksiz olduğuna karar verdim. Kendi elleriyle insanları Gmail'i kullandırmaya iterler böyle yaparak. Kendileri bilir.
  • Outlook Premium modelini kaldirdiktan sonra sacma bir hamle olmus. Reklamin gitmesini istiyorsaniz mecburen yillik 360TL'ye tum Office 365 uygulamalarini ve OneDrive 1TB almaniz gerekiyor. Microsoft'un baska bi cozumle gelmesi gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afodfrea -- 23 Haziran 2019; 16:28:37 >
  • Gmail kullanmıyorum. Ama mobilde Gmail uygulamasını kullanıyorum kendi e-posta adresimle. Outlook'u çok önceleri telefona indirip denemiştim. Aynı işi yerleşik Gmail uygulaması görüyorken, gereksiz olduğuna karar verdim. Kendi elleriyle insanları Gmail'i kullandırmaya iterler böyle yaparak. Kendileri bilir.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:45:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcı sürümünde vardı zaten. Maalesef uygulamaya da geliyor. İçimiz dışımız reklam. Yukarıdaki yorumdaki gibi reklam görmemek için office alma şartı koşuluyor.
  • Kendi mail uygulamam varken neden ekstra Outlook yükleyeyim ki...
  • Yandex kullaniyorum gayet basarili gmailde guzel outlook hic isinamadim eziyet cekiyon resmen maillere bakarken mail gelio bildirim gelmio illa kendin kontrol etcen bazi mailler hic gelmiyor adam gonderdim diyo ss atio bakiyorum yok :) sacma sapan bisi olsu outlook yandexe gmaile gelen mail outlooka gelmio nasi oluyosa :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Microsoft'un mobilde parayı reklamla kazanma düşüncesi, büyük bir şirkete yakışmamış.
    Reklam Gösteriyorsa da diğer e-posta istemcilerimde olmayan yeteneklere sahip olmalı.

• Neyse ki outlook kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.