Şimdi Ara

Microsoft rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fatura adresine gönderirse telefonu o kötü. Bence burada microsofttan önce sorumlu ilk kişi arkadaşın, sonra sen. Faturasız tel. almayacaktınız. Faturasını da isteyecektiniz. Umarım dilediğin gibi bir sonuç çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki çalındı ya da kayboldu telefonu ilk sahibinin. Fatura sahibiyle iletişim kurmak isteyebilirler. Hayırlısı artık. Gelişmeleri yazarsın buraya.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yanlış anladınız sanırım,fatura var bende ama benim adıma değil tabiki,ayrıca kargoyla gönderdim kargo fişi de var ve kayıt benim adıma açıldı,gönderilirken benim kargoda verdiğim adrese gonderilecek onun teyidini aldım,başkasına zaten gönderemezler hakları yok,muhattapları benim şuan yani

• Sorun yok o zaman.

• Değişim bekleyen cihazlardan haber var mı? Benimde 925 değişim bekliyor 8 Ocak tarihinde servise gönderdik değişim kararı çıktı. Süre veremiyorlar. Bu arada 950 XL bekliyorum. Eğer değişimde başka cihaz önerirlerse üstüne ödeme yaparak 950 XL almak isterim. Bakalım durum ne olacak bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbahadir

Değişim bekleyen cihazlardan haber var mı? Benimde 925 değişim bekliyor 8 Ocak tarihinde servise gönderdik değişim kararı çıktı. Süre veremiyorlar. Bu arada 950 XL bekliyorum. Eğer değişimde başka cihaz önerirlerse üstüne ödeme yaparak 950 XL almak isterim. Bakalım durum ne olacak bekliyorum.

925 e 950xl cok zor eger fatura tutariniz 2000 üstü ise belki olabilir..Benim 925 de suan serviste ve migrosoft 640 önerdi bakalim teleservis 930 gönderirse ne ala..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Fatura tutarı 1600 civarı. Ben birebir olacağını sanmıyorum saten yukarıda yazdığım gibi geri kalanını ödeme yaparak almak isterim eğer böyle bir uygulamaya yanaşırlarsa.
  • Üste para gibi durum olmuyor hocam değişimlere ya para iadesi yada Muadil cihaz veriyorlar siz 20 is günü sonunda fatura sizin adınıza ise para iadesi isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Fatura kardeşimin adına. Para iadesi istemek etik olmaz yaklaşık 2 yıldır telefonu kullanıyordum zaten. Artık ne gelirse yedek telefon olacak.
  • Karar sızın tabı ama etık olup olmama gıbı bır durum yok hocam sonuçta sız bozup göndermedınız ve degısım kararınıda zorla almadınız bu sızın kanunı hakkınız tabı son karar sıze aıt ben sız 950 ıstıyorsunuz ucret ıadesı alıp ustune alabılırsınız dıye söylemiştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.