|
Bildirim
Zengin olsam alıp denemek isterdim bu teknolojideki büyük değişimin ilk adımı olabilir. Hatta Windows dünyasının son 20 yıldaki en büyük değişimi yaşanıyor. Bundan önceki arm pcler ne yazık ki hobi oyuncağı gibiydi. Bu laptoplarla beraber arm uygulamaları bir hayli artacak tek batarya ile 2 gün çalışabildiğimiz windows pcler çıkacak. Fansız dünyaya adım atılacak. Kendi pclerini rahatça işe götürüp getirebilecek metroda bir kilo yük olacak sadece.
Bunları niye yazdım 7 yıl önce bir monster pc aldım alet zamanına göre baya güçlüydü itü teknokentte yazılımcı idim esenyurttan çıkıp maslağa gidiyordum 3 vesayet değiştirerek. 2.5kilo pc + kocaman adaptör beni nasıl rahatsız ediyordu 1 saat sonrasında belim ağrımaya başlıyordu bir de yanında kitaplar varsa. O zaman sürekli böyle bişey hayal ediyordum visual studio (code olmayan) açabilen hızlı çalıştıran 1kiloluk bir laptop. Haa bu laptopu yine zenginler alır dener bir iki sene sonra da orta halli insanlar da güvenip alabilir. 60 bin lira kazanan bir mühendis gidip de ilk defa çıkmış bu teknolojiye 50.000 lira yatırmaz. Ama 180.000 kazanan bir adam sırf woa nasıl bir gelişim içinde başından beri görmek için alabilir. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 21 Mayıs 2024; 8:19:21 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
1000 dolar çok bence, millet gider macbook air alır. |
Şöyle bir performans veriyormuş bir önceki snapdragon çipi snapdragon 8cx gen 2 bu da diyelim ki ondan 3 kat daha güçlü yine de gta optimizasyon yapmadan çok iyi bir performans vermez. MouMouBall Daniel youtube GTA V on Xiaomi Book S 12.4 (Snapdragon 8cx gen 2) https://www.youtube.com/watch?si=LcM_6yvvDizBciLM&v=6Fxv9xNrXWI&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en azından görüntü almış :) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |